6840
  • Vaxi
    videókártya?
  • mademan
    Sziasztok!
    Letöltöttem a Medal of Honor Airborne demót,de amint kitömöriti a gép,és elkezdené telepíteni azonnal kékhalál és csdak az segít ha kikapcsolom a gépet!
    A konfigom:
    Intel core 2 duo e2180
    2x1gb 800mhz
    hd 2600xt 256mb ddr3
  • ThorsHUN
    Joember!
    Orok hala es koszonet:D
    Kb masfel honapja kutatok a megoldas utan:D
    /kneel /worship

(nekem az install megszakadt es amikor bemountoltam a dvdt akkor ujraindult a gep ez nemtom mitol volt...)
  • cumfu
    ok. köszi
  • Narxis
    Hááát nem tom, talán egy kicsit.
  • cumfu
    de teljesítményileg is? 7600GS-nél azért már bőven számít :D
  • Narxis
    :D Elvileg 1.2 single-ben javít, 1.3 inkább multiban de tuti van benne pár dolog amit singleben is.
  • cumfu
    Bazz most nézem van már 1.3-as is. Na azzal mi a helyzet?
  • cumfu
    Heló! Érdemes leszedni az 1.2-es patch-et, ha csak single-be játszok? Teljesítményjavulásban is segít? Előre is köszi
  • Talpiszkusz
    Hali. nekem olyan problémám van hogy szaggat játék közben a Medal of Honor Airborne. pedig minden rendszerkövetelmény megvan. valami ötlet? talán az h netröl töltöttem le??? ez van nekem.: Radeon X1300 series, 256 mb. 3.21 Ghz, 1,00 Gb RAM.
    Lan-ban hogyan lehet játszani?
    EA serverre akar csatlakozni amikort indítom a multit.
  • Narxis
    Szivesen!
    Köszi!
  • Narxis
    Fogjátok.
    Sziasztok!

7végén háló-partyt csinálunk és a COD4 mellett az Airborne-t is szeretnénk kipróbálni lan-ban.

A gond az, hogy nekem és egy havernak XP alatt nem lehet telepíteni a játékot, csak Vista alatt.

Tehát két gépen Vista alatt megy, három gépen pedig xp alatt.

nem lesz ez gond a hálózatnak, fogjuk látni a játékot indító gépet?
  • xrm
    Ha úgy csinálod,ahogy leírtam akkor igen,kivéve,ha olyan problémád van mint Truck Driver kollégának,akinek nem volt fenn Ageia,és mégsem települt.
    1.Ageia uninstall
    2.Airborne telepít
    3.utána arról a címről amit írtál frissíted az Ageiát

Ez a módszer csak azokon segít akik telepítettek már fel olyan játékot ami Ageiát használ és újabb ageia van fenn nekik mint amit az airborne használ.
  • szimida
    Ha ezt leszedem, és felrakom jó lesz?
    http://www.ageia.com/drivers/drivers.html
    :D
  • Truck Driver001
    Én megoldottam..Letörtöltem a játékot.Win reinstall-t semmi nem ér meg:D
  • szimida
    Hoppá, bocsánat, nem olvastam vissza .
  • Truck Driver001
    :D:DD:D
  • szimida
    Hi! Nem tudjátok, mi lehet a gond, ha a telepítésnél vmi Ageia Ph...-ot elkezd telepíteni(az elején), és utána nem folytatja a telepítést(1 ms-ra bejön 1 dos-os ablak)? Daemon Tools Pro-t használok és így sem jó. Előre is kösz!
  • Truck Driver001
    Mondom...soha nem volt a gépemen ilyen szutyok,mert nem is kellett.régebbi játékokkal játszok.Szóval egyátalán nincs ilyen a gépen,átnéztem mindent.Hiba üzit se ír ki..csak simán nem enged tovább és kész.Visszaolvastam,és egy emberkének ugyanez volt a problémája,de win reinstall-t ajánlottak neki.Na azért az már túlzás:D
  • xrm
    Ja és miután felmegy az Airborne az Ageia-t frissítsd,mert újabb játékok magasabb verziót használnak.
  • xrm
    Nem magára a játékra gondoltam.Azért nézd meg a vezérlőpultnál a programok hozzáadása/törlése alatt,szerintem fenn kell lennie az Ageia PhysX-nek ezt elég sok játék használja. Ezt uninstalláld. Ha nem ez a probléma akkor nem tudom,de nekem is ugyanez volt a bajom és a PhysX uninstallálása után tudtam telepíteni a játékot. Licensz megadása után szállt el nekem is
  • Truck Driver001
    Alapból,egyik verzió se megy fel nekem...így fent sincs a gépemen.Mondom,a licencnél nem enged tovább hiába kattintok az accept gombra.Leszedtem már öt féle verziót,ugyanez:/
  • xrm
    uninstalláld az A PhysX-et! Az airborne telepítője sz*r nem tud mit kezdeni az újabb PhysX verzióval ami a gépeden van. Ha lenyomtad akkor simán feltelepül a game. Ezután frissítsd a PhysX.
  • Truck Driver001
    Estét!Egy gyors kérdés!Amikor elindítom a játék telepítőjét,akkor a PhysX proginál leáll.Nem ír ki semmit,csak megáll.Gondoltam kifejezetten ezzel van problémája,így letölöttem külön egy újabb verziót,gondolom ez nem oszt nem szoroz,és nem enged tovább telepítésnél,ahol a licencet kéne elfogadnom.Szóval érdekes.
    Konfig: C2D E6600,2GB 800Mhz,Asus X1650XT
  • Prince23
    Ja meg a sturmiterminátorokat bírtam alegvégén, pfff... fantasy fps játék lett:DD
  • Narxis
    Ja rövid, de minőségi.
  • Kontrakcio
    igaz. Minden esetre elég rövid... végigtoltam 4 nap alatt kb. De kellemeset csalódtam, azt hitttem nem tudnak ujat mutatni a 2. vh-s fps-nél
  • Narxis
    Asszem' ezek az országok, de nem 4 pálya hanem 8, egy országban több helyre is mész.
  • Kontrakcio
    szevasztok! kérdés: szicilia,francia,holland,német orszéágban vannak csak bevetésrk? ugy értem 4 pályábol áll a gém?
  • Narxis
    Tölts le egy másikat vagy vedd meg.
  • Rogerke
    A Demo viszont elindult
  • Rogerke
    Töltsek le 1 másik verziót vagy van vmi megoldás?? (ne azt mondjátok h vegyem meg mert el kell indulni csak help kéne -_____-'
  • Rogerke
    Ja és a telepités végén irja ki ezt ( sry a sok üziér)
  • Rogerke
    Medal of Honor Airborne Setup Wizard ended prematurely because of an error. Your System has not been modified. To install this program at a later time, run Setup Wizard adain.

ezt a hibaüzit kapom pontosan...

Pls helpeljetek nekem thx
  • Narxis
    Futnia köllene.
  • Rogerke
    Core2Duo e4400
    I3D 8600Gt
    2Gb ddr-2 ram
  • Narxis
    Mi a mostani? :D