6840
-
#6439 videókártya? -
#6438 Sziasztok!
Letöltöttem a Medal of Honor Airborne demót,de amint kitömöriti a gép,és elkezdené telepíteni azonnal kékhalál és csdak az segít ha kikapcsolom a gépet!
A konfigom:
Intel core 2 duo e2180
2x1gb 800mhz
hd 2600xt 256mb ddr3 -
ThorsHUN #6437 Joember!
Orok hala es koszonet:D
Kb masfel honapja kutatok a megoldas utan:D
/kneel /worship
(nekem az install megszakadt es amikor bemountoltam a dvdt akkor ujraindult a gep ez nemtom mitol volt...) -
cumfu #6436 ok. köszi -
#6435 Hááát nem tom, talán egy kicsit. -
cumfu #6434 de teljesítményileg is? 7600GS-nél azért már bőven számít :D -
#6433 :D Elvileg 1.2 single-ben javít, 1.3 inkább multiban de tuti van benne pár dolog amit singleben is. -
cumfu #6432 Bazz most nézem van már 1.3-as is. Na azzal mi a helyzet? -
cumfu #6431 Heló! Érdemes leszedni az 1.2-es patch-et, ha csak single-be játszok? Teljesítményjavulásban is segít? Előre is köszi -
Talpiszkusz #6430 Hali. nekem olyan problémám van hogy szaggat játék közben a Medal of Honor Airborne. pedig minden rendszerkövetelmény megvan. valami ötlet? talán az h netröl töltöttem le??? ez van nekem.: Radeon X1300 series, 256 mb. 3.21 Ghz, 1,00 Gb RAM. -
#6429 Lan-ban hogyan lehet játszani?
EA serverre akar csatlakozni amikort indítom a multit. -
#6428 Szivesen! -
#6427 Köszi! -
#6426 Fogjátok. -
#6425 Sziasztok!
7végén háló-partyt csinálunk és a COD4 mellett az Airborne-t is szeretnénk kipróbálni lan-ban.
A gond az, hogy nekem és egy havernak XP alatt nem lehet telepíteni a játékot, csak Vista alatt.
Tehát két gépen Vista alatt megy, három gépen pedig xp alatt.
nem lesz ez gond a hálózatnak, fogjuk látni a játékot indító gépet? -
xrm #6424 Ha úgy csinálod,ahogy leírtam akkor igen,kivéve,ha olyan problémád van mint Truck Driver kollégának,akinek nem volt fenn Ageia,és mégsem települt.
1.Ageia uninstall
2.Airborne telepít
3.utána arról a címről amit írtál frissíted az Ageiát
Ez a módszer csak azokon segít akik telepítettek már fel olyan játékot ami Ageiát használ és újabb ageia van fenn nekik mint amit az airborne használ. -
#6423 Ha ezt leszedem, és felrakom jó lesz?
http://www.ageia.com/drivers/drivers.html
:D -
#6422 Én megoldottam..Letörtöltem a játékot.Win reinstall-t semmi nem ér meg:D -
#6421 Hoppá, bocsánat, nem olvastam vissza . -
#6420 :D:DD:D -
#6419 Hi! Nem tudjátok, mi lehet a gond, ha a telepítésnél vmi Ageia Ph...-ot elkezd telepíteni(az elején), és utána nem folytatja a telepítést(1 ms-ra bejön 1 dos-os ablak)? Daemon Tools Pro-t használok és így sem jó. Előre is kösz! -
#6418 Mondom...soha nem volt a gépemen ilyen szutyok,mert nem is kellett.régebbi játékokkal játszok.Szóval egyátalán nincs ilyen a gépen,átnéztem mindent.Hiba üzit se ír ki..csak simán nem enged tovább és kész.Visszaolvastam,és egy emberkének ugyanez volt a problémája,de win reinstall-t ajánlottak neki.Na azért az már túlzás:D -
xrm #6417 Ja és miután felmegy az Airborne az Ageia-t frissítsd,mert újabb játékok magasabb verziót használnak. -
xrm #6416 Nem magára a játékra gondoltam.Azért nézd meg a vezérlőpultnál a programok hozzáadása/törlése alatt,szerintem fenn kell lennie az Ageia PhysX-nek ezt elég sok játék használja. Ezt uninstalláld. Ha nem ez a probléma akkor nem tudom,de nekem is ugyanez volt a bajom és a PhysX uninstallálása után tudtam telepíteni a játékot. Licensz megadása után szállt el nekem is -
#6415 Alapból,egyik verzió se megy fel nekem...így fent sincs a gépemen.Mondom,a licencnél nem enged tovább hiába kattintok az accept gombra.Leszedtem már öt féle verziót,ugyanez:/ -
xrm #6414 uninstalláld az A PhysX-et! Az airborne telepítője sz*r nem tud mit kezdeni az újabb PhysX verzióval ami a gépeden van. Ha lenyomtad akkor simán feltelepül a game. Ezután frissítsd a PhysX. -
#6413 Estét!Egy gyors kérdés!Amikor elindítom a játék telepítőjét,akkor a PhysX proginál leáll.Nem ír ki semmit,csak megáll.Gondoltam kifejezetten ezzel van problémája,így letölöttem külön egy újabb verziót,gondolom ez nem oszt nem szoroz,és nem enged tovább telepítésnél,ahol a licencet kéne elfogadnom.Szóval érdekes.
Konfig: C2D E6600,2GB 800Mhz,Asus X1650XT
-
#6412 Ja meg a sturmiterminátorokat bírtam alegvégén, pfff... fantasy fps játék lett:DD -
#6411 Ja rövid, de minőségi. -
#6410 igaz. Minden esetre elég rövid... végigtoltam 4 nap alatt kb. De kellemeset csalódtam, azt hitttem nem tudnak ujat mutatni a 2. vh-s fps-nél -
#6409 Asszem' ezek az országok, de nem 4 pálya hanem 8, egy országban több helyre is mész. -
#6408 szevasztok! kérdés: szicilia,francia,holland,német orszéágban vannak csak bevetésrk? ugy értem 4 pályábol áll a gém? -
#6407 Tölts le egy másikat vagy vedd meg. -
Rogerke #6406 A Demo viszont elindult -
Rogerke #6405 Töltsek le 1 másik verziót vagy van vmi megoldás?? (ne azt mondjátok h vegyem meg mert el kell indulni csak help kéne -_____-'
-
Rogerke #6404 Ja és a telepités végén irja ki ezt ( sry a sok üziér)
-
Rogerke #6403 Medal of Honor Airborne Setup Wizard ended prematurely because of an error. Your System has not been modified. To install this program at a later time, run Setup Wizard adain.
ezt a hibaüzit kapom pontosan...
Pls helpeljetek nekem thx -
#6402 Futnia köllene. -
Rogerke #6401 Core2Duo e4400
I3D 8600Gt
2Gb ddr-2 ram -
#6400 Mi a mostani? :D