Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látod? Még keveset is kaptunk.

Az Európa Unversalis II-t ki ismeri? 1419ben indul, és az osztrákok keleti része bizony a mienk. Igaz hogy balfasz módon Horváthország vazullus, és Erdély önálló. Nem szerves részei az országnak.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

hzsolt
Nem annyira rossz az, nekem inkább az alakjukkal van bajom.
Erdély inkább a mai erdélyre hasonlít, mint a középkorira,
Horvátország és Szerbia helyett helyesebb a Szlavónia és Bosznia tájegység használata, és természetes, hoyg a tengerpart nincs nálunk, hiszen az elég sokáig a Velencéhez tartozott. Ha jól emlékszem elõször Nagy Lajos foglalta el.
Havasalföld pedig jó hogy a mienk, hiszen adófizetõ vazallusunk volt ekkor.
Az ötödik pedig nem Moldávia (hol van az még ekkor), hanem Halics.

Egy kis önreklám: Mo. az Árpádok korában

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

PrasCo
Hja, hogy nem tömegpusztító fegyverrõl volt szó?
Na, azt már nem tudom. <#nevetes1>
Áh nem hiszem, ez teljesen unbalanceos lenne mert mindenki menekülne elõle és csak be kéne vonulnunk az elhagyott városokba <#hehe>

PrasCo
Anettka <#zavart1>
Reménykedtem hogy azt majd nekünk kell elfoglalni na mindegy <#hehe>

btw tudni már hogy mi lesz a magyar spéci egység?

Ennek fõleg játekmenetbeli oka van, minden egyes tartomány egy várost jelent ahol egységeket lehet képezni, minél több tartományt adnak egy népnek annál erõsebb lesz mert egységnyi idõ alatt nagyobb sereget tud építeni.

Ha jól látom 5 tartományunk lesz startból szal az átlag, nem lesz gond <#hehe>

A horvát részen meg vmi kavarás van mert ha jól látom a minimappon a tengerpart egy vékony külön tartomány, innentõl 5+1 mert azt nyilván mi fogjuk megszerezni <#hehe>

És nem mellékesen szvsz(!) a mi startpozíciónk a legjobb az összes nép közül szal lesz itt sírás wehehehe <#hehe>

LSL
Gondoltam, 1000 éves.
Múgy a minimap nagyon ronda. remélem azon még alakítanak valamit, mert valamiért nem tetszik

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Pluskast
ismertem😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kandurex
A karóba húzó? Ejjj,...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szerintem picit gáz hogy nem tagolták tovább országunkat. Van egy nagy nyugati rész,egy falatnyi Erdély, Horvátország&Szerbia. Továbbá olyan részek amelyek nem voltak országunk részei,Moldova és Havasalföld...bár ez egyáltalán nembaj 😊
Mindenesetre a nyugati részt simán 2 felé lehetett volna vágni, csakúgy mint Horvátországot és Szerbiát...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hát jah...

"Hivatalos dokumentumok elõször 1459. szeptember 20.-án említik, nevezetesen egy Vlad Tepes fejedelem által aláírt dokumentum erõsít meg javaiban egy bukaresti gazdát."

Wikipedia

LSL
errõl ez jut eszembe 😊

Trianonban tárgyalnak az országok további sorsáról a VH után. A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
Felszólítják!
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzõkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
Megint kérdik, jegyzõkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
A román küldöttnek már vörös a feje! Üvöltve kifakad:
- De hisz akkor még itt sem voltunk!!
Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzõkönyvbe...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

PrasCo
Nézd... kell valami, amin ki tudod élni az agressziódat és szadizmusodat. 😄
Pluskast
Nem rossz képek bár a startégiai térkép képénél kissé ledöbbentem. Bukarest városa a középkorban??<#zavart2><#fejvakaras>

Míly nemes cél lesz a Pannon Légió elõtt újra építeni a Római birodalmat...

Pluskast
Nem tudom honnan vesztitek ezt az információt de nagyon el vagytok tévedve. Ha bele olvastok a hivatalos fórumba ott fel van sorolva a KÉSZÍTÕK áltál, hogy mely országok lesznek játszhatóak. Ebben benne van a magyar királyság is. Már az elejétõl benne volt, benne is marad és nem is veszik ki. Szóval nem kell megijedni rémhíreket terjesztení. Benne leszünk.

A játék még nem fog megjelenni nálunk, de ha alapból nem leszünk játszhatóak, mire hivatalosan ide ér a game, addigra meg lesz a MOD-ja, hogy játszhassunk velük.

Tomalak
Ha a viking invasionba nem raknak be minket akkor tolán sosem játszok a mtotal war sorozattal azóta kedvencem...
Bucser
Soha nem éreztem affinitást, hogy a magyarokkal játszak😄 Sem stratégiában sem sportjátékokban sem másban😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A Medieval Total War II olyan lesz mint a Szaknévsor....

...
..
.
BENNE LESZÜNK!<#idiota>
<#wow2><#beka3><#idiota><#nyes><#taps><#banplz><#kuss><#integet2>

A lényeg hogy benne leszünk a játékban mint külön nép (már azt is tudjuk hogy a minimappon vörös lesz a színünk <#hehe>) max egy kis berhelés a fájlokkal és jöhet a történelem-átírás! <#hehe>

Remélem alapból játszható lesz, a Medieval 1-el nem játszottam szal nem tudom hogy ott miért nem volt alapból játszható de ezt betudom a fejlesztõk idiótaságának kb ugyanez a baromság volt hogy Rome-ban sem lehetett egy csomó néppel lenni még a végigjátszás után sem csak ha az ember engedélyezte a .txt-ben, fõleg a Macedonok fájtak a legjobban mind1.

Zsolo007
Jah majd Viking Invasion 2-be 😄

_Atti_
alapból az egyben sem volt játszható a magyarokkal.. lehet itt is a kiegbe suvasztanak be minket..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Zsolo007
Egyetértek!

szerintem nem szûk...

számomra is élvezetesebb egy stratégiai játék ha magyarokkal játszhatok benne, de ettõl végig játszottam az összes népet az I.-ben, de a magyar volt az igazán izgi.

Bucser
szûk látókör rulez...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bohémia ???
ammegmi' Nógrád-Mehikó mellett majd alapítok egy ilyet is Hunyadyval!

A történelmi hûségre való törekvésükrõl már kaptunk képet RTW Egyiptommal meg a római nindzsákkal <#hehe>

Magyarország benne lesz ez 100%
Sõt nagyon valószínû hogy startból játszható nép lesz.

Az egész baromság hogy nem lesznek magyarok abból indult ki hogy egy cseh gyerek beírta a hivatalos fórumra hogy szerinte Bohemiát kihagyni akkora hiba lenne mintha mondjuk Magyarországot hagynák ki a készítõk, páran ezt értették félre.

olyan nincs hogy nem leszünk benne
vezetö hatalom volt Mo a középkorban

ha kihagyják akor elmondhatják magukrol hogy lámák és nem ismerik a történelmet

mármint játszható nép vagy csak amúgy?

War. War never changes.

hzsolt
persze hogy benne leszünk.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Gerbill
Ha nem lesz benne alapból Magyarország akkor már nem is várom annyira. Reméléem csak kacsa a hír miszerint nem leszünk benne.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Beindult a Total War Magyarország, vagyis a mod új fóruma, amely elérhetõ a http://towahun.14.forumer.com címen. Aki úgy gondolja, h valamit is hozzá tudna/szeretne tenni a készülõ MTW2 modifikációhoz, az ne habozzon végigpötyögni a másfél perces regisztrációs procedúrát! Elõre is köszi! 😉
Én meg úgytudom játszhatóak leszünk alapból

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Ryleh
Hali!!!
Na...a BI-kieg,illetve a RTR -en kivül tudtok ajánlani valami hasonlot..mod ot...amivel még kihuzom,az Alexanderig???....nem vok telhetetlen,de ezek már nem dobnak annyira fel....(de jok azééé😊)))...)
Sajna az Age of Hellas nem lett befejezve.....kár érte....(bocs az OFF-ért!!!!)

PrasCo
Hjah, Chivalry Total War-ra gondolsz, meg ilyesmik...? Hát, ne temessük még õket.
Én csak azokat sajnálom akik elkezték anno modolni az RTW-t, hogy medieval-ra hasonlítson...most dobhatják ki majd az egészet

Ha ugyanúgy játszhatóvá tehetõk leszünk, mint az elsõ részben, akkor kit érdekel?

de itt errõl mintha korábban lett volna téma, ha jól emléxem akkor az h a csehej sírtak hogy kimaradtak, és mi örüljünk h játszhatóak leszünk......

akkor már nem is olyan izgi a játék ha nem vagyunk benne....

A Turul Armada lesújt Mexikóra 😊😊😊:

Eléggé meglepne mert akkoriban azért fontos ország voltunk, bár Rome-ban is a Macedónok alapból nem voltak játszhatók (mai napig nem értem hogy miért) szal akármi lehet...

PrasCo
Én - 'sten látja lelkem - egyszer peccseltem fel 1.2-ig a Rome-ot, amikor ki akartam próbálni az Europa Barbarorumot. Természetesen nem ment. Agresszív uninstall, egy "gyors" install, aztán azóta is alappal tolok én a világon mindent.
az lesz.... csak abban nincs MEHHHHIKÓ!!!

de már a tököm tele a sok peccs peccsének a peccsével.... ez is tuti ilyen lesz...

PrasCo
...aztán törlöd a ge... francba az egészet, és fölrakod a Medi I.-et. 😄
akkor majd felteszem az 1.01-es patch-t, majd arra rámegy a Hungarian Invansion kiegészítõ, amit majd a 2.07-es patchel upgrédelem, utána a 6.1-es realism móddal aktiválom és legvégül egy 8.1-es patchel zárom....

PrasCo
Úgy tudom, gyárilag nem lesz játszható Magyarország.
de a magyarokkal majd leigázzuk Mexikót 😊

Buci
szinte 1 az 1ben ROME

carpe diem