21
Nyomtatás dvd-re
  • belcure
    Üdv emberek! Lenne egy problémám! Windows7-et használok, és ha a windows képnézőjével nyomtatok mondjuk egy képet,akkor az tökéletes! Viszont! Ha MS WORD 07-el nyomtatok valami akkor az hiányos,vagy néha semmi sem látszik! Mondták hogy próbáljam meg kikapcsolni a nyomtató memóriáját,és direkt nyomtassak, de nem segitett! Van valakinek esetleg valami ötlete hogy miért csinálja ezt?
  • HoReSz1975
    most meg kifingott a nyomtató, elbaszott egy korongnyomtatást, azóta villog a zöld & sárga felváltva és ezt írja ki:

nem tudok vele semmit csinálni, kihúztam, de semmi

Valaki
  • slylecz13
    Nekem is volt már ilyen!

Kimostam alkoholban, megszárítottam és új patronokat raktam a kevertek helyére...

Nem tudom miért csinálja...
  • HoReSz1975
    Hi @ all

Az lenne a kérdésem, hogy nálatok előfordult már, hogy a sárgába belefolyik a piros, vagy a fekete tinta és felszívja a sárga patron

Ezzel szétcseszi a patront :F Most fültisztitóval kiszivattam az ellentétes szint az aljából és így tiszta sárgát kaptam, de miért csinálja ezt, amikor el vannak szigetelve egymástól

• slylecz13
    VAN!

Garanciába visszavinni!
  • Piko888
    Srácok, az a gondom hogy az ip 4300-asomhoz leszedem a cd laber printet Vistára, de nem tudom telepíteni, mert fájl nem található c hibát ír ki.
    Probálkoztam Neroval de sajna nem tudtam összehozni hogy pontosan a lemezre nyomtasson. Van valami ötletetek vagy sablonotok? Köszi
  • palagabi
    Sziasztok.Kérdésem az lenne hogy van egy ip 4300 canon nyomtatóm és minden bekapcsolásnál
    ki kell venni a patronokat és ujra berakni.Csak igy müködik.Van erre valami megoldás? Köszönöm.
  • slylecz13
    De ifi13 a Neroval akarja használni, meg szerintem komolyabb is...
  • Piko888
    Viszont amit a nyomtóhoz kapsz , aban te is létre tudsz hozni lemez sablont.
  • slylecz13
    Hali!
    Ha megfogadod a tanácsomat, akkor a NERO-t használod, mert az sokkal jobb, mint amit mellé kaptál. Sőt azzal nem is tudsz a DVD közepéig benyomtatni, akárhogy állítod. A NERO-ban van egy pár lemeztipus, amik között szintén nem fogsz olyat találni ami erre képes, de ha akarod elküldöm neked ezt a DVD tipust, amit be tudsz importálni és megtalálod majd a lemeztipusok között. Szerintem megéri. (Én is ezt használom.)
    Olcsó patronok: www.patronok.hu (a legolcsóbb)
  • Piko888
    Bocsi hogy ide írok, de nem találtam másik topikot, van egy canon ip 4300-asom, 3 hónapos, tegnap óta a lapadagoló nem veszi be a lapokat és csak a felső adagolóra tudom állítani, szerintetek mi a bja? Köszi
  • izb
    Ja csak eredeti link
  • apac
    Van patron. http://www.calderon.hu/pc.inf.hu/
  • golf01

Tudja valaki, hogy van-e már Canon IP 4200-hoz utángyártott patron?????

• golf01
    A chipeléssel mi a helyzet szükséges e a nyomtato kichipelése?
  • ifi13
    Köszönöm!
  • Alien!
    a lemeznyomtatásnál válaszd ki szerintem Normal Paper helyett a Canon Pixma 3000 sablont...oszt ennyi...De egyébként a canon cdlabel printnél nincs erre megfelelőbb program.....
  • izb
    de nem is az volt a kérdésed .....
  • ifi13
    Igazad van, de a DVD tok borítóját nem tudja kezelni, a NERO6 pedig igen!
  • Kou
    szia, a kegjobban akkor jársz ha hagyod a nero6-t a fenébe és a saját programját használod, egyszerü és megbízható
  • ifi13
    Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni!Vettem egy ip4200-as nyomtatót, mellyel meg is vagyok elégedve, de a dvd lemez nyomtatásnál a Nero6 nyomtatási képe nem ugyanaz mint a nyomtató tálcájánál! Hol és hogyan lehet ezt beállítani? Köszi