A digitális tévé a Seagate jövõje?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Régebben azért sokkal jobban összeszerelték a vincsiket, mint napjainkban. (élettartam)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Seagate-ek a leghallkabbak. Ez is sokat számít.
Van itt két Samsung is, végülis ezek is "halkak", de de északa hallatszik a zúgásuk, és remeg tõlük az egész gép+asztal (nem csak a fejtõl, hanem a motortól). Amint lehet, megszabadulok tûlük. (Egyébként nagyon cselesek, újonnan még ezek is halkak voltak, aztán 2-3 hónap alatt szépen megjött a hangjuk.)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Közben a Seaget wincsi gondolkozott.
Elõre látom a " megelégedett" vevõket hogy mutogatják a középsõ ujjukat felfelé
<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Én a maxtorokról hallottam inkább, hogy sülnek.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
egyébként Western Digital rulz :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy