10
-
Runo #10 De nem gondoltok bele, hogy a sok ciberbűnöző betör egy bankfiókba, és a számlákról pénzt utalgat...szóval akkor az kár vagy nem? /főleg ha a "tiedről" utal -
Komolytalan #9 Nekem meg 100milliárd USDvel tartozik az efbíáj, tessék utalni. -
kow83 #8 Tegyük hozzá, hogy ez csak amerikára terjed ki, nincs benne EU, Távol-Kelet, India, Ausztália, AFRIKA.
Hogy lehet így ilyen "tényt" kijelenteni, mint:
"67,2 milliárd dollár a kiberbűnözés számláján"
Höh. -
#7 mért nem az én számlámon? :C -
IoIa #6 Az amerikaiak szeretik minden tekintetben a nagy számokat. Minél nagyobb, annál jobb, bármiről is legyen szó. Ja, hogy a legtöbb esetben köze sincs a valósághoz? Nem baj, szenzációt csak nagy számokkal lehet elérni, a sok ott lakó médiaidióta csak azt kajálja. Általában ezek a felmérések úgy készülnek, hogy megnézik, hogy volt-e már hasonló abban a témában. Megnézik, hogy az mekkorát hasalt, és a friss felmérésben egy annál is nagyobb számot mondanak. Nevetséges, mint a felmérések általában. -
Shadow_THH #5 azért vettem meg drága pénzétrt a csillagokat, hogy ne legyen VISSZAVONÁS gomb???? -
mrzool #4 A cikkben szó sem volt cd-kről és dvd-kről, illetve filmekről. Olvassátok el újra az első mondatot:
"vírusok, kémszoftverek, számítógépes tolvajlások"
A cybercrime nem a kalózkodásról szól. -
Shadow_THH #3 ok kétszer is elirtam :D 67,2 :DD -
Shadow_THH #2 juj ne 67,1 mrd!
Azt kifelejtették, hogy az írható/újraírható cd-k és dvd-k árában már benne van a szerzői jogdíj, mert ugye egyből feltételezik, hogy én nem adatot akarok menteni rájuk hanem 'kiberbűnőzni'. Ezt illene levonni a 67,5-ből -
roliika #1 Kiber bűnözés...ikább fognák el a drogkészítőket bakker. Egyébként ha a boltban veszek 1 filmet, honnét tudhatom 100%-osan hogy legális másolat? Sehonnét!