A vírusok a Symbiant sem kímélik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SZAR DUGOLJON EL.
A balfaszok pusztuljanak ki 😊
Amúgy van olyan symbianos telefon, amit nem lehet PC-hez csatolni? Csak azért kérdezem, mert akkor PC fut az irtó (ha már nagyon forszirozzuk a virusirtást telóra) és leirtja, amit le kell.
Másrészrõl ismertek valakit, aki (fülhallgató kivételével) használja a bluetoothot?? Azon túl, hogy 1x kipróbáltuk, hogy jééééé kééék 😉 nem használtam. Õszintén megmondva nekem még az USB kábel is lassú, csak lusta vagyok elmenni venni egy kártyaolvasót. Pedig kéne, mert 1G ramba sokminden belefér <#vigyor>#vigyor>
Amúgy van olyan symbianos telefon, amit nem lehet PC-hez csatolni? Csak azért kérdezem, mert akkor PC fut az irtó (ha már nagyon forszirozzuk a virusirtást telóra) és leirtja, amit le kell.
Másrészrõl ismertek valakit, aki (fülhallgató kivételével) használja a bluetoothot?? Azon túl, hogy 1x kipróbáltuk, hogy jééééé kééék 😉 nem használtam. Õszintén megmondva nekem még az USB kábel is lassú, csak lusta vagyok elmenni venni egy kártyaolvasót. Pedig kéne, mert 1G ramba sokminden belefér <#vigyor>#vigyor>
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Azért ne felejtsétek el, azért vannak mobilvírusok és azért vannak ellenük vírusirtók, mert igenis van sok-sok balfasz júzer, aki háromszor is rákattint arra a bizonyos yesre, és feltelepíti a cuccost.
"Költséghatékony víruskeresõ":
- Víruskeresõ elindítása
- Találtam frissítést, leszedjem? ❤️00 Ft>300 Ft>
- Frissítés leszedve, keresés!
- Találtam 1 vírust, karanténba tettem, kiírtottam <1 MB a memóriából>1 MB a memóriából> és elküldtem a fejlesztõknek ❤️00 Ft>300 Ft>
- Víruskeresõ elindítása
- Találtam frissítést, leszedjem? ❤️00 Ft>300 Ft>
- Frissítés leszedve, keresés!
- Találtam 1 vírust, karanténba tettem, kiírtottam <1 MB a memóriából>1 MB a memóriából> és elküldtem a fejlesztõknek ❤️00 Ft>300 Ft>
Az erő velem van!!!!
Az se tart örökké ! 😊<#violent>#violent><#banplz>#banplz>
a legjobbak a telóra készített virusirtók. Elfoglalják a belsõ memória felét, lelassítják a telefonod, és az egész csak egy keresõ progi ami lefuttat egy listát, hogy valyon a létezõ 5 darab vírusból van-e egy is fenn a telefonodon.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
ez így van
a virusírtó cégek ugylátszik kiterjesztik a virusaikat a mobiultelefonokra is ad mennyen még jobban az üzlet<#nyes>#nyes>
Miért csak a virusirtó cégek hivják virusnak azt a programot, aminél 3x kell YES-t nyomni, hogy fertõzzön?
Nos?
Nos?
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Nem rootként kell futtatni 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nekem 3650nem van, és s60ról kaptam egy nyavalyát. A neve Caribe. Az S60 blútóton küldte (a tulaj tudta nélkül) a file-t. Mivel ismertem a srácot, úgy gondoltam biztos valami lol progit akar küldeni. Elfogadtam és telepítettem. Nah ez 3 hónapja volt. Azóta már leszedtem(file managerrel, mert csak úgy nature nem lehet), de még mindíg ha bekapcsalom a következõ üzenettel indít:
RENDSZER HIBA
ja meg kicsit belassult...
RENDSZER HIBA
ja meg kicsit belassult...
A hülye user ott is rányomja a yes-t a kérdésre
Jó lesz gyorsan linuxra váltani 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
havonta meg kell ijedni egy ilyen hírtõl 😄