Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mûsor elején esküdni mertem volna, h ez a kettõ lesz itt csak hát a sorrend...
01 : Yuri Kane - Right Back : 7446 points : 2083 votes
02. Gareth Emery feat. Lucy Saunders - Sanctuary (Club Mix) - 7257 points : 2121 votes
Sanctuary -ra többen szavaztak összeségében csak háát a pontok a helyezések miatt...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
44 Jon O'Bir feat. Fisher - Found A Way (Joint Operations Centre Remix) 1104 354
45 Max Graham feat. Ana Criado - Nothing Else Matters (Aly & Fila Remix) 1096 388
don't give a fuck
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
1. V V 4 - (16) éven felülieknek
2. World of Tanks
3. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
4. XBOX360
5. Internetes Fogadások, Tippmix
6. Armin van Buuren
7. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
8. Autómodellek
9. Euro Truck Simulator
10. Eredeti játékai
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
02. Gareth Emery feat. Lucy Saunders - Sanctuary (Club Mix) - 7257 points : 2121 votes
amúgy nem lázadtam, csak ez tényleg kicsit komolytalan lett így. persze amúgy tök érthetõ. a szavazók igen komoly része ugye asotból, arminos youtube videókból értesült a szavazásról, és akár hogy is vesszük, armin mostanra igencsak populáris lett. nincs ezzel semmi baj, csak én nem ezt vártam ettõl a listától. de úgy látszik ez már csak egyre inkább ilyen lesz 😊
don't give a fuck
amúgy ja, sanctuary és right back komoly esélyesek 😄
don't give a fuck
amúgy meg Armin only elsõ 10-ben fõleg :S
de nálam surreal lenne az elsõ, she moves mondjuk még kiemelkedõ, a többi helyre meg képtelen lennék bármit is kiválasztani 😄
don't give a fuck
Szilveszter meg alap 😊
két avb szám közé betolnak zenéket, amiknek szintén a fele armadas? 😄
don't give a fuck
Signum,Estiva
TEBRON | ANTOOS | POLEPOSITION | JASON MILL | INPIECES | GABRIEL ANTONY
majd még gondolkodom rajta, rengeteg idõ van 😄
don't give a fuck
don't give a fuck