Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DJ Tiesto - Live @ Disneyland Resort Paris (2005.04.16.)DJ Tiesto - Live @ Global DJ Broadcast Party 93.1 (2003.04.20.)
Amikor még ilyen szetteket hozott össze Tiesto akkor még tényleg azt mertem mondani, hogy õ a number one. Sajnos már semmi köze régi önmagához szar ahogy van... A Kaleidoscope még a saját Elements of Life albumához is kevés. De remélem még egyszer összeszedi magát!
Markus Schulz For President!
És miért nyilatkozza ezt mindenhol? Egyszerû: ahol fellép, a legtöbb esetben teltház van, ergo azt látja, tényleg szeretik a zenéjét.
Az hogy más bulikban mi van, milyen zenére nyomják, nem látja, de õszintén szólva valszeg nem is érdekli.
😊
Olyan jó álmodozni 😄
Csirkemell nélkül nincs élet!
Most láttam a videót, eléggé béna egy interjú volt - gondolom azért, mert magyar - de az interjús csajszival én is szívesen készítenék egy interjút, sõt még néhány álmatlan éjszakát is szánnák rá! <#idiota>#idiota>
Armin azért szereti Magyarországot, mert idehaza nagyon népszerû a Trance??? Idehaza az igénytelen cigányzene és tehetségtelen popelõadók a népszerûk, nem a Trance! Sajnos... <#levele>#levele>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Hát fikázhattok amennyire akartok, de nekem a You are my diamond, Here on Earth, Fresh fruit, La ride és a Knock you out címû számok az albumról olyanok amikre nem tudom azt mondani hogy szarak. Nem egy kiemelkedõ album, de a Dash Berlin, Cosmic Gate és Armin albumain is lehet szintúgy találni nagyon erõs és elmegy szódával számokat.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ha igen, akkor kérek egy lõfegyvert és öngyilkosságot követek el... Még ATB - Future Memories albuma is fényévekkel veri Tiesto idétlen albumát! <#idiota>#idiota>
Cosmic Gate és Dash Berlin albumokkal pedig meg se említsük, mert még Dash Berlin vagy a Cosmic Gate-s fiúk megsértõdnek! <#idiota>#idiota>
Tiesto egy kis pénzéhes DJ-vé vált... Getta gyerek meg annyira DJ, mint DJ Bobo, szóval semennyire!
Armin van Buuren - Mirage albuma pedig zseniális lett!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Visszanézve 2003-2004-es koncertjeit, hát az vmi über-brutál-mega partyk voltak, remélem ez Armin esetében nem így lesz és a nagy überszar Guetta mánia miatt csak nem fog populáris híg szart nyomni 😊
Össze nem lehet hasonlítani a kettõt.
Nem rossz, de nem lesz az év albuma
Sok track, fõleg a vocal nélküliek mintha 5-6 éve íródtak volna: a címadó Mirage-zsal és a Full Focus-szal az élen.
Szeretem a classic trance hangzásokat, de csak akkor, ha már évek óta nemessé érett, nem pedig eleve retróként kiadva. Így ezek nálam nem arattak nagy sikert, fõleg annak tudatában, hogy milyen komoly liftup hangzások jönnek ki egymás után, sokszor szinte noname producerektõl..
A vocal kíséretes számok többsége kellemes, többször hallgatós, de nem találtam egy olyan kiemelkedõ, abszolúte egyedi, és minden szempontból csúcspont zenét, mint a Sharon den Adellal közös In and Out Of Love volt az elõzõ szerzõi albumról.
Summa Summarum: 10/6
Végigfuttattam az agyamon Markust, Armint, pár top trance DJ-t, már éppen indítottam volna egy google keresést, amikor továbbolvasva leesett, hogy Tiesto-tól származik.
Huh, változnak az idõk, az EOL óta már én sem tudom, mi van vele, pedig régen...
Aláírom hogy a Cosmic Gate és a Dash Berlin is nagyon jó volt. Köszi a listát mert látom vannak itt még minõségi albumok amiket nem árt pótolnom😛
Kaleidoscope albumot sírva hallgattam meg kb
Tiesto a stílusváltásával le is szoktatott róla teljesen,hogy hallgassam
azért tavaly nem kevés komolyabb album volt:
Alex M.O.R.P.H.-Purple Audio
Cosmic Gate-Sign Of The Times
Dash Berlin-The New Daylight
Dakota - Thoughts Become Things
John O'Callaghan - Never Fade Away
Marco V-Propaganda
Richard Durand - Always The sun
TyDi-Look Closer
Összességébe ami tavaly a Kaleidoscope volt az idén a Mirage. Az év legjobb trance albuma.<#eljen>#eljen>
ARTIST : Armin van Buuren vs. Sophie Ellis-Bextor
TITLE : Not Giving Up On Love (Remixes)
LABEL : Armind / ARMD1081
GENRE : Trance RLS DATE : 2010-08-27
YEAR : 2010 STORE DATE : 2010-08-27
BITRATE : 320 kbps cbr SIZE : 65.28 megs
SOURCE : WEB http://www.junodownload.com/
Tracklist:
----------
1. Not Giving Up On Love (Armin van Buuren Remix) 7:01
2. Not Giving Up On Love (Mischa Daniels Mode) 7:05
3. Not Giving Up On Love (Glenn Morrison Remix) 7:30
4. Not Giving Up On Love (Jorn van Deynhoven Dub Mix) 6:55
------------------------------------------------------------------------------
28:31
AvB remix nem egyenlõ az extended verzióval.
Amúgy jó az album de Markus albumot nem üti szerintem.
Kb. azok a számok jönnek be most is mint amit írtam az itunes prev. után.
Desiderium 207, Mirage, Full Focus, Not Giving Up On Love, I Don't Own You, Coming Home, Orbion, Minack,

Nadia Ali és a közös BT tracktõl többet vártam.
http://www.medieval.it/cuesplitter-pc/menu-id-71.html
Anno az Imagine is így egészben jött ki TGX jóvoltából...
Bár nekem mindegy, mert úgyis megveszem az albumot és az lényegesen jobb minõség lesz, mint ez az MP3...

linket légyszi adjatok ha tudtok , kösszi.
Számomra az év legjobb albuma! 10/10
Kellõen változatos, nem annyira érzelgõs mint az Imagine, és nem is annyira komoly, inkább a kettõ között van! Újabb mestermunka Armin-tól!
Ennyire album még nem dobta fel a kedvem! Örültem, hogy végighallgathattam! Még, még még...
<#taps>#taps>
Armada-nál valaki egybõl lenyúlta az elsõ írott lemezek egyikét 😄
Armin Van Buuren-Mirage-CD-2010-TGX
1. Armin van Buuren feat. Susana - Desiderium 207 2:08
2. Armin van Buuren - Mirage 6:42
3. Armin van Buuren feat. Christian Burns - This Light Between Us 5:09
4. Armin van Buuren vs. Sophie Ellis Bextor - Not Giving Up On Love 2:53
5. Armin van Buuren - I Don't Own You 6:45
6. Armin van Buuren - Full Focus 4:42
7. Armin van Buuren feat. Winter Kills - Take A Moment 5:02
8. Armin van Buuren feat. Nadia Ali - Feels So Good 3:58
9. Armin van Buuren feat. Sophie - Virtual Friend 7:10
10.Armin van Buuren feat. Laura V - Drowning 2:44
11.Armin van Buuren feat. Ana Criado - Down To Love 4:15
12.Armin van Buuren - Coming Home 6:20
13.Armin van Buuren feat. BT - These Silent Hearts 5:49
14.Armin van Buuren - Orbion 5:18
15.Armin van Buuren vs. Ferry Corsten - Minack 6:44
16.Armin van Buuren - Youtopia 3:59
everything's better with music
2010 NOV 05 CLUB PLAY IMPULSE BUDAPEST HUNGARY
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
1993
1998
2001
2004
2005
Teljesség igénye nélkül mert van egy rakat nagy classic zene.
Armin, Markus
Ronski Speed, Alex M.O.R.P.H., John Askew, Mr. Sam and Jon O’Bir
26 August 2010
01. Tom Fall & Something Good - Reflections
02. TyDi Feat. Audrey Galagher - Calling (Blake Jarrell Remix)
03. Funkagenda vs Switchfoot - Always Astana (First State Mashup)
04. Andy Duguid feat. Leah - Miracle Moments
05. Gareth Emery feat. Brute Force - Arrival
06. George Acosta feat Fisher - Love Rain Down (First State Remix)
07. Mory Kante - Yeke Yeke (Mark Eteson Remake)
08. Jonas Stenberg - Emo Dist (Wezz Devall Remix)
09. Chicane feat. Lemar - What Am I Doing Here (Walsh & McAuley Rework)
10. Audien - 11-11
11. Aly & Fila feat. Sue MCLaren - I Can Hear You (Beat Service Remix)
12. Ali Wilson & Lee Osborne - Absolute
13. Ummet Ozcan - Arcadia
14. Hammer & Bennett - Language (Phynn Remix)
15. Greg Downey - From Above
16. Vast Vision feat. Fisher - Behind your Smile (Suncatcher remix)
17. Sied van Riel - Crossroads
18. Ad Brown feat. Renee Six - Something For The Pain (ID Dub Mix)
19. Gareth Emery feat. Activa - All Is Now
20. Emotional Horizons & X-Plorations feat. Aneym - Nobody Knows
21. Infinity - Understand Me (Trance Arts Remix)
22. Evoke - Arms Of Loren (Ferry Corsten Remix)