Reprobates (Next Life)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok valaki leírná pontosan hogy kell a magyarosítást berakni mert nekem nem engedi. Elõre is köszi.
Kössz!! :))

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

kirol
Aki tudja léci ide leírja a vegígjátszásnak a linkjét vagyis ahol van hozzá végigjátszás! :SSS plsss
Elõre is köszönöm!!!!! :)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Nekem meg van a Next Life játék csak most azon idegelek hogy nemtudok tovább jutni és pedig már beszéltem mindenkivel az elején vagyok még!!
Valaki nem tud hozzá egy végigjátszás-t???? :SS PLSS adjatok linket mert nagyon kéne!!! Linket :SSS
Elõre is köszi!! :)

szotyimutyi
Látszólag nem töröl semmit, de mégis mûködött. Igen, a hard a hardver.

Mayorpapa
megpróbáltam, de hiába nyomok resetet, semmi nem törlõdik. Gondolom a "Hard" a hangbeállításnál a hardwer akart lenni, jól sejtem?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
nem, nem próbáltam még új drivert, nem is gondoltam, hogy ehhez az ósdihoz van még frisebb driver, de megnézem, köszi

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

szotyimutyi
Nálunk sikerült végre: a Setup-ra rákattintasz, majd a Reset-re, ezzel törlöd a beállítást. Ezután nyitod meg és a Hard -ra állítod, majd mented beállítást. Szólj, ha nem érthetõen írtam le. Remélem, nálad is mûködni fog. :)

Lord Myn
Az Realtek ALC650-es, pedig azzal mennie kéne... <#confused>

Új driver-t próbáltál felrakni?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Vki tud segíteni? :)
Mayorpapa
igen: nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface

Lord Myn
Meg tudod mondani pontosan milyen típusú az integrált hang?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Mayorpapa
megpróbáltam amit írtál, de úgyse ment, kiirja hogy invalid audio system...
bezzeg minden más játéknak van hangja....ez valami csodabogár lehet...

Mayorpapa
igen, integrált

Lord Myn
A Setup HW-ben az Audio Device-nál a Generic HW-t, változtasd át Generic SW-ré és úgy is próbáld meg. Btw milyen hangkártyád van, integrált?

Mayorpapa
azóta is ezen idegelek, mert játszanék vele, de hang nélkül? valaki SEGÍTSEN!!!!

szotyimutyi
Én igen, egy barátomnál sincs. De nem jöttünk rá, hogy miért.

Ajajj... elakadtam :D A darun vagyok, sikerült már felmásznom az övvel, de semmi mást nemtok csinálni. Vagy tudok, de akkor lezuhanok :D Egyébként tetszik a játék, csak az a hülye ügyességi minijáték ne lenne benne :P
kirol
Válaszoltam mindenkinek!

Sziasztok!
Pár napja akadtám erre a játékra és nehezen ugyan, de megszereztem, de az a gondom, h clone verzió és nem találok hozzá cracket. Vki tudna küldeni egy linket? Elõre is köszi!!!
kirol
Én nem.

Mayorpapa
nekem vmiért nincsen hang. nem találkozott valaki ezzel?

kirol
Szuper!

Csuhai G
Megjelent a végigjátszás és a magyarítás. :)
A játékot honnét tudnám megszerezni? Sehol se találom. :(

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

kirol
Nincs mit. Én csak belenéztem, de nekem tetszik.

trmn
Mindenesetre, köszönöm a cracket.

trmn
Elindult a játék. Hát ezt elkurták. Nem kicsit, nagyon. A Nibiru és a Black Mirror után, azt hittem ez a csapat nagyon nagyot alkotott most is. A kezdõképek utánig errõl meg is voltam gyõzõdve. Aztán átvettem az irányítást és egy világ omlott bennem össze.

Elõször: A grafika. Hááát...
Másodszor: Sokkal jobb volt a nem 3D technológia. (Már Sokalék is buktak vele, vissza is térnek a jól megszokotthoz)
Harmadszor pedig: az irányítás is nehézkes.

Ez csak magánvélemény, biztos sokaknak tetszik a játék. Már csak egy dologban bízok, hogy a Secret file: Tunguska második része hozni fogja a szokásos szívonalat.

kirol
Nincs mit. Hát sajna nem nagyon, TLJ topikban olvashatod az okát.

trmn
Köszönöm. Ma kipróbálom, ha nem megy fel tudod esetleg tolni játékot is ?

kirol
Már ott is van!

trmn
esetleg az egész játékot feltehetnéd, hátha nekem valami rossz verzió van meg

trmn
köszi

kirol
Ok, délután megnézem otthon.

trmn
Nem is volt crack. esetleg tudnál prezentálni nekem cracket, vagy neked eredetiben van meg? Ha van cracked légysz tedd fel a ketteskére.

kirol
Nem eredeti a játékod ennyi. A crack-et ezekszerint nem másoltad be talán.

trmn
Kis segítséget szeretnék kérni. Installálás után nem indul el a játék, azt írja ki, hogy nem megfelelõ cd van a meghajtóban, tegyem be az eredeti cd-t. Mi a csuda lehet?

kirol
Aha, közben beszéltem már vele. Köszi

grebber
Magyarítások.hu-n kérdeztem lehet-e magyarítani és irta egy srác hogy lehet és már csinálja!

Next PC upgrade: 2022

kirol
Hol? Nem is tudtam.

grebber
Nekem soha nem jutna eszembe amiket ezekbe kell a sorrendek kinek mit mutatni azután hova menni mit csináli :(

Amúgy készül hozzá a magyarítás!

kirol
Pedig ebben pont za a lényeg, hogy gondolkodni kell. És milyen jó, amikor magadtól jössz rá a megoldásra!

grebber
Ezért nem játszok én ilyen kalandjátékokkal mert egyszerûen nem látom az összefüggéseket.

Párat már végigvittem de végigjátszással és ott mondom aki ezt anélkül az ISTEN azért hanyagolom õket!

kirol
Hát elakadtam. :(

kirol
Ez persze most német nyelvû, angol megjelenését én nem ismerem.

kirol
Megjelent a játék!!!!!!

kirol
További képek:

kirol
Na hát március már elmúlt sajna.

Az új dátum 2007 nyara. Konkrét dátum még nincs.

kirol
Adam Raichl fõhõs, aki végzetes autóbaleset után titokzatos szigeten
találja magát. Társai mindenféle idõkbõl érkezett, szintén halálközeli
élményben részesült emberek. De hogyan kerültek ide?
A játék elején kiderül.

kirol
A megjelenési dátum: 2007 márciusa.

Oldal 1 / 2Következő →