12
-
Kaadi #12 Ha mar browser: nagyon ajanlom a Netscape 8.1-et. Veszett jora sikerult, van benne Firefox motor, a biztonsagi tanusitvanyokkal rendelkezo oldalakat az IE motorral hajtja, a tobbi FF-al, tudja a Gmail postafiokot, es sok mas egyeb mail szolgaltatast. az IE-t mar csak a Windows frissitesere erdemes hasznalni. -
sylas #11 Háát én megnézem majd ezt az új ikszplorert de maradok a tűzrókánál(firefox RLZ)
Nálam így van a sorrend:
Firefox,Opera-Netscape majd az Explorer -
Hegyikecske #10 5év után jön a következő frssítés... nemsemmi, mert megteheti. Bár ha azt nézzük h alapból el se akarta készíteni az ie7et... -
Gemnon #9 így például a program állítólag "alapból" képes lesz megakadályozni, hogy kémprogramok és más kártevők települjenek fel a számítógépre - kijátszva a felhasználók éberségét vagy figyelmetlenségét.
- Are you sure you want to install this ActiveX Control?
- Yes
- Are you absolutly sure to install the control?
- Yes
- I do not think that you should install that control. Still wanna to install that Control?
- Yes
- No, i know you don't want to install that Control. If you still wish to install that control please disable "stupid user protection" feature in internet options. ;) -
Newfronter #8 Még annyit hozzátennék, hogy az IE7 előtt, jön a Firefox 2.0, és gondolom hogy lesznek megint benne újítások, nem úgy mint az IE7 végleges verziójában. Habár ha a Microsoft egy kicsit is odafigyel, akkor beerősíthetnek, de ezt tartom a legvalószínűtlenebbnek. -
ebertek #7 mousee-al teljesen egyetértek, azért használják többen az IE-t, mert azt sem tudják, hogy mi az a 'böngésző'. Akik értenek valamennyit a témához, azok általában nem IE-t használnak. És ez szerintem nem fog megváltozni az IE7 miatt. -
#6 IE 7 akkor lesz elterjedt, ha kijön a vista... Azért, mert abban az lesz az alap integrált böngésző... De greekboy.... Szerinted ha alapból mondjuk az álatlad összerakott mancika browser lenne integrálva az XP-be, vagy a Vistába, akkor szerinted mekkora lenne a mancika browser részesedése?? Nalátod. És nem azért, mert az a legjobb. Ennyi.
UI:
Minden egyes mancika nevezetű embertől bocsánatot kérek... :PPPP -
greekboy #5 Szerintem pedig igen. -
#4 Ki tudja? Még meg se jelent... majd kiderül :)) -
#3 Jó böngésző lesz.. de a Firefox térnyerését már nem fogja tudni megállítani! -
scooterbr #2 Már nagyon várjuk! -
klastrom #1 De jó !...