28
  • sasasa3636
    szerelem mindennél többet ér bár néha jo kalandozni de hol?
  • rhonkhan
    Bakker, Linket bezzeg nem tettek a hírbe...
    így hogy bizonyosodok meg róla hogy ténleg vannak ilyen oldalak?:D:D
    jah, és ha tesz valaki az vírusmentes és ingyenes legyen:D:D
    thx:D
  • tmpx
    Akkor is lehet, csak szeretni kell a horrort!
  • assdf
    De nem percalapú a fizetés :DDD
    És annyiszor csinálom ahányszor jólesik,kivéve azt a bizonyos pár napot :)
  • kow83
    Csajra pénz költeni? Hülyeség. Ha jófej akkor Ő fizet. Ha meg nem...
  • Aramir
    Az nem 20, hanem 2 dollár. Egyébként nem a magyarok a fizetővendégek, hanem mint lentebb írták USA, Anglia, Németország stb. Ott meg azért nem annyira hűdesok pénz, mint idehaza.
  • david07
    hát az biztos hogy nem fizetnék alátványért ennyit
    amugy jobban megéri annak aki csináltatja mind aki nézi :D
  • sonicXX
    Méghogy ingyenes. A nő egy közvetett anyagi teher...
  • Ted Beneky
    Ingyenes ? Mennyit költessz a csajra /hó ?
  • danz
    +3 éves 'múlttal' a hátam mögött (mint operátor v csetes vagy hivdd aminek akarod) azt kell mondanom hogy nem a piac a magyarországi hanem akik ellátják a piacot, illetve ellátták. (Azóta ukrán, román, cseh népek szarér-hugyér 0,5-0,7$/perc ellepték a világot:)) Előtte mivel arrafelé még a vonalak fosok voltak Mországon eléggé 'népszerű' volt :)

A piac: USA, Kanada, N-Britannia, Németország, és hidd el nagy piac, kib*szott sok aberrált van :))
  • assdf
    Én meg inkább hazamegyek aztán a barátnőmmel ügyködünk kamera nélkül, nekem a látvány is megvan és az élvezet is és még ingyenes is
  • danz
    Paypal régen igencsak bugos volt (lehetett rá kamukártyáról pénzt tolni és utűna szépen vásárolgatni mindenfelé), meg volt olyan cég ahol szar volt a hitelkártya ellenőrző rész és simán elfogadta a kamu kártyaszámot, oszt beszabadult a jónép és ingyé garázdálkodott a páros vagy aki a kamera előtt tekert meg nézett hülyén mikor nem kapott lófaszt se, mert a cég akinek dolgozott szépen visszaminuszolta a lóvét :)

Igen igen a legjobb megoldás az otthon magadnak dolgozol, tied a pénz, kivéve ha nem értesz a regisztárciókhoz (ami nem 1szerű), a számítógéphez, csak kefélni tudsz, illetve ha a konkurencia emiatt nem akarja szétrugni a segged hogy nehogy má magadban keress (jó magyar szokás szerint)
  • Mr. Perfect
    Magyarországon, ez közel sem akkora piac szerintem mint ahogy ezt a cikkben beállítják. Talán egy-két cég volt korábban amelyik, a magyar piacra dolgozott ebben a témában, és szépen meg is szűntek, gondolom az érdeklődés hiánya miatt. Egyébként ez a percenkénti 0,5-20 dollár szerintem iszonyú magas. Ki az a b@lf@sz (már elnézést) aki percenként fizet ezért 3-4 ezer forintot.
  • Aramir
    LOL :DDDD
    Egyébként van ahol belehet, de nem mindenhol, meg a csaj is lehet elfelejtette beállítani.
  • Aramir
    Nekem mondod ;)
    A fele pénz a pároké meg tényleg nem scifi, annyit szoktak lehúzni a stúdiók a dolgozókról álltalában.

Ezt kb úgy kell elképzelni, hogy bejön a member a szobába, fizet mittudom én 2 dollárt percenként (a melós állítja be, hogy mennyit szeretne kapni), ebből kb 50-55% azé a cégé, akié a honlap ahol dolgozni lehet, a maradék 45-50%-on meg a stúdió és a melós osztozik. Egy időmúlva mindenki rájön, hogy jobban megéri otthon beköttetni a netet, kamerát-számítógépet venni, és stúdió nélkül dölgozni, mert bár lesz plusz kiadás (+áramfogyasztás, internet stb), de bőven visszajön azon, hogy nem kell a stúdióval mégtovább osztozni a pénzen :)

4 szolgáltató??? Hmm... van az 6-10 is inkább egyszerre :D
  • Anubys
    "Ezért majdnem mindegyik szolgáltatás rendelkezik olyan szűrővel, amely kitilthatja például a magyar vagy európai felhasználókat."

Ez azért nem teljesen így van. Egyszer beszabadultunk egy ilyen helyre haverral, vettünk privátot a csajtól, látni kellett volna az arcát, amikor megkértük magyarul, hogy a hajtogasson nekünk papírrepülőt, mert az a titkos vágyunk... :D
  • danz
    Na jah mivel ha nincs member akkor max a saját szórakoztatásukra dugnak, habár kevés ilyen párosról hallottam , akiknek napi akár 8-10 órai melózás közben még erre is futotta. (Nem folyamatos 8-10óra! ,de azár előfordulhat 1-1.5órás show a folyamatosan cserélődő memberek miatt)

Fizetés tényleg elérheti ezt az összeget, de számít az hogy hogy tudja magát/magukat eladni a kamera előtt, hogy nézi a csaj, mekkor a srác farka, meg egyáltalán müxik-e :)

Fontos még: Melyik szolgáltatóknak dolgoznak (4-5 éve szinte akármit csinálhattak a kamera előtt, mostanra már elég szigorúak a szabályok), milyen a vonal sebessége, stb.

Pénz: a fele a pároké nem scifi :), ha van eszük és tudják hogy mennyit keresnek, és nem húzzák le őket, ez azért rajtuk is múlik.

Ez úgy 1999-2003ban volt iszonyatosan nagy üzlet, az újdonság varázsa meg a dollár 280ftos árfolyama miatt, de azért manapság is meg lehet belőle élni elég jól :)

• Reggel
    A képen az a két csaj elég jól néz ki. Bár gyanítom hogy ők nem így keresik meg a kenyerüket:)
  • Zro
    Mindig is az volt...
  • Rettenthető
    Tök jó, hogy kurva nagyhatalom lett Magyarország...
  • KoJin Mekre
    A fizetés nem kamu, egy ismerősöm ezzel keresi kenerét...:)
  • tbundy
    újabb karrierlehetőség...
  • RaveAir
    Azt nem írták, hogy a kisebbik fele... :P
  • atiber
    A fele, a pároké? Magyarországon? Sci-fi...:)))
  • bika
    A sok hülye biztos nem talál magának igazit
  • Aramir
    Nemtudom, de a Fókuszban is pont erről volt szó, ahol megint ment a sok marhaság erről a témáról.
  • Aramir
    A cikk vége röhejes. Azok a párok nem folyamatossan dolgoznak, hanem csak amikor betéved egy fizetővendég a "szobájukba".
  • irkab1rka
    aha, fele a pároké :)))))))