Chirac is támogatja az európai keresõ tervét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ennyierõvel bármilyen vállalkozásba belevághatna az állam üzleti alapon. Csak hát valahogy ezek veszteséges kisérletek szoktak lenni. Abban persze igazad van, hogy általában nem jó az egyszereplõs piac, de meglepõdnék, hogy ha ez megoldást jelentene, pláne, hogy úgy tûnik nem is ezt az üzleti aspoktust emlegetik hanem valmi kultúrális izére hivatkoznak. Talán fáj hogy a német és a francia nyelv is elbukott az angollal szemben 😊
szerintem meg jó 5let, mert nem szabad hagyni, h a google ekkora óriás cég legyen
és így töb pénz is maradna az unión bellül...
és így töb pénz is maradna az unión bellül...
Na tipikusan ez az amivel az államnak nem kéne foglalkozni, hanem a piacra hagyni...
Off
STS: launched 114 missions, failed 2 times, more than 98% reliability. 14 dead astronauts.
ON
😉
STS: launched 114 missions, failed 2 times, more than 98% reliability. 14 dead astronauts.
ON
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez egy tök értelmetlen dolog.
Az egész onnan indult ki, hogy az M$ agyonvágta a böngészõ üzletet azzal, hogy az OS részévé tete a "saját" és csak a saját böngészõjét.
Most akor majd minden nagyhatalom saját böngészõt fejleszt és az lesz a nagyhatalmiság végsõ kritériuma is?
Szerintem a piacot kéne gatyába rázni, hogy bármelyik cég lehessen sikeres a böngészõ szektorban, ha jó a terméke. Nem pedig nagyhatalmi állami kampányhõbörgéseket csinálni.
Az egész onnan indult ki, hogy az M$ agyonvágta a böngészõ üzletet azzal, hogy az OS részévé tete a "saját" és csak a saját böngészõjét.
Most akor majd minden nagyhatalom saját böngészõt fejleszt és az lesz a nagyhatalmiság végsõ kritériuma is?
Szerintem a piacot kéne gatyába rázni, hogy bármelyik cég lehessen sikeres a böngészõ szektorban, ha jó a terméke. Nem pedig nagyhatalmi állami kampányhõbörgéseket csinálni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Beírod Google-ba, hogy site:fr vagy site:hu vagy site:de, aztán máris csak innen keres 😊
De azért hajrá!
De azért hajrá!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nem értem, hogy a Google keresõ miért olvasztaná be az európai kultúrát az amcsiba...
\"There is no respawn or load game in real life!\"
már elõre látom hogy miután 100 millió eurókat kidobáltak az ablakon csodálkozni fognak hogy még mindíg a googlet használják
Mibõl gondolják, hogy a felhasználók áttérnek rá, a már jól bevált megoldásokról?