Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Minimum: 128 MB NVIDIA GeForce 6600 GT or greater (GeForce 6800XT, 6800LE, 7100GS, 7200GS, 7200LE, 7300GS, 7300GT not supported); ATI Radeon X1300 Pro or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.You Have: NVIDIA GeForce 7300 GT (GeForce 7300 GT)"
forrás: sytemrequirementslab.com
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
arra a hibára tud valaki megoldást ha belépek a menübe ne 1 fpsem legyen?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem tudjátok létezik-e olyan mod ami kiveszi a játékból azt a barom fegyverfejlõdést? (nagyon reális tud lenni a csata közepén...)
Üdv! Egy cimbora gépére telepíteném az Airborne-t de nem tudtam, hogy vajon a VGA-ja (8400 GS) tudja-e a SM 3.0-át.
Nézem a dobozát, rá van írva: Shader Model 4.0
Akkor gondolom passzos?! 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Most már kezded érteni, hogy mire gondoltam? Ha nem, akkor keress meg pár év múlva, amikor majd legálisan ihatsz sört, aztán megbeszéljük a gondolkodásmódodat.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hát ez igen! Le a kalappal elôttetek. Oviban is ezt nyomtuk, csak kis kocsikkal. Látom a fejlôdés nem mindenkire van jó hatással. Szerintem annyira hülyeségeken veszekedtek, mint az állat. Egyik jobb a másiknál? Szerintem ez attól függ, hogy az adott játékot éppen ki pénzelte, teljesen egyértelmû. Lehet dobálózni fps számokkal, de minek? Megy a játék? Megy! Akkor meg? 30 vagy 60 fps? Elôhoztad a multi módot, hogy próbáljuk meg 25 fps-el nyomni, aztán meg azt mondod, hogy csak a single-t akarod kipróbálni?! Nóóóóórrrmáááliiis vagy?! <#falbav>#falbav><#violent>#violent><#conf>#conf>
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1. sztem megéri, jól sikerült
2. elvileg nincs nagy hardverigénye 1024x768-ban, az meg már elég felbontásba(nekem legalábbis)
SZERINTEM
Csak kiakarom probálni a singlet. Mert anno az elsõ része, és a másodikkal PSX-en rengeteget játszottam...
Egy ilyen árú kártyától bõven jó, hogy ilyen sebességgel viszi.
Régebben örültünk volna, ha egy 25 ezer Ft-os kártya vitte volna maxon a játékokat. Ha jól emlékszek a régi 9600XT-m volt 40.000 Ft és nem vitt minden játékot maxon a megjelenésekor.
De szerintem zárjuk le a vitát.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Pár külföldi teszt:
A HD 2600XT meg kevesebbet is fogyaszt egy picivel.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Amit én linkeltem az pár napja készült a legújabb driverekkel.
<#mf1>#mf1>Na melyik is a gyorsabb 😊? 20% 😊😊
Na akkor melyik kártya a gyorsabb? <#lama>#lama>
Egyszinten 😊 ne nevetess 😊))))))))))))))))
Egyébként meg nem gyorsabb az én kártyámnál. Kb egy szinten vannak.
Faxom akkor ne max grafon multizz. Lehet, hogy sok ember van a pályán, de ha úgyis tartósan 30 FPS fölött marad, akkor nem látod szaggatásnak.
Egyébként meg, menjél multizni 30 fps el sok ember ellen, és akokr mond hogy nem szaggat. egyébként a 24, az 25 fps 😊