5
  • Hunter of Deer
    #5
    Ez egy marha jó film volt! most láttam először de szinte végig izgultam. szerencsére előtte nem láttam sem előzetest róla és nem is hallottam a filmről így nemvolt előre lelőve a poén. Amúgy csak azért néztem meg mert az utóbbi időben (mióta megnéztem a Jóbarátok mind a 10 évadát) erősen Jennifer Aniston fan lettem :) azóta elkezdtem megnézni az összes filmjét, és mivel eddig még nem láttam thrillerben nagyon kiváncsi lettem. de szerencsére nem csalódtam benne nagyon jól alakított a filmben, bár sajnáltam hogy összejátszott Laroche-al.
  • echo
    #4
    Nem nagyon kedvelem a jennifer anistont, de ilyen komolyabb fejjel mint amiket a képeken vág valahogy szimpatikusabb lett :)
  • winnie
    #3
    ki narrálta a filmet a börtönből?
  • Csiszi
    #2
    Nem értem ez a kezdeti börtön-kép miért szúrja ennyire a cikkíró szemét.
    Ez nem egy képzeletbeli keret miatt került a filmbe, hogy egy szép egészet alkosson: éppen emiatt az első jelenet miatt van 3 csavar a filmben (1: összejátszanak, 2: nem börtönbe került, csak közmunka, 3: nem véletlen került oda, hanem ő akart menni). Ha nem próbálta volna azt sugallni a film, hogy a végén a főhős bukik (és bezárják), erre nem is számítottunk volna, így a középső csavar nem csavar lenne, puszta történés, ráadásul így az utolsó sem ütne annyira: éppen megkönnyebbültünk, hogy nem lett börtöntöltelék (de a kezdés nélkül hol lenne ez?), amikor kezébe akad az írás.

    Azzal nem vitatkozom, hogy a kezdeti idill, a tragikus betegséggel jól van bemutatva: de hogy ettől miért dörzsölném a tenyerem? Lehet bennem van a hiba, de éppen olyan érzésem volt, hogy ilyen alapszituációt már 120 filmben láttam, és a következő jelenetben a hős majd biztos azért küzd, hogy megmentse a lányát... (szerencsére nem jött be, bár annyira azért nem volt távol a valóságtól).
  • Atomreaktor
    #1
    Ugyan nem láttam még ezt a filmet, de elmondásod alapján erősen hajaz az Unfaithful c. filmre (Richard Gere), csak ott a nő b**ik félre:)