Szex élõben a neten - a XXI. század nagy üzlete

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerelem mindennél többet ér bár néha jo kalandozni de hol?
Bakker, Linket bezzeg nem tettek a hírbe...
így hogy bizonyosodok meg róla hogy ténleg vannak ilyen oldalak?😄😄
jah, és ha tesz valaki az vírusmentes és ingyenes legyen😄😄
thx😄

Szent tûz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Ûz az árral szemben, Harcba a Világgal!

tmpx
Akkor is lehet, csak szeretni kell a horrort! <#idiota>

De nem percalapú a fizetés 😄DD
És annyiszor csinálom ahányszor jólesik,kivéve azt a bizonyos pár napot 😊

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Csajra pénz költeni? Hülyeség. Ha jófej akkor Õ fizet. Ha meg nem...

http://tibor.szasz.hu - Webfüggõség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva

Aramir
Az nem 20, hanem 2 dollár. Egyébként nem a magyarok a fizetõvendégek, hanem mint lentebb írták USA, Anglia, Németország stb. Ott meg azért nem annyira hûdesok pénz, mint idehaza.

hát az biztos hogy nem fizetnék alátványért ennyit
amugy jobban megéri annak aki csináltatja mind aki nézi 😄
Méghogy ingyenes. A nõ egy közvetett anyagi teher...
Ingyenes ? Mennyit költessz a csajra /hó ?<#wink>

\" Mi minden voltam helyettem, mielõtt meg nem születtem ? \"

+3 éves 'múlttal' a hátam mögött (mint operátor v csetes vagy hivdd aminek akarod) azt kell mondanom hogy nem a piac a magyarországi hanem akik ellátják a piacot, illetve ellátták. (Azóta ukrán, román, cseh népek szarér-hugyér 0,5-0,7$/perc ellepték a világot😊) Elõtte mivel arrafelé még a vonalak fosok voltak Mországon eléggé 'népszerû' volt 😊

A piac: USA, Kanada, N-Britannia, Németország, és hidd el nagy piac, kib*szott sok aberrált van 😊)

Én meg inkább hazamegyek aztán a barátnõmmel ügyködünk kamera nélkül, nekem a látvány is megvan és az élvezet is és még ingyenes is <#nyes>

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Paypal régen igencsak bugos volt (lehetett rá kamukártyáról pénzt tolni és utûna szépen vásárolgatni mindenfelé), meg volt olyan cég ahol szar volt a hitelkártya ellenõrzõ rész és simán elfogadta a kamu kártyaszámot, oszt beszabadult a jónép és ingyé garázdálkodott a páros vagy aki a kamera elõtt tekert meg nézett hülyén mikor nem kapott lófaszt se, mert a cég akinek dolgozott szépen visszaminuszolta a lóvét 😊

Igen igen a legjobb megoldás az otthon magadnak dolgozol, tied a pénz, kivéve ha nem értesz a regisztárciókhoz (ami nem 1szerû), a számítógéphez, csak kefélni tudsz, illetve ha a konkurencia emiatt nem akarja szétrugni a segged hogy nehogy má magadban keress (jó magyar szokás szerint)

Magyarországon, ez közel sem akkora piac szerintem mint ahogy ezt a cikkben beállítják. Talán egy-két cég volt korábban amelyik, a magyar piacra dolgozott ebben a témában, és szépen meg is szûntek, gondolom az érdeklõdés hiánya miatt. Egyébként ez a percenkénti 0,5-20 dollár szerintem iszonyú magas. Ki az a b@lf@sz (már elnézést) aki percenként fizet ezért 3-4 ezer forintot.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Aramir
LOL 😄DDD
Egyébként van ahol belehet, de nem mindenhol, meg a csaj is lehet elfelejtette beállítani.

Aramir
Nekem mondod 😉
A fele pénz a pároké meg tényleg nem scifi, annyit szoktak lehúzni a stúdiók a dolgozókról álltalában.

Ezt kb úgy kell elképzelni, hogy bejön a member a szobába, fizet mittudom én 2 dollárt percenként (a melós állítja be, hogy mennyit szeretne kapni), ebbõl kb 50-55% azé a cégé, akié a honlap ahol dolgozni lehet, a maradék 45-50%-on meg a stúdió és a melós osztozik. Egy idõmúlva mindenki rájön, hogy jobban megéri otthon beköttetni a netet, kamerát-számítógépet venni, és stúdió nélkül dölgozni, mert bár lesz plusz kiadás (+áramfogyasztás, internet stb), de bõven visszajön azon, hogy nem kell a stúdióval mégtovább osztozni a pénzen 😊

4 szolgáltató??? Hmm... van az 6-10 is inkább egyszerre 😄

Anubys
"Ezért majdnem mindegyik szolgáltatás rendelkezik olyan szûrõvel, amely kitilthatja például a magyar vagy európai felhasználókat."

Ez azért nem teljesen így van. Egyszer beszabadultunk egy ilyen helyre haverral, vettünk privátot a csajtól, látni kellett volna az arcát, amikor megkértük magyarul, hogy a hajtogasson nekünk papírrepülõt, mert az a titkos vágyunk... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Na jah mivel ha nincs member akkor max a saját szórakoztatásukra dugnak, habár kevés ilyen párosról hallottam , akiknek napi akár 8-10 órai melózás közben még erre is futotta. (Nem folyamatos 8-10óra! ,de azár elõfordulhat 1-1.5órás show a folyamatosan cserélõdõ memberek miatt)

Fizetés tényleg elérheti ezt az összeget, de számít az hogy hogy tudja magát/magukat eladni a kamera elõtt, hogy nézi a csaj, mekkor a srác farka, meg egyáltalán müxik-e 😊

Fontos még: Melyik szolgáltatóknak dolgoznak (4-5 éve szinte akármit csinálhattak a kamera elõtt, mostanra már elég szigorúak a szabályok), milyen a vonal sebessége, stb.

Pénz: a fele a pároké nem scifi 😊, ha van eszük és tudják hogy mennyit keresnek, és nem húzzák le õket, ez azért rajtuk is múlik.

Ez úgy 1999-2003ban volt iszonyatosan nagy üzlet, az újdonság varázsa meg a dollár 280ftos árfolyama miatt, de azért manapság is meg lehet belõle élni elég jól 😊

A képen az a két csaj elég jól néz ki. Bár gyanítom hogy õk nem így keresik meg a kenyerüket😊
Mindig is az volt...
Rettenthetõ
Tök jó, hogy kurva nagyhatalom lett Magyarország...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

KoJin Mekre
A fizetés nem kamu, egy ismerõsöm ezzel keresi kenerét...😊

újabb karrierlehetõség...

RaveAir
Azt nem írták, hogy a kisebbik fele... 😛

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

A fele, a pároké? Magyarországon? Sci-fi...😊))
A sok hülye biztos nem talál magának igazit<#violent>

Aramir
Nemtudom, de a Fókuszban is pont errõl volt szó, ahol megint ment a sok marhaság errõl a témáról.

Aramir
A cikk vége röhejes. Azok a párok nem folyamatossan dolgoznak, hanem csak amikor betéved egy fizetõvendég a "szobájukba".

aha, fele a pároké 😊))))))

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.