16
-
dávidb #16 SZAR DUGOLJON EL. -
irkab1rka #15 A balfaszok pusztuljanak ki :)
Amúgy van olyan symbianos telefon, amit nem lehet PC-hez csatolni? Csak azért kérdezem, mert akkor PC fut az irtó (ha már nagyon forszirozzuk a virusirtást telóra) és leirtja, amit le kell.
Másrészről ismertek valakit, aki (fülhallgató kivételével) használja a bluetoothot?? Azon túl, hogy 1x kipróbáltuk, hogy jééééé kééék ;) nem használtam. Őszintén megmondva nekem még az USB kábel is lassú, csak lusta vagyok elmenni venni egy kártyaolvasót. Pedig kéne, mert 1G ramba sokminden belefér -
mrzool #14 Azért ne felejtsétek el, azért vannak mobilvírusok és azért vannak ellenük vírusirtók, mert igenis van sok-sok balfasz júzer, aki háromszor is rákattint arra a bizonyos yesre, és feltelepíti a cuccost. -
#13 "Költséghatékony víruskereső":
- Víruskereső elindítása
- Találtam frissítést, leszedjem? [300 Ft]
- Frissítés leszedve, keresés!
- Találtam 1 vírust, karanténba tettem, kiírtottam [1 MB a memóriából] és elküldtem a fejlesztőknek [300 Ft] -
sgblake06 #12 Az se tart örökké ! :) -
Shadow_THH #11 a legjobbak a telóra készített virusirtók. Elfoglalják a belső memória felét, lelassítják a telefonod, és az egész csak egy kereső progi ami lefuttat egy listát, hogy valyon a létező 5 darab vírusból van-e egy is fenn a telefonodon. -
Shadow_THH #10 ez így van -
#9 a virusírtó cégek ugylátszik kiterjesztik a virusaikat a mobiultelefonokra is ad mennyen még jobban az üzlet -
irkab1rka #8 Miért csak a virusirtó cégek hivják virusnak azt a programot, aminél 3x kell YES-t nyomni, hogy fertőzzön?
Nos? -
mrzool #7 Itt találhatsz (ingyenes) vírusirtót is:
http://www.virushirado.hu/oldal.php?hid=53 -
Caro #6 Nem rootként kell futtatni :) -
kiskex #5 Nekem 3650nem van, és s60ról kaptam egy nyavalyát. A neve Caribe. Az S60 blútóton küldte (a tulaj tudta nélkül) a file-t. Mivel ismertem a srácot, úgy gondoltam biztos valami lol progit akar küldeni. Elfogadtam és telepítettem. Nah ez 3 hónapja volt. Azóta már leszedtem(file managerrel, mert csak úgy nature nem lehet), de még mindíg ha bekapcsalom a következő üzenettel indít:
RENDSZER HIBA
ja meg kicsit belassult... -
#4 ha elterjed, akkor meg majd arra fognak vírusok megjelenni. :) -
Yv@n #3 A hülye user ott is rányomja a yes-t a kérdésre -
Caro #2 Jó lesz gyorsan linuxra váltani :) -
Shadow_THH #1 havonta meg kell ijedni egy ilyen hírtől :D