6840
-
hungariaia #830 De persze játszani azt nem lehet veleNem tdod mikor küldik az unlock key-t? -
hungariaia #829 Még azt is elmagyarázom hogyan lehet előfizetős accountot csinálni pénz nélkül:D Ha valakit érdekel akkor privi.(csak az ilyen preloadok mennek vele!!) -
#828 Nekem egész jól jött, 400-600 kb/s végig. -
hungariaia #827 AZért voltam ilyen mert én csak jót akartam ott van k**va nagy betükkel hogy fileplanet erre honnan kell leszedni meg fake.Valaki leellenőrizhette volna ejj. Én meg aludtam és morcin keltem -
hungariaia #826 Neked is belassult végén? -
#825 pffff -
hungariaia #824 GYökerek nekem már lenn van:D ti meg csak lesssétek a falat! -
#823 -
#822 Nem kamu, FilePlanet előfizetők tölthetik.
-
#821 -
szasza666 #820 jó nagy kamu volt... -
#819 :D buldozer viszont bevette :D szal ügyes próbálkozás volt :D -
#818 jaja,kamu! -
Scooby87 #817 ja és bant neki :D -
Scooby87 #816 Kár,hogy kamu,mert még nincs fent,de azért szép probálkozás volt...
(reggeltől már tuti fent van,de most 3kor még nincs.) -
#815 link?? -
hungariaia #814 Amíg letölti addig alszok:D -
hungariaia #813 <--------Meglepi
Most kell letölteni mert jól jön 400Kb/s -
#812 Én előjegyeztem, de a fileplanetes download manager is csak ezt mondja:
Est. date available: To be announced -
#811 csak mert ot van egy reklám repülnekl a gépek és a video végén irják hogy demo 27 jönn és elöjegyezheted magad -
lord nihilus #810 a hivatalos oldalon még mindig 1 nap...táncsak nem változtatnak már rajta -
#809 most mikor jönn a demo mert fileplaneten 27. van irva
-
tmisi #808 Ja minden topicban ez van. Hülye tesóm kérdezte amúgy, ő a JackSparrow88. XD Ja csak ő nem játszi az R6V-vel, azért nem tudja. Pedig az is UE3-as. :D -
troyz #807 egy kicsit thompson-ról :-) Klikk -
veterán #806 ne csináljátok már nem erről szól ez a fórum majd kiderül kinek hogy megy .Már feljövök had lássak valami vidit vagy képet erre 2 hete csak a gépigényről megy a duma ki kell próbálni ha megy megy ha nem egy kicsit fejleszteni ennyi . -
Spirit #805 Imádom,mikor valaki a gépigényről kérdez... Te az elmúlt 10 évet melyik bolygón töltötted? UE3-as motor, 1024-ben mediumon eldöcög nálad... -
Rainbow15 #804 Holnap megtudjuk... De azért még mindig ott van a faq! -
#803 Ezen a gépen kb. hogy futna: Pentium 3.75 GHz, 1,5 GB RAM, Geforce 7600 GT? Előre is köszi a választ... -
#802 Holnap Demooooo -
Rainbow15 #801 Holnap jön! -
#800 most már addig ne jöjjön ki amíg nincs meg az új gépem :) -
Djemba #799 héten tuti lesz demo -
Seten #798
Háát, jobban örültem volna a Waffen-SS-nek. A digók elég beszari egy banda. A Breaktrough-ból már ismerjük őket.
(Amúgy "Curahee") :)
-
#797 Igen, úgy még van rá esélyed. Szerintem alacsonyabb beállításokkal valahogy tuti eldöcög majd. -
Rainbow15 #796 -
veterán #795 Na szevasztok bajtársak Új honlap www.getairborne.net Még valami legyetek egy kicsit bizakodóbbak video kari így meg úgy Szedjétek le majd lehet hogy senkinek sem lesz semmi problémája.A játékról meg pár fincsiség.A demo tartalmazza majd az Afrikai kiképző pályát és az operation huskyt.Félreértés ne essékit olaszokat irtunk.A gépből 5 percig kell ugranod mert 5 perc után ígyis úgyis lezuhan az op husky egy nagy falu egy óriási erdős mezős terület és a hegy ez szicília.(Ezt tartalmazza a demo). Utána jön olaszország és itt is az olaszokkal leszünk hadilábon.Itt egy falu egy ókori római romos terület és egy erdő mező.Kimaradhatalan tengerpartal.A 4. Már a kemény Óriás hadjárat a gigászok harca Franciaország Normandia és itt már végre fritzeket irtunk.ÉS itt a pálya egy búza tábla egy falu St.Mery eglise Egy város caen a utah partszakasz ahol láhatjuk majd a partraszállok küzdelmeit és egy nagy német bunker.A kövi pálya olland föld Operation market garden.Itt van az a nagy ágyú torony .Az egész pálya egy kissebb mező és egy nagy város azzal a toronnyal a közepén.(Itt nem a szövetségesek nyertek.A 6. személy szerint a kedvencem Belgium a havas hegyek és a téli offensiva A pálya itt egy nagy havas erdő egy falu és egy mező.A 7. és egyben utsó a német megszállás vége a rhur vidék a német országi ipari telepek megszállása Izé a pálya mert itt az egész egy gyártelep.A játékról annyit hogy a géppel bármikor bármi történhet.Úgy várjatok a c-47 gyomrában..Kitartás skacok.Holnap este már tolhatjátok a játékot.Addig is Aki látta az Elit alakulatot 3 mérföld fel 3 le Qurahie mindenkinek és jó szelet........ .Nemsokára hadba megyünk .Szevasztok.Holnapra jó játékot mindenkinek -
KOVU #794 hát sajnos a video karim sem a legjobb
Nvidia Geforce 7300 Gt
akkor alacsony felbontásban talán birná? -
#793 mert nem is. -
#792 "Picit" gyengus, de ha normális videó kártya van mellette, akkor még elkocoghat rajta.(alacsony grafikán...) -
KOVU #791 hali
tudom benne van a faq ban de nem nagyon értek a gépekhez szoval sry hogy megkérdem
az én proceszorom jó hozzá?
Celeron(R) 2,40Ghz
elöre is thx