361
\"Hátezahülyeséghogyjutotteszükbe?\"
-
#201 Úgy értettem, valóban. -
#200 ték -
#199 hát, akkor: -
#198 ? -
#197 Az. -
Impi #196 Köszi!!! nagy segítséget adtál a reggeli ébresztésekhez
-
#195 Nagyon kezd elkanászosodni a topic. -
#194 Levitacio. -
Shadow_THH #193 de viszi a flash is :D egy video lejátszó készitése flash alatt két kattintás és kb 3 kbyte, szal szerintem fölösleges 3rd party toolokkal játszadozni -
Prof William #192 "csak tekerni nem lehet benne."
Akkor már inkább a halál... -
#191 Ha tényleg le akarod tölteni őket, akkor arra is van mód:
[URL=http://javimoya.com/blog/youtube_en.php]#1 Video letöltő[/URL] (még Firefox kiterjesztést is lehet letölteni hozzá)
[URL=http://keepvid.com/]#2 Video letöltő[/URL]
A youtube-ról .flv formátumban lehet lementeni az állományokat. Ezeket FLV Player-rel tudod lejátszani, de viszi az mplayer is, csak tekerni nem lehet benne. -
#190 Felháborító ez az offolás. Kínai klipet ide berakni?! :D -
Impi #189 Azt bánom, hogy nem tudom letölteni. Összeszedtem már vagy hatot tőlük.
Még a mozgásukkal is keményen büntetnek
De szét röhögöm az agyam -
#188 Hát igen.
Nálunk is érdekes dolgokat szült a dolog.
Mindenki zombi módon rohangált fel-alá... -
Impi #187 Ezzel ébresztettem a gyereket :)és nem csak ezt, hanem a másikat is végig nyomtam. Rekord idő alatt távozott a munkahelyére. De mondtam neki ott is halgattassa meg a főnökével, tuti, hogy haza tavarja -
#186 Azért ez a komment nagyon komoly:
"WTF? Those asians are so fucked up. Somebody pls drop a atom bomb over them." -
#185 :DD -
Prof William #184 Ha legalább a nők csinik lennének...
A középsőnek mi a neme? Nem tudtam megnyugtatóan megálapítani. -
#183 Végignéztem
Nem semmi, fel is fogtam kb a sztorit a "színészi" játéknak köszönhetően :D
A csávó egy bamba fasz, a rózsaszínruháson látszik néha, hogy kurvára nem akar semmit, a másik csaj meg a tökéj :D
Azzal a durva gnómfejével néha olyan arcokat vág, büntetnek. -
#182 Hmmm.... Kínai Romantic :D -
#181 4.perc 15 másodpercnél nem bírtam tovább!ez valami szörnyű!de ők is eléggé szenvednek már olyan 3.perctől... -
#180 Fogadjunk? :DD
/Idiot mode ON -
#179 Az képtelenség!
Egy másik fórumon megjegyeztem, hogy ezzel vallatni lehet! Épeszű ember kizárt, hogy egyhuzamban végighallgassa ezt az iszonyatos vernyákolást. -
#178 én mindent megpróbáltam, de felemésztette minden erőmet 5 perc 36 másodpercnél. Aki végigbírja nézni mind a 13 valahány percet, az hívhatja a Guiness rekordok jegyzőcsapatát -
#177 borzalmas... -
#176 uram atyámm....
amúgy elején még röhögtem, de itt a 3. perc környékén még fáj. fog benne még vmi történni, vagy végig csak ott sikítoznak? -
#175 kínai, és borzasztóóó -
#174 Nem biztos hogy japán, de jó lesz ide!
Aki 3 percnél tovább birja, az szóljon... -
#173 ezmi ferdeszeműek -
#172 Inkább kóreai, de azért még jó. -
#171 jól összefosta magát a picsa :D Bírtam volna, ha átviszi az ablakot ezt a jószág :D -
#170 japó suck -
Prof William #169 De azt nézem a csaj nem lepődik eg annyira. Nem veri(hö-hö) ki a balhét meg ilyesmi... Hiába no a japánok békeszerető népség... -
Prof William #168 Szegény kiscsaj hogy beijedt...
De a medve is eléggé meglepődhetet... -
Vlala #167 japán Jackass :) -
#166 A humoros és aranyosból:
-
#165 ez kurvajó! :DD -
#164 ez vmi kibaszottul jó -
#163 Azért szar lehet a japán csajoknak,mert ha miniszoknyában vannak vagy lerántják róluk menet köözben a bugyit,vagy rájuk élveznek,vagy elkapják őket a busz hátsóülésén 1menetre... -
#162 na az előbbi csapat hülyesége folytatódik
Angol nyelvlecke kis rásegítéssel(aranyos és humorosból)