164
FTP progik
-
#44 jogos... -
#43 Probaljatok ki az UltraFXP programot, ugyanazt tudja mint a FlashFXP, de ez ingyenes! -
#42 Sokszorosan titkosított kapcsolat, gép kikapcsolása ha kész, szakadás esetén újrakapcsolódás és folytatás, site manager, stb-stb.
Ja és a legfontosabb: összes file url+login+pass másolása vágólapra.
Azthiszem az elsőhöz és a legutolsóhoz nem kell kommentár.... -
donoki #41 Aham...
Én is nézelőttem dtp progik után..
Eddig a flashfxp tűnt a legjobbnak!
De vkinek nincs regisztrált??
Mert neekm 30 napos van !:( -
#40 Meg tudsz vele csinálni sokmindent ez igaz.
De egy FlashFXP-vel kb. 100x annyi dolgot, és azt tized annyi idő alatt, kötetlenül.
Nehogymá egy fájlkezelőt vagy egy explorert hívjunk a legjobb FTP proginak, mert ez enyhén vicces. Kb. olyan, mintha best webszerkesztőnek a wordpadot említenénk, vagy letöltő proginak az IE-t. -
#39 mit nem tud, amit a divatos ftp programok tudnak? ftp az egy protokol, még egy sima böngésző is kezeli... igaz nem minden fajtáját...de a tc ftp -je bőven elég -
izb #38 LeechFTP The Best -
F1re #37 total vagy flashfxp amugy a flashfxp tobbet tud -
#36 én total commandert használom már évek óta ftp-nek.. -
#35 Total Commandre mint ftp progi....
:))))))))
Sztem aki ilyet állít, az azt sem tudja mi az, hogy ftp. -
#34 Flash FXP!! -
#33 tcmd ownz -
#32 Mivel itt sokan a flashFXPt isteníti valaki tudja a megoldást a következőre: FlashFXP-be azt, hogy lehet beállítani, hogy elindítom a flashFXP-t akkor a Queue-ban lévő cuccok autómatikus kezdjenek letöltődni. Mert most azt csinálja hogy betöltés előtt rákérdez hogy betöltse-e a queueba a dolgokat
aztán pedig mauálisan transfer queue. Szóval hogy ezek a műveletek autómatikus megtörténjenek! -
#31 total cmd, minek más? -
#30 FlashFXP
SmartFTP
Ennyi. -
#29 SmartFTP -
#28 FlashFXP szerintem is legjobb :) -
#27 flashfxp -
#26 explorer
-
#25 tc -
#24 -
#23 \windows\system32\ftp.exe -
Thanatos #22 -
Darkboy #21 flashfxprulez^^ -
#20 flashfxp -
#19 FileZilla -
#18 totalcommander :D -
_Vegeta_ #17 huu mar az idejet sem tom miota hasznalom a bulletproof ftp-t. Megbizhato. Nekem a flashfxpnek a serialja allandoan lehal. faszom kivan vele. :D -
#16 ennek aztán nagyon kellett a külön topic
nah, de legyen mégegy témába illő hsz: nem tök mindegy? -
homokhat #15 ilyet kerestél ,nem igaz? -
#14 Maradj az FlashFXP-nel.
Annal jobb FTP program nem kell. -
#13 theBestFTP -
donoki #12 -No comment- -
donoki #11 Légyszíves adjatok linket is az egyes ftp progikhoz amit mondtatok! -
#10 jaja... nem is tom minek külön progi:S -
#9 qrvara erdekes topic, mely meglepoen kifejezo, valamint erdekes beszelgetesek tomkeleget lehet majd lefolytatni a felvetett temaval kapcsolatban, kedves uram!
bazzzmeg az agyam eldobom...!
-
#8 cuteftp -
#7 Ennyi! -
#6 DeluxeFTP..sztem -
laliking #5 iggen :D