10
  • Runo
    De nem gondoltok bele, hogy a sok ciberbűnöző betör egy bankfiókba, és a számlákról pénzt utalgat...szóval akkor az kár vagy nem? /főleg ha a "tiedről" utal
  • Komolytalan
    Nekem meg 100milliárd USDvel tartozik az efbíáj, tessék utalni.
  • kow83
    Tegyük hozzá, hogy ez csak amerikára terjed ki, nincs benne EU, Távol-Kelet, India, Ausztália, AFRIKA.
    Hogy lehet így ilyen "tényt" kijelenteni, mint:
    "67,2 milliárd dollár a kiberbűnözés számláján"
    Höh.
  • [HUN]PAStheLoD
    mért nem az én számlámon? :C
  • IoIa
    Az amerikaiak szeretik minden tekintetben a nagy számokat. Minél nagyobb, annál jobb, bármiről is legyen szó. Ja, hogy a legtöbb esetben köze sincs a valósághoz? Nem baj, szenzációt csak nagy számokkal lehet elérni, a sok ott lakó médiaidióta csak azt kajálja. Általában ezek a felmérések úgy készülnek, hogy megnézik, hogy volt-e már hasonló abban a témában. Megnézik, hogy az mekkorát hasalt, és a friss felmérésben egy annál is nagyobb számot mondanak. Nevetséges, mint a felmérések általában.
  • Shadow_THH
    azért vettem meg drága pénzétrt a csillagokat, hogy ne legyen VISSZAVONÁS gomb????
  • mrzool
    A cikkben szó sem volt cd-kről és dvd-kről, illetve filmekről. Olvassátok el újra az első mondatot:

"vírusok, kémszoftverek, számítógépes tolvajlások"

A cybercrime nem a kalózkodásról szól.
  • Shadow_THH
    ok kétszer is elirtam :D 67,2 :DD
  • Shadow_THH
    juj ne 67,1 mrd!

Azt kifelejtették, hogy az írható/újraírható cd-k és dvd-k árában már benne van a szerzői jogdíj, mert ugye egyből feltételezik, hogy én nem adatot akarok menteni rájuk hanem 'kiberbűnőzni'. Ezt illene levonni a 67,5-ből
  • roliika
    Kiber bűnözés...ikább fognák el a drogkészítőket bakker. Egyébként ha a boltban veszek 1 filmet, honnét tudhatom 100%-osan hogy legális másolat? Sehonnét!