21633
-
tudom direkt fordítottam meg, csak ezzel akartam valahogy jellemezni azokat az együtteseket amiktől a falra mászok!:) Sedo felesleges ezen vitatkozni az átdolgozott Unique-val semmi bajom nem volt ahogy írtam is....(az már nem a zenéhez tartozik h nem csípem az énekestxD) -
aha, a gond csak az h az unique valami rettenetesen távol áll azoktól akiket felsoroltál. nem túl sok olyan magyar együttes/énekes van amelyik valóban igényes zenét játszik, de azért hatalmas marhaság általánosítani. pl pont a unique, vagy akár kovács ákos az aki nem igazán ad ki a keze közül igénytelen munkát. -
viizo #5633 "nem vagyok james, nem vagyok bond" - ezt a Bon Bon énekelte XD -
wegrosta #5632 Sziasztok!Újra itthon vagyok majdnem 6 teljes napot.
Ma megnéztem az Armin Only Imagine DVD-t,nagyon király lett! Tudom ajánlani mindenkinek,nagyon jó zenéket válogattak be a lemezre.Vasárnap megyek vissza melózni Oroszországba,mindenkinek minden jót!
-
United, TNT, Crystal, Tóth Gabi, ......... sorolhatnám :D nah ezek távol állnak tőlem! -
húha, kezdem nem érteni :) tudom ízlésen nem vitázunk, de mi ebben a "james bond" együttes? sőt, ezzel egyáltalán mire céloztál? :D -
hát kinek mi xD én tényleg nem vagyok oda az ilyen "én vagyok james, én vagyok bond" együttesekért:D de ez lehet hogy az én hibám... -
én mondjuk imádom az unique zenéjét, a tükör meg ráadásul az egyik legjobb számuk :) mellesleg a gabinak gyönyörűszép hangja van, meg még jól is néz ki (szubjektív) nem értem, h lehet utálni. :)
ez a remix érdekes, de ha esetleg lenne itt valaki, aki nem hallotta még az eredetit (nemhiszem h van ilyen) akkor az most sztem pótolja, meg az unplugged verziót is érdemes bepróbálni. -
teljesen jó kis hallgatható zene... -
xD hu de utálom ezt a nőt de ettől függetlenül jó kis track :) -
Unique - Tükör (Myon Vs Ian Flux DUB Inc.) [07:43m/320kbps/44kHz]
Letöltés
A külföldi fórumon ahonnan szedtem csak dicsérik.
super mega tune here canit wait to listen to im too nervous omg
my best track on this week
great vocal, great melody -
vagyis fifa 98 ;) -
ez így van! nekem is a fifa 97 cd-m tökéletesen fut még a gépen, de van olyan dvdrw-m amit pár hónapja vetem és már most szar... -
viizo #5622 a cd, dvd és a blu-ray tartóssága között fényévnyi különbségek vannak
a jó öreg cd-nél az írt dvd is ezerszer rosszabb minőség :/ -
Nekem van eredeti meg írt Playstation 1-es Cd -m is, '98 -as évjárat és még mindig tökéletesen működnek, a Ps1-gyel együtt :) Szóval nem lehetetlen a dolog:) -
Hát igen a saját készítésű képek mindhárom vinyón rajta vannak + DVDre kiírva...
[de soká lesz még csütörtök] -
hát azért én ennyire talán nem, meg mostanában úgy is egyre lustább vagyok ehhez is :D bár annyira nem bánom h kezdem abbahagyni, mert rengeteg időmet elvette, pont ezért mondom, h mégegyszer biztos nem állnék neki :) -
Gr8 #5618 shd0w: Te is ilyen rendszerező "buzi" vagy mint én? :D
( a buzit mint jelzőt ne értsd félre..de én is mondent rendszerezek azonnal ha letöltöm..
pl: Armin van Buuren mappa: életrajzzal..mixompilation, studio albums, ASOT, other
Tiësto: életrajz..mixcompilations, albums(studio and remix) Club life, other, dvds ) állandoan ezt csinálom :D -
jaja mondjuk én is inkább beletörődnék..minthogy több100 gigát ujratöltsek... -
hát azért sztem elég sokan tárolnak olyan adatokat a gépen amik nem igazán vannak fent neten. ezek általában méretre nem nagy, ám annál fontosabb adatok. abban igazad van, h mondjuk filmeket, zenéket stb simán újra le lehet tölteni ha azok elszállnak, de ott meg jön a rendszerezés probléma, én pl nem állnék neki újra összepakolni ennyi zenét :D arról nem is beszélve h több száz gigát újra megkeresni, letölteni, aztán rendszerezni :S
amúgy most vitte el az áramszünet majdnem 30 percnyi munkámat, mert elfelejtettem betenni az akksit a notiba... imádom a viharokat, ezért is :) -
hát még szerencse h neten fenn van minden ha esetleg elveszne valami! de ne történjen ilyen senkivel... -
Nekem is vannak 4-5éves CD,DVD-im tökéletesen mennek,de van 5-6éves winyóm is ami tökéletes.Winyó ha márkás és mákod van 8-10évig bírja.Legalábbis a régiek.A lemezekre meg ezt mondták régen,hogy 10-15év ,de mára kiderült ,hogy ez annyira nem igaz.Szinte tuti,hogy a most megírt lemezek közül alig lesz olvasható 15év múlva valamelyik.
Persze tárolástól sok függ ez tény. -
hát ez mondjuk érdekes kérdés. én nem túl régóta archiválok dvd-re, de vannak itt 4-5 éve írt lemezek is (talán régebbiek is, de lusta vagyok most keresgélni h melyik a legrégebbi :D ), amik hibátlanul olvashatóak, elvileg 10-15 évet lazán kibírnak, ha jól vannak tárolva. viszont nekem 2 évnél tovább még egyetlen vinyóm sem volt meg (igaz nem elromlottak, hanem lecseréltem őket) :) -
Egy időben írtam én is kifelé csak azért egy winyón tovább él az adat mint egy DVD-n sajna.Amikor már nincs helyem akkor én is írok pár DVD-t. -
így downgrade után már nekem is csak egy 500as vinyó van a gépemben, ez az egyetlen hallható zajforrás, de néha még ez is zavar :) én ráálltam arra, h kiírok mindent amit nem hallgatok/nézek/használok túl sűrűn, tehát elférek simán :) -
külön szerver szobátok van xD? nekem 500 gigám van úgy látszik illene belehúznom... -
Az szép :D nekem is 1000GB-om van kb. (hivatalosan annyi 500+250+250) ,de még van helyem szerencsére. -
Leon Bolier feat. Simon Bekonhorn - I Finally Found nincs meg valakinek benne volt asotba? de jól jön az új Bolier album is xD -
hhuhuuuu ezer kösz! -
viizo #5606 a pörgős verziókat imádom, én is sokat dúdolom :) -
nah ezt se vágtam
többet nem írom el... -
The Girl You Lost To Cocaine lyrics
I've stuck around, through thick and through thin
You cannot deny, I've always been in
But I've watched you stand, still as a snowman
But I don't see you change, you're always at meltdown
Yeah I've been your crutch, your smell sight and touch
Yeah I took you home when you've drunk too much
But I can't survive, with you by my side
See I'll never get laid, while I'm running your life
No I just don't wanna, so I'm walking away
There is nothing that you can do I will not stay
No I don't need drama, so I'm walking away
Yeah I am a girl with a lot on her plate
So just cut me loose, learn to tie your shoes
There's somebody here, I'd like to introduce
So look in the mirror, look for the glass
'Cause you're not my problem, you are my last
Yeah I am a girl with a lot on her plate
I'm just a girl that you lost to cocaine
Sorry csak mostanában ez jár a fejemben:) -
[ off: miért ír mindenki 'terrát' amikor az tera(byte), a terra az más :D ]
vagy kiírod amit ki lehet :) -
1160 giga fullon van már :)
most vagy törlök vagy veszek még egy terrás vinyót ... -
Armin_van_Buuren_feat_Sharon_den_Adel_-_In_And_Out_Of_Love-(ARDI811)-WEB-2008-EUPHORiC
:: EUPHORiC Presents ::
Artist: Armin van Buuren feat. Sharon den Adel
Title: In & Out Of Love
Record Label: Armada Music Holland
Genre: Trance
Cat. Number: ARDI811
Size: 73.1MB (5 Tracks)
Source: WEB
Quality: 320kbps / 44.1kHz / Full Stereo
Release Date: 04-08-2008
Pre date: 04-08-2008
Store URI: http://www.junodownload.com
Tracklisting
────────────
01. In & Out Of Love (Radio Edit) 03:03
02. In & Out Of Love (Extended Mix) 06:05
03. In & Out Of Love (The Blizzard Remix) 07:54
04. In & Out Of Love (Richard Durand Remix) 07:45
05. In & Out Of Love (Richard Durand No Vocal Remix) 07:27
Release Notes
http://www2.zippyshare.com/v/60013166/file.html
http://uploaded.to/?id=560q2l
http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=afcvjcc1eq
http://rapidshare.com/files/134662889/Armin_van_Buuren_www.Tr4nceMusic.Info.rar.html
Amelyikről jól esik :) -
Oliver Smith, Anjunabeats Worldwide 082 (03-08-2008)
01. Spiritchaser "Not Far" (Guess)
02. David West and Inkfish "Hello Piano" (Tolerant)
03. Dinka "Slightly Different" (S2)
04. Robert Babicz "Dark Flower" [Joris Voorn Magnolia Remix] (Audiomatique)
05. Dinka "Oridinary People" (S2)
06. Sylvia Tolsun "Underlying Feeling" [Adam K and Soha Remix] (Sea to Sun)
07. Michael Cassette "Winter" (Anjunadeep)
08. Vernal "Take The Plunge" (Black Hole)
09. Nic Chagall "Sky Blue" (High Contrast)
10. Ankhen "Transport" (Anjunabeats)
11. Mr Pit "Shana" [Duderstadt Remix] (Coldharbour)
12. Michael Angelo featuring Vicky Fee "Find Your Way" [Mike Shiver Remix] (High Light)
13. Jav D featuring Mat Zo and Einat "Silver Lining" [Myon at Albion Dub] (AVA)
14. George Acosta featuring Aruna "Falling Backwards [Duderstadt Uplifting Remix] (Soundpiercing)
15. Martin Roth and DJ Eco "Tonight Is Forever" [Martin Roth Edit] (Lunatique)
16. Emilio Fernandez "Reynosa" (Songbird)
17. Super8 and Tab "Elektra" (Anjunabeats)
18. Signalrunners "These Shoulders" [Oliver Smith Remix] (Anjunabeats)
19 The Thrillseekers featuring Fisher "The Last Time" [Duderstadt Remix] (Adjusted)
20. NOP - Cubic Loop [D Nox & Beckers Remix] (BUS)
21. Miki Litvak and Ido Ophir "Shnorkel" [Dousk Remix] (eVapour8)
22. Arnej "The Beauty That Lies Behind Those Green Eyes" (Black Hole)
Letöltés
vagy innen megaupload-al
Egy kis lazulás mára! Szép napot mindenkinek! Este vihar jön!! -
xD thx! -
armin van buren live-at-loveparade dortmund germany 19.08.2008
Length: 19:18 min
Size: 155 MB
Videó letöltése innen -
Gr8 #5597 donyyy20: U can't find the word.. I help U:
I'm a little bit hemmed in
A little bit isolated
A little bit hopeful