Anstoss
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Engem nagyon érdekelne az anstoss nevû focimanager.Ha valaki tudna nekem segíteni hogy hol lehet hozzájutni(megvenni,letölteni)azt nagyon megköszönném!
Engem nagyon érdekelne az anstoss nevû focimanager.Ha valaki tudna nekem segíteni hogy hol lehet hozzájutni(megvenni,letölteni)azt nagyon megköszönném!
Hello, nekem a 3-as meg volt, de nem akart crack-el sem elindulni.Nem tudom, hogy miért. A 4-es rész pedig kb. holnapra lesz meg. Amúgy a torrent.to oldalon le lehet tölteni.
VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever
Ha valakinek esetleg meglenne az Anstoss 4,5 az írjon mert nekem nagyon kellene.
Az egyik legjobb focimanageres jatek.
Amigan jelent meg az elso kiadas.
Nemet nyelvu, legalabbis nem nagyon szokott belole angol nyelvu kiadas lenni.
Itt a 2006 oldala.
http://anstoss2006.ascaron.com/front_content.php
Amigan jelent meg az elso kiadas.
Nemet nyelvu, legalabbis nem nagyon szokott belole angol nyelvu kiadas lenni.
Itt a 2006 oldala.
http://anstoss2006.ascaron.com/front_content.php
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ass toss? 😮
akkor ez nem az én játékom asszem 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nekem meg van az Anstoss 1-3-ig és elég jó.
Ez egy focimanager game az Ascaron csinálta,még az is lehet hogy jobb az
EA féle Fifa Managernél.
EA féle Fifa Managernél.
hm, ez milyen game? csak németül karatyoló odlalakat találtam róla :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hy!
Valakinek megvan az Anstoss 4 vagy az Anstoss 5 game?
Valakinek megvan az Anstoss 4 vagy az Anstoss 5 game?