17
Szinkronkészítő
-
kiscsanesz #17 Szevasztok!Kellene egy szinkron letöltő oldal.Üdv mindenkinek -
#16 Ugy ahogy mondod! Most nekem kéne segitség. Az van hogy nem találok olyan oldalt ahonnan le lehetne szedni szinkronokat. ez van.Ugyhogy aki tud ebben segiteni annak nagyon orulnék koszi sziasztok!!!!!
-
Dr Kacsa #15 Ebben nagyon is igazad van, szerintem sem ez a megoldás,hogy egyből a másiknak rontunk hanem,hogy segítünk! -
kapos #14 Ne hülyézzük és marjuk a másikat , inkább segitsünk neki mi sem úgy születtünk hogy mindent tudtunk, nekünk is segítettek -
Dr Kacsa #13 Szeva Aleat!
Köszönöm ezt a kioktató és egyben fontos információt!:)
Tudod egy dolog van ami kicsit zavar!Igazad van nem értek hozzá,ez így is van,és azért is vagyok itt,hogy infot kapjak!
De azt nem értem,hogy "kis korodra" való tekintettel miért nézel engem hülyének???
Tudod lehet ebben a témában tapasztalt vagy de az életben egy 0. Mert tisztelhetnéd az idősebbet!...nehéz kérés...huhh
ennyi... -
#12 Te tényleg ennyire hülye vagy már ne is haragudj? Az alábbi hsz-ekből nem jöttél még rá hogy létezik kereső? Google, altavista, sok ezer másik és ennek a fórumnak is van keresője. Te ebben az életben nem fogsz korrektül szinkront rakni egy filmre sem ha ennyit nem tudsz megoldani magadtól az zicher. Kb 5 perc lenne megkeresni és letölteni az összes programot. További max 15 perc leírásokat és példákat keresni hozzá. Arról már nem is beszélek hogy van több magyar nyelvű oldal is ami ezzel foglalkozik tonnányi infóval és leírással. Jaahh hogy meg kéne keresni? huhh.. -
#11 -
Dr Kacsa #10 Hol tudnám leszedni a Nundab-ot? -
Dr Kacsa #9 kösz a tippet! -
#8 Amugy: KLIKK -
Dr Kacsa #7 Easyrider öcsém!és milyen kocsi ez ? -
#6 -
Dr Kacsa #5 Köszi!
És magyar szinkronokat esetleg nem tudod hol keressek?? -
#4 pl.:
Virtualdub -
Dr Kacsa #3 Köszi és merre keressem?? -
#2 VirtualDub, vagy NanDub
ingyenesek, egyszerűek, jók -
Dr Kacsa #1 Sziasztok!
Tudna valaki segíten,hogy hol találhatnék egy olyan programot, amível magyar szinront tudnék felteni egy AVI vagy Divix-es filmekre?
És a szinkronokat ha tudja valaki,hogy merre keressem azt megkösszönném?:)
üdv
Kacsa