58
-
RUDKO #58 Sziasztok valaki leírná pontosan hogy kell a magyarosítást berakni mert nekem nem engedi. Előre is köszi. -
Robi546 #57 Kössz!! :)) -
#56 Tessék! -
Robi546 #55 Aki tudja léci ide leírja a vegígjátszásnak a linkjét vagyis ahol van hozzá végigjátszás! :SSS plsss
Előre is köszönöm!!!!! :) -
Robi546 #54 Nekem meg van a Next Life játék csak most azon idegelek hogy nemtudok tovább jutni és pedig már beszéltem mindenkivel az elején vagyok még!!
Valaki nem tud hozzá egy végigjátszás-t???? :SS PLSS adjatok linket mert nagyon kéne!!! Linket :SSS
Előre is köszi!! :) -
#53 Látszólag nem töröl semmit, de mégis működött. Igen, a hard a hardver. -
#52 megpróbáltam, de hiába nyomok resetet, semmi nem törlődik. Gondolom a "Hard" a hangbeállításnál a hardwer akart lenni, jól sejtem? -
#51 nem, nem próbáltam még új drivert, nem is gondoltam, hogy ehhez az ósdihoz van még frisebb driver, de megnézem, köszi -
#50 Nálunk sikerült végre: a Setup-ra rákattintasz, majd a Reset-re, ezzel törlöd a beállítást. Ezután nyitod meg és a Hard -ra állítod, majd mented beállítást. Szólj, ha nem érthetően írtam le. Remélem, nálad is működni fog. :) -
#49 Az Realtek ALC650-es, pedig azzal mennie kéne...
Új driver-t próbáltál felrakni? -
csgj #48 Vki tud segíteni? :) -
#47 igen: nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface
-
#46 Meg tudod mondani pontosan milyen típusú az integrált hang? -
#45 megpróbáltam amit írtál, de úgyse ment, kiirja hogy invalid audio system...
bezzeg minden más játéknak van hangja....ez valami csodabogár lehet...
-
#44 igen, integrált
-
#43 A Setup HW-ben az Audio Device-nál a Generic HW-t, változtasd át Generic SW-ré és úgy is próbáld meg. Btw milyen hangkártyád van, integrált? -
#42 azóta is ezen idegelek, mert játszanék vele, de hang nélkül? valaki SEGÍTSEN!!!! -
#41 Én igen, egy barátomnál sincs. De nem jöttünk rá, hogy miért. -
csgj #40 Ajajj... elakadtam :D A darun vagyok, sikerült már felmásznom az övvel, de semmi mást nemtok csinálni. Vagy tudok, de akkor lezuhanok :D Egyébként tetszik a játék, csak az a hülye ügyességi minijáték ne lenne benne :P -
#39 Válaszoltam mindenkinek! -
DariusHUN #38 Sziasztok!
Pár napja akadtám erre a játékra és nehezen ugyan, de megszereztem, de az a gondom, h clone verzió és nem találok hozzá cracket. Vki tudna küldeni egy linket? Előre is köszi!!! -
#37 Én nem. -
#36 nekem vmiért nincsen hang. nem találkozott valaki ezzel? -
#35 Szuper! -
#34 Megjelent a végigjátszás és a magyarítás. :)
A játékot honnét tudnám megszerezni? Sehol se találom. :( -
#33 Nincs mit. Én csak belenéztem, de nekem tetszik. -
#32 Mindenesetre, köszönöm a cracket. -
#31 Elindult a játék. Hát ezt elkurták. Nem kicsit, nagyon. A Nibiru és a Black Mirror után, azt hittem ez a csapat nagyon nagyot alkotott most is. A kezdőképek utánig erről meg is voltam győződve. Aztán átvettem az irányítást és egy világ omlott bennem össze.
Először: A grafika. Hááát...
Másodszor: Sokkal jobb volt a nem 3D technológia. (Már Sokalék is buktak vele, vissza is térnek a jól megszokotthoz)
Harmadszor pedig: az irányítás is nehézkes.
Ez csak magánvélemény, biztos sokaknak tetszik a játék. Már csak egy dologban bízok, hogy a Secret file: Tunguska második része hozni fogja a szokásos szívonalat. -
#30 Nincs mit. Hát sajna nem nagyon, TLJ topikban olvashatod az okát. -
#29 Köszönöm. Ma kipróbálom, ha nem megy fel tudod esetleg tolni játékot is ? -
#28 Már ott is van! -
#27 esetleg az egész játékot feltehetnéd, hátha nekem valami rossz verzió van meg -
#26 köszi -
#25 Ok, délután megnézem otthon. -
#24 Nem is volt crack. esetleg tudnál prezentálni nekem cracket, vagy neked eredetiben van meg? Ha van cracked légysz tedd fel a ketteskére. -
#23 Nem eredeti a játékod ennyi. A crack-et ezekszerint nem másoltad be talán. -
#22 Kis segítséget szeretnék kérni. Installálás után nem indul el a játék, azt írja ki, hogy nem megfelelő cd van a meghajtóban, tegyem be az eredeti cd-t. Mi a csuda lehet? -
#21 Aha, közben beszéltem már vele. Köszi -
#20 Magyarítások.hu-n kérdeztem lehet-e magyarítani és irta egy srác hogy lehet és már csinálja! -
#19 Hol? Nem is tudtam.