Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tommtom
Shadow! Én is már nagyon vártam Roger bácsit, én mindenképp megyek, szal megbeszélhetjük ezt a diák dolgot, bár nem tom pontosan hogy is van ez.

desigo
Armin van Buuren live - Burned with desire @ Expocentr, Moscow 2010

exTrem
Jegy kinyomtatva 😊

donyyy20
Sander-re menni kell! Nem semmi nyarunk lesz!

Markus Schulz For President!

JAST
sziget nem hivatalos: aug 11 Andy Moor, Sander van Doorn
(Andy oldalán még mindig 12 van kiírva)
ami viszont biztos hogy éjszakai belépõ (este 11tõl reggel 8ig) féláron lehet bemenni!

exTrem
õsztõl lesz bankkártyám, így maradt ez a módszer 😊, reméljük minden rendben lesz, nem volt így se azért occó 😄

shad0w
eddigi tapasztalataim szerint azokon a papírokon kb tökmindegy, h mit hova írsz 😄 amúgy én azonnali kártyás fizetést szoktam használni, vagy netbankon keresztüli utalást. ahogy te csináltad lehet csak köv munkanapon, mondjuk hétfõn kerül feldolgozásra a befizetés.

don't give a fuck

exTrem
én társulnék szívesen de errõl még beszéljünk majd 😊

Most nézem a számlát amit adtak, nagyon remélem, hogy a csaj jól töltette ki velem mert még oda is adtam neki a papírt amit kaptam visszaigazoló emailben a rendelés után. Egyéb rendelkezés rovatba íratta a nevemet meg a személyi számomat és az azonosító okmány száma rovatba meg a rendelési azonosítót. Remélem nem cseszte el .....

shad0w
hát akkor most kicsit lassabban dolgozzák fel 😛 én otp-s számláról szoktam rendelésnél utalni a pénzt, akkor mindig egybõl lehetett nyomtatni.

nagyon durva lesz ez a nyár. arminra már megvan a jegyünk, markust nyilván nem szabad kihagyni, de én már nagyon régóta vártam a shah bulit is :/ jön vki 1+1 diákakcióval partra? 😄 nekem andy moor fog kimaradni, de nagyon fáj miatta a szívem 😞

don't give a fuck

exTrem
Azt írja nekem ticketboxon, hogy nem fizetett aktív rendelésem van ... pedig kb másfél órája már befizettem ...

exTrem
Ja oké xD, csak azt hittem kapok majd egy emailt 😄, na akkor ki is nyomtatom 😊

shad0w
ticketboxon belépés után a jegyrendeléseknél lehet kinyomtatni/lementeni az eticketet, egybõl a fizetés után, nem mélben küldik. már ha egy dologról beszélünk 😊

don't give a fuck

exTrem
Na én is most fizettem be a normál jegyet, kb mennyi idõ míg megjön e-mailben a jegy ?

gabi89

Na akkor trance szempontból végleges lineup ha minden igaz.

2010.07.30-31
Rank1 (NL)
Leon Bolier (NL)
Dj Shah (D)
W & W (NL)
Antoos & Tebron (HU)
CoreProject (HU)

W&W -ék szétcsapatnak mindenkit 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
17. Ernesto vs. Bastian - Every Inch A King

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
múlt heti pörgõsebb volt...
Tracklist:

01. Venaccio & Daigon - The Violet Hour
02. Orjan Nilsen - Lovers Lane
03. Jason van Wyk - September Rain
04. DJ Observer & Daniel Heatcliff vs Yuri Kane - Fake Call vs Right Back (Anton Firtich Remix)
05. ID - ID
06. Abraham Leoga - Insolution (Craving Remix)
07. ID - ID
08. W&W - Manhattan
09. Heatbeat & Exit - Go (Original Mix)
10. ID - ID
11. Suncatcher - ID
12. Hooya - Rising Star
13. DJ Eco - Drowning
14. Daniel Kandi & Martijn Stegerhoek - Australia (Original Mix)
15. Thomas Bronzwaer - Collider (Jorn van Deynhoven Remix)
16. Tom Colontonio - Induction (Acid Mix)
17. Ernesto vs Bastian -
18. Aly & Fila feat. Jass - Breeze
19. Aly & Fila - Rising Sun
20. York - Reacher Of The Civilization

Annak, akinek nincs pénze elõfizetni a di.fm Premium szolgáltatására, de mégis szeretné 256 kbps-os minõségben hallgatni:

Privát szerver ----> http://dfx.at:36008/

Használjátok egészséggel!

Annak, akinek nincs pénze elõfizetni a di.fm Premium szolgáltatására, de mégis szeretné 256 kbps-os minõségben hallgatni:

Privát szerver ----> http://dfx.at:36008/

Használjátok egészséggel! <#eljen>

Ááá hatalmas track!

gabi89
Na ez azért most nice
14. Daniel Kandi & Martijn Stegerhoek - Australia

DJ Tope
jaja nem annyira mint a 455😄

When I&#8217;m in the studio, I can&#8217;t wait to play out what I&#8217;m making and seeing people react to it- Markus Schulz

desigo
nem túl pörgõs a mai...
gabi89
Eddig jó kis lazulós 😊

03. Jason van Wyk - September Rain

Nagyon nagy zene ISOS 8 -ról

desigo
Orjan Nielsen - Lovers Lane (Original Mix) <#eljen>
desigo
456 start
JAST
http://sziget.hu/fesztival/jegy/kedvezmenyek_a_szigeten/diakkedvezmeny/a_szigeten_nyaron_felaron_.7571.html

mondjuk valóban nem lehet csak úgy 2 jegyet venni diákkal ahogy nézem :/

gabi89
Néztem a jegyárakat és sehol nincs feltüntetve ,hogy dákkal 6ezer lenne.
Bár még 6ezer is sok lenne ha csak Andy Moor lesz (nyilván nem) a party sátorban ha azt nézem ,hogy Armin+Blake Jarrell kevesebbe fáj.

JAST
hogyne érné meg. diákkal csak 6000 a jegy nem? 😛

donyyy20
Nah Shah-nak kifejezetten örülök! Remélem összedob elõtte vmi fasza Sunlounger albumot! Rio meg kis szórakozóhely egy Arminnak, jó lenne ha átalakítanák az egészet...

butcher20
Leszedtem a live szettet a trancemissionsról de nagyon rossz a felvétel szal nem naon ajánlom senkinek sem de a Mayday felvétel az viszont elég jó lett, tûrhetõ😊

gabi89
Rájuk is van esély ahogy olvastam szigeten persze nagyon pletyka.
Csak mivel Andy Moor mellé esélyes még pár fellépõ és Above -ék meg Gareth Emery a közelben lesznek aug. 12 elõtt.
hátha...

Mindenesetre Armin,Markus után Shah -nak nagyon örülõk. Remélem nagy benyomást teszünk rá és sûrûbben jön majd ezentúl.

desigo
lesz választási lehetõség bõven a nyár alatt
lassan össze kellene írni,hogy ki mikor hol lesz

az meg,hogy Above & Beyondékat nem szervezte még le senki botrány <#szomoru1>
gabi89
Na most már hivatalos az Agárdi bulin Leon Bolier,Rank1 után Dj Shah is
Július 31: Dj Shah
+
"még egy nagy név lesz, tárgyalás alatt"

butcher20
Nem semmi introt nyomott le😄

desigo
gondoltam,hogy pikk-pakk elfogy
butcher20
jah bocs én kérek elnézést😄

butcher20
Aki még nem rendelt jegyet a partyra az most tegye meg amint tudja mert 100db jegy sincs már a 4900-as jegybõl!!!!!

JohnnyNapalm
nekem meg azok lesznek felejtõsek, mert még kiskorú vagyok
Andy zenéjét amúgy is jobban kedvelem 😄

butcher20
számomra tuti felejtõs lesz az Armin meg Markus buli után...

gabi89
Hát igen a sziget (szauna) + remélem lesz még mellette valaki mert 10-12ezret nem ér meg akármennyire is jó setet tolt nem rég a lengyeleknél.

desigo
nice <#eljen>
JohnnyNapalm
http://www.andymoor.com/dj-diary/

12th Aug 2010 Sziget Festival Hungary

NEMIGAZ

desigo
np
normál árú jegy foglalva...
butcher20
Nem tudja vki Blake Jarrell 2 órás szettet nyom vajon?

butcher20
Bocsi Desi de tényleg ha tudtam volna hogy ilyen gyorsan elkel rendeltem volna neked is.... de így is kapásból 16550 a 4 jegy 2 havernak meg öcsémnek meg nekem....

Elfogyott az összes, mindet megvettem 😉

ingyen fogom osztogatni, de neked nem adok xD

lehet kapnék pár pofont Tõled? 😄
donyyy20
Tuti sírok ha nem kapok jegyet... Arminról ha lecsúszok az nem annyira izgat de Markuson ott kell lennem újra és újra!

desigo
akkor kettõt ide nekem xDD
gabi89
Népszerû nem is azt mondtam, hogy nem csak Armin esetében már bejátszik a sok divatmajom is. Akárcsak Tiesto-nál vagy a tavalyi RIO-s ATB-n. Mennyien voltunk már aztán eltûnt a sok divatmajom és maradtak az igazi trancerek 😄 Na jó kicsit lehet sarkosan fogalmaztam, de nagyából igaz.