21633
-
meghallgattam
jó kis szett
ki is írtam holnapra kocsiba :)
ASOT,GDJB,TATW mellé -
viizo #6075 most dolgozom (majd' két hét nyaralás után de rossz visszazökkenni, blő), otthon csak holnap tudom majd meghallgatni, de hátha ismerem :) -
passzolok xD -
Beteszem,hátha valki felismeri mostanságezt keresem égre földre,de nem találom sehol sem az előadót sem a szám címét
-
Ez azért elégé érdekes kis remix Cerf, Mitiska & Jaren - You Never Said (Rowald Steyn remix) :) -
Nálam is nagy kedvenc régóta, legalább akkora mint Shah! thx -
viizo #6070 Matt Darey régi nagy kedvenc
-
Érdemes,a tegnapi Dj Shah után eztis végighallgattam és nagyon jó volt!:) -
meghallgatjuk :)
és ezt is ...
Armin Van Buuren - Live at Amnesia (Ibiza) (26 Aug 2008) -
Egy kis off
Mindenkinek ajánlom, Matt Darey Nocturnal 160 - Cressida guest mix
01. Chris Lake ft. Nastala - Start Again (original mix) [Rising Music]
02. Kaskade - Angel On My Shoulder (EDX redub) [Ultra]
03. Sunlouger ft. Zara - Lost [Armada]
04. Blank & Jones - California Sunset (Martin Roth & Blank & Jones mash up) [Soundcolours]
05. Lange - Out Of The Sky (Kyau Albert remix) [Maelstrom]
06. Dobenbeck ft. Joanna - Please Don't Go (Chris Reece mix) [Armada]
07. Anthony Nardone & Alex Garelli - Summer 91 (Groovematic remix) [Sedna]
08. Slytek - Body Heat (Slytek 2008 remix) [Standby]
09. Pryda - Miami Atlanta [Pryda]
10. SQL - Sapphire (Bayyari & Mochizuki remix) [GF]
Matt Darey Nocturnal 160 - hour 2 - Cressida guest mix
01. Sonic Element - Paint the blue (Michael Cassette remix)
02. Umek & Beltek - Army of 2 (Jay Lumen Mainstage mix)
03. Cerf, Mitiska & Jaren - You Never Said (Rowald Steyn remix)
04. ID - ID
05. Klems - The Cube
06. Sifu - Quiescent
07. Zinfandel - Abydos (Cressida remix)
08. Armin van Buuren ft. Sharon den Adel - In And Out Of Love (Richard Durand remix)
09. The Thrillseekers ft. Fisher - The Last Time (Duderstadt remix)
10. Lange ft. Sarah Howells - Out Of The Sky (Kyau & Albert remix)
Nocturnal 160 -
2008. augusztus 29. 23:18 Tiesto.hu Crew írta, <[email protected]>:
Kovecses Jozsef írta:
A kérdésem az lenne hogy fogunk elférni 3-4ezren Pécsen ha az expo center legnagyobb terme a konferancia terem is csak 1200 férőhelyes?
Nyitott buli lesz mint Siófokon a Palace kerthelységben?
Debrecennel tutira nem lesz gond hiszen 8500 férőhelyes.
Szia,
az egész expo egybe lesz nyitva... nem lesznek külön termek, és nem lesz nyitott.
--
Üdvözlettel,
Night People.Kft & Tiesto.hu Crew
[email protected]
www.tiesto.hu
-
én elhiszem, nem is kötekszem, csak azt írom amit olvastam, meg ami az én véleményem
amúgy tuti jó lesz, én nem félek :D -
Az 1200 férőhely akkor is tény...én is rendeztem már az expo centerben rendezvényt hidd el tudom miről beszélek, vagy nyitott buli lesz vagy nem fogunk elférni! -
az egyik szervező írta, h 3000 jegyet adnak el a bulira (+kb 200 vip), és h el fogunk férni. nem nagyon szoktak rossz partykat összehozni, én bízom bennük. -
Tehát a lényeg hogy Debrecenben semmi gáz nem lesz Pécsen meg vagy szabadra nyitják a konfitermet és akkor hasonló buli lesz mint a Palaceban Siófokon a kerthelységben vagy akkora tömegnyomor lesz... -
Viszont Pécs, az Expo Center kicsi! A legnagyobb terem a konferancia terem, de az is csak 1200 férőhelyes, szóval fogalmam sincs hogy fog ott bulizni 3-4000 ember???!!!
konfi terem -
Főnix -
8500 ember fér be! -
Én bevállaltam szóval aki akar velem talizni... :D
Én ott leszek mindkettőn, mert a classic számokra a legjobb lötyögni a csajokkal, de a isos bulik a legjobbak! -
a 3000 jegyen már az első 2 hónapban túl voltak... -
Pécs messzebb van és inkább az újabb zenék érdekelnek.
Elhallgatom a classic számait is de bulizni inkább az új zenékre kellene
Pécs+Debrecen egymás után meg eléggé fárasztó lenne -
hát én nem különösebben figyeltem a piacot, mert nekem jóideje megvan a jegyem, de ahogy ismerősöktől hallottam mostmár könnyebb olyan embert találni aki el akarja adni, mint olyan jegyirodát ahol még lehet kapni.
csak nem jöttök mégis pécsre? :) -
ohh
akkor nem árt beszerezni ... -
úgy hallottam már múlthéten is nehéz volt jegyet szerezni, elég sokan panaszkodtak, h jópár helyről elfogyott. elvileg már neten nem lehetett rendelni, csak pár jegyirodában lehetett találni, mint sound előtt. -
akkor még a helyszínen is lesz jegy... -
Pécsen hibátlanul el fognak férni az emberek, ~2900-3000 jegyet adnak el -
mennyi ember fér be a Debreceni csarnokba? -
Hát én most a Tiesto weekendre gyúrok. Minden évben jó volt hazánkban Tiesto, szerintem idén sem lesz rossz. A helyszinek megválasztása érdekes, Pécs miatt aggódom mert tudom hogy az Expo Centerbe fele annyi ember sem fér el mint amennyi jegyet értékesítenek...Debrecen viszont szerintem telitalálat! -
most hallgatom tegnapi Mike-ot hagy ne mondjam milyen pöpec lett!!! -
csak nehogy szerelem rovására menjenek az epizódok :D [nehogy aztán félév múlva megkérdezd hogy milyen volt az utobbi 50 asot :D -
SEDO CHANGE IT NOW!!!xDxDxD csak poén majd idővel nem fogod tudni kirobbantani armin elől xD -
jah ez így monoton lehet neki
lassan kell rávezetni
lightosabb,vokálosabb zenékkel kell kezdeni
be kell törnöd,nincs mese -
az, igen. tudom, már eljátszottam ezt egyszer, még 2 éve. :) nem mondom h trance fan lett a lányból, de azért idővel már simán végighallgatta a mixeket, sőt volt h lenyúlta az mp3 lejátszómat, én meg hallgathattam volna az ő jó kis pop zenéit cserébe :)
most meg még 3 hete sem vagyunk együtt, szóval ha minden igaz van még idő :D -
Friss kapcsolat ugye? :D Ilyenkor még így van.
Na még egy kis idő és... "Qsss legyen EZT HALLGATJUK és KÉSZ!!!"
-
:DDD jólvan, mester, majd igyekszem felnőni hozzád :D
de amúgy tényleg, ez már vmi :) egyébként volt ami tetszett neki, de kb 20 perc után már megunta, én meg inkább nem erőltettem most :) -
majd amikor ASOT alatt fekszel,eszel és közben a bnőd irkálja fórumra,msnre amit mondasz neki akkor leszel pro :)
[manekemígyvolt] -
az rendben, a gdjb már megy is. csak már úgy hozzászoktam h csütörtökön leülök nyugiban és élőben hallgatom végig az egészet, viszont ahogy nézem ez most egy időre megváltozik, ugyanis mostani barátnőm nem igazán van oda az elektronikus zenéért, de kénytelen lesz hozzászokni/megszeretni :)
ráadásul jövőhéten meg a világ végén leszek a második szakom gólyatáborában akkor is lemaradok róla. :( -
nem baj majd pótolod :) -
és igen, erről is lemaradtam... -
doncsika #6037 http://uk.youtube.com/watch?v=x7tNe8vUrLU&feature=related
nekem ez nagyon tetszik:)