21
Nyomtatás dvd-re
-
belcure #21 Üdv emberek! Lenne egy problémám! Windows7-et használok, és ha a windows képnézőjével nyomtatok mondjuk egy képet,akkor az tökéletes! Viszont! Ha MS WORD 07-el nyomtatok valami akkor az hiányos,vagy néha semmi sem látszik! Mondták hogy próbáljam meg kikapcsolni a nyomtató memóriáját,és direkt nyomtassak, de nem segitett! Van valakinek esetleg valami ötlete hogy miért csinálja ezt? -
#20 most meg kifingott a nyomtató, elbaszott egy korongnyomtatást, azóta villog a zöld & sárga felváltva és ezt írja ki:
nem tudok vele semmit csinálni, kihúztam, de semmi
Valaki -
slylecz13 #19 Nekem is volt már ilyen!
Kimostam alkoholban, megszárítottam és új patronokat raktam a kevertek helyére...
Nem tudom miért csinálja... -
#18 Hi @ all
Az lenne a kérdésem, hogy nálatok előfordult már, hogy a sárgába belefolyik a piros, vagy a fekete tinta és felszívja a sárga patron
Ezzel szétcseszi a patront :F Most fültisztitóval kiszivattam az ellentétes szint az aljából és így tiszta sárgát kaptam, de miért csinálja ezt, amikor el vannak szigetelve egymástól
-
slylecz13 #17 VAN!
Garanciába visszavinni! -
Piko888 #16 Srácok, az a gondom hogy az ip 4300-asomhoz leszedem a cd laber printet Vistára, de nem tudom telepíteni, mert fájl nem található c hibát ír ki.
Probálkoztam Neroval de sajna nem tudtam összehozni hogy pontosan a lemezre nyomtasson. Van valami ötletetek vagy sablonotok? Köszi -
palagabi #15 Sziasztok.Kérdésem az lenne hogy van egy ip 4300 canon nyomtatóm és minden bekapcsolásnál
ki kell venni a patronokat és ujra berakni.Csak igy müködik.Van erre valami megoldás? Köszönöm. -
slylecz13 #14 De ifi13 a Neroval akarja használni, meg szerintem komolyabb is...
-
Piko888 #13 Viszont amit a nyomtóhoz kapsz , aban te is létre tudsz hozni lemez sablont. -
slylecz13 #12 Hali!
Ha megfogadod a tanácsomat, akkor a NERO-t használod, mert az sokkal jobb, mint amit mellé kaptál. Sőt azzal nem is tudsz a DVD közepéig benyomtatni, akárhogy állítod. A NERO-ban van egy pár lemeztipus, amik között szintén nem fogsz olyat találni ami erre képes, de ha akarod elküldöm neked ezt a DVD tipust, amit be tudsz importálni és megtalálod majd a lemeztipusok között. Szerintem megéri. (Én is ezt használom.)
Olcsó patronok: www.patronok.hu (a legolcsóbb) -
Piko888 #11 Bocsi hogy ide írok, de nem találtam másik topikot, van egy canon ip 4300-asom, 3 hónapos, tegnap óta a lapadagoló nem veszi be a lapokat és csak a felső adagolóra tudom állítani, szerintetek mi a bja? Köszi -
izb #10 Ja csak eredeti link -
apac #9 Van patron. http://www.calderon.hu/pc.inf.hu/ -
golf01 #8
Tudja valaki, hogy van-e már Canon IP 4200-hoz utángyártott patron?????
-
golf01 #7 A chipeléssel mi a helyzet szükséges e a nyomtato kichipelése? -
ifi13 #6 Köszönöm!
-
#5 a lemeznyomtatásnál válaszd ki szerintem Normal Paper helyett a Canon Pixma 3000 sablont...oszt ennyi...De egyébként a canon cdlabel printnél nincs erre megfelelőbb program..... -
izb #4 de nem is az volt a kérdésed ..... -
ifi13 #3 Igazad van, de a DVD tok borítóját nem tudja kezelni, a NERO6 pedig igen! -
Kou #2 szia, a kegjobban akkor jársz ha hagyod a nero6-t a fenébe és a saját programját használod, egyszerü és megbízható -
ifi13 #1 Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni!Vettem egy ip4200-as nyomtatót, mellyel meg is vagyok elégedve, de a dvd lemez nyomtatásnál a Nero6 nyomtatási képe nem ugyanaz mint a nyomtató tálcájánál! Hol és hogyan lehet ezt beállítani? Köszi