Súlyos üzemzavar a T-Online levelezõszolgáltatásában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt mindenki tudja :D
de mégis elöfizetnek rá....
kedvenc mondásom: aki hulye halljon meg :D
Én még mindig stabillabban netezek invitellel, kevesebbért, nem tilt le senki ha 2terrát letöltök, vodafonon 9forintért beszélek :) nem látom az undorito magenta szineket, minden sokkal gyorsabb :)
Aki hülye, haljon meg.
Amúgy én sem kaptam levelet, hogy te kedves user légy olya kedves a saját érdekedben állítsd át a levelezõprogidban az SMPT/POP3 szerverek címeit.
Egy körlevél qrva megerõltetõ lett volna?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
oly jó, h nekem a thunderbirdben nem megy ez az új smtp kiszolgáló, ha nem t-online-os cucc van a kukac mögött. marad a webmail, brrr.
Nem felejtetted el beállítani, hogy autholjon az SMTP-re, auth nélkül csak t-online-os e-mail címekre fog levelet küldeni. Többek közt azért, hogy ne járjon úgy mint most az Axis szerverek (amiket én a helyükben már rég beszüntettem volna). Nem tudom hány ügyfelük használja a mail.axelero.hu-t a spammereken kívül (oda auth nem kell :)). Akinek volt egy kis infos vénája az szerintem váltott a t-online.hu-s szerverekre, az IMAP-ért vagy ha másért nem mert ott van SSL és a plaintext auth nem mindenkinek jön be. :)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Ez elég vicces, a 2 féle út ugyanaz: ha én T-online-os vagyok, akkor elvész amit küldök; ha nekem ir egy t-online-os, akkor az õ szemszögébõl az elsõ eset áll fenn, tehát LOL <#hehe>#hehe>
Saját példa:
2 éve egyik akciójukban vettem egy hívószámkijelzõ telót és mellé ingyen járt 30 sms, és ingyen hívószámkijelzés.
Majd ISDN vonalra volt szükségem. A csomag kis módosítással ugyan de maradt -naná, hisz többet fizettem/hó.
Nem olyan rég ISDN-rõl visszaváltottam analógra, erre kiszámláznak 4900 Ft-ot, hogy új vonal miatt ennyit tejeljek ja és bocsi, de elveszett a 30 ingyen sms/hó, és az ingyen hívószámkijelzés is.
Mondom: WTF?
Erre az volt a válasz, hogy mivel ISDN-rõl visszaváltottam analógra ezért õk ezt úgy veszik, hogy új vonalunk van, ki is baszták nekem az új vonalra a szerzõdést és most +200 Ft-ot fizetek azért, hogy legyen a 2 éve megvett telóhoz hívószámkijelzés.
Az összes mûvelet alatt u.a. volt a telefonszám és a szerelõ csak az ISDN dobozt vitte el.
Ez fair? Szerintem ez a lehúzás/átbaszás tipikus példája.
Apropó: Beszélt már valaki T-Mobilos ügyfélszolgálatos EMBERREL telón keresztül valaki? Mert nekem nagyon úgy tûnik, hogy Westelrõl-T-Mobilra váltás óta NINCS mobil ügyfélszolgálat a "gépen" kívül.
Ez fõleg akkor jó amikor DNS címek iránt érdeklõdsz a géptõl mobiltelós nethez... na nem mindtha az IQ betyár régi Westeles hölygikék ezt tudták volna. "Kapcsolom a mûszakis kollegát. Kapcsolom a szervízes kollegát... jajjj."
Még jó hogy már csak egy oldalról húznak, de onnan sem sokáig. <#vigyor1>#vigyor1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
az ilyet nekik sokkal jobban kellene tudniuk, mint egy átlagusernek, ha egy ügyfél észreveszi hogy probléma van, már rég rossz.
persze ez a hibája a mammutcégek ügyfélszolgálatának: nincs horizontális információáramlás, nem tudja senki hogy 15 ember telefonált egy orán belül, mert mindegyik mással beszélt, azoknál meg (érthetõen) az az elsõ reakció, hogy userhiba. Emiatt egyik se jelenti a csoportvezetõjének, vagy ha jelenti is, a rendszergazdák a csoportvezetõt leszarják, mondván "azok ott az helpdesken ugyse tudnak semmit".
Ilyen egy multi - és ez nem fikázás, hanem ténymegállapítás.
Ó, hát a spammek azok szépen rendben jöttek minden nap, csak van olyan levél amit EGY HETE KÜLDTEM EL és a címzett szerint azóta sem érkezett meg!
Még, hogy nem vesznek el a mailek, de igen!
Ugyanis amit 2 napja küldtem el azt megkapták: ma! Bmeg ezek lassabbak, mint a Magyar Posta... ennyi erõvel füstjelekkel is kommunikálhatunk.
2 gondolat ötlött fel még bennem:
A, Elõször azt állították a cikk szerint, hogy nem tudtak róla, aztán -gondolom utánalestek a dolognak- és most azt állítják tudnak a dologról és intézkednek. Milyen biztonságtechnikája van egy ekkora cégnek, ha még azt is csak feltételezik, hogy valószínû valami gonosz hacker játszik velük. Ez szánalmas. És igen én most itt flamelem õket, mert qrvára megérdemlik.
B,Lehet, hogy így próbálják rávenni az ügyfeleket arra, hogy legyenek már olyan jók és állítsák át a POP3, SMTP címeket mail.t-online.hu-ra? Ezektõl még ez is kitellik.
Feburárban jár le a hûségnyilatkozatom náluk, erõsen érzékeny búcsút veszünk mélyen letisztelt Tö-Köm.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Még jó hogy itt nem az van :)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
amúgy is T-COM sux, csesszék meg az uploadstreamjüket.
Bazz. Akkor támadtak vagy sem? Szerintem ez kétpólusú dolog: vagy igen, vagy nem. Tipikus bullshit süketduma.
Még jó, hogy gmail-en vagyok, ott minden levél 3 pédányban van letárolva egy szerverfarmon.
http://tibor.szasz.hu - Webfüggõség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
;)