Indul a Heroes V bétateszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, kipróbáltam a bétát, elég hiányos még. Nem is tetszik a grafikája. Nincs meg benne az elôzô részek fílingje. Sajnálom, mert nagyon szeretem... 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én már töltöm is... 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Torrentes oldalakról le lehet tölteni a beta verziót...
lehet, hogy túl új volt neki a kártyád, én láttam 9600PRO-n, egyáltalán nem szaggatott
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elárulnád honnan szetted le a bétát? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
hát,várom h kaidják,a heroest az elsõ részétöl játszom,eddig mindig fura volt az új rész s kis idõ alatt rájöttem h jó
a graf ismét fura:o) kérdés h az új gyártó is jót cisnál e,nem kaptak sokkot a grafikátol,így ezt nem is értem:"elámulhatunk a tehetséges designerek munkáján" a képek alapján se új ötletet nem vettem észre sem túl szépek,bár nem rondák azért,úgy is a játékmenet,játszhatóság,hangulat dötni el mire lesz elég
a graf ismét fura:o) kérdés h az új gyártó is jót cisnál e,nem kaptak sokkot a grafikátol,így ezt nem is értem:"elámulhatunk a tehetséges designerek munkáján" a képek alapján se új ötletet nem vettem észre sem túl szépek,bár nem rondák azért,úgy is a játékmenet,játszhatóság,hangulat dötni el mire lesz elég
mikor jelenik már meg teljes játék és mennyi lesz árba?<#violent>#violent><#zavart1>#zavart1><#banplz>#banplz>
Hát nem tudom, én játszottam a 3-4-el, de untam õket. Ezt megláttam, leesett az állam. <#wow1>#wow1> Kicsit olyan, mint az Etherlords, csak jobb a grafikája! Asszem ez már jobban fog tetszeni! (Legalábbis remélem)<#beka2>#beka2><#nyes>#nyes>
én már játszottam a BETA verzióval, Geoforce 6600-on eléggé szaggatott ..remélem csaka BETA miatt !!! :-)
Foglalj el egy aranybányát!
sztem ez még a 9200-asomon is elfog indulni, szal nyugi, a videókártya olcsóbb amin ez el fog indulni, mint maga a játék=)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(