453
Szexeltél-e már nyilvános helyen, autóban, liftben, stb? Milyen volt?
-
Landor #88 Jó, akkor majd legközelebb egyeztetünk priviben!
-
2 percre se lakok gyalok az Arpad-hidi buszmegallotol :D -
Vlala #86 ott könnyű, mert mindenkinek nyitva van a szája :) -
Landor #85 ..és mégsem láttak meg! ;>
..én láttam meg a közeledő buszvezetőt..
-
hullámvasuton nyomta má valaki? :D -
hát nem tom...szerintem nagy az esélye, hogy meglátank egy buszmegállóban
-
Landor #82 A gyertya hova került az ágyban párnák közt? 
"olyan helyen, ahol biztosan meglátnak"
Az egészben pont a feltételes eset az izgalmas, nem pedig a biztos magamutogatás.
Az ilyen járjon a nudistastrandra, vagy meztelenül fusson végig a stadion focipályáján félidőben
-
huh...hát izé...nekem egyszer volt strandon vízben, de nem élveztem a dolgot...valahogyan engem nem pörget az ilyen...én olyan gyertyás, otthon, ágyban párnák közt :))) A srác, akivel a strandon volt egy exhibicioni...ááááá....na még egyszer exhibicionista...huh...azt hittem nem jön össze :P Szal a srác ilyen típus volt. :) Neki az sem volt baj, hogy egyszer monokiniztem (sőt, még ő mondta, hogy monokinizzek...)...engem jobban zavart, mint őt...de 2 perc után inkább visszavettem a felsőt....hát ebből látszik, hogy nem volt belém szerelmes és nem tisztelt. Szerintem, ha olyan helyen történik a dolog ahol tutira nem látnak meg, még nem gáz, sőt jó :)...de, ha olyan helyen, ahol biztosan meglátnak...hát az nekem az olyan tiszteletmentességnek felel meg...szerintem :) -
vizoo #80 Esztergomi Bazilika mellett :) -
dugjatok a parlament elött :D -
Ez így igaz! -
Landor #77 annyi eszünk volt hogy ántemnünk a kultúrált 1. osztályú wc-be
-
a férje kocsijában
-
óra közben a lány budiban. kétszer.
alapvetően nem lógtam órákról, de néha fontosabb dolga akad az embernek... -
Landor #74 3 ker powa! :D
Új volvó volt, de a buszbeli aktust megelőzte az árpádhídi buszmegállója előtt(!) egy kis oral a járdán közepén állva!
Persze sötét volt már, csak megzavart a buszvezető, így beszálltunk a buszba és ott folytattunk tovább
-
szando #73 énis azzal járok :D pfájj :D
új volvo-n volt vagy még a régin? -
Vegas #72 és belelogott a kezed a bilibe.. :( -
júúúj :D -
evzol #70 mi egy padon csináltuk, már esteledett. már benne voltunk a témában amikor eszre vettem, hogy két hajléktalan kukkol. -
:O :DDDDDDD mik kiderülnek :DDD -
nekem egy ökumenikus székhátz wc-jébe sikerült
:) de jó volt aztán kapott otthon is
-
suliba?? 
-
fain Máv budiba el tudom kepzelni 

-
strandBAN? -
parkban éjszaka , tó parton ,tóban ,tábortűznél ...ennyi jutott eszembe -
Beja #63 fürödéskor strandban -
én tuntam kocsiba (Suzuki) ahol beszorult a lábom bakancsostul az ülés alá, fél 6. de aztán működött a dolog. meg tunntam patakparton ahol gyütt 1 kutya és nézte a fehérbálnát. -
"Aki meg nyilvános helyen szexel az vagy beteg, vagy csak feltűnési viszketegsége van"
Úgy látom te még soha sem voltál életedben szerelmes... -
Verseghy #60 Hu vazz.. Ezzel nem dicsekednék.. -
még jó egszel elkaptam a szomszéd kutyát és fajtalankodtam vele! 
-
106-os? o_O
3. kerületi vagy? :) -
Ázsia center egy üres, felujításra vagy még félkész állapotban lévő üzletében. -
kilátótorony legtetején, erdőben, tóban, erdőben ilyen kis pihenőházikóban, kocsiban, kapualjban, garázssor mögött, egy bulin a WC-ben, parkban... szentem még volt pár érdekes helyen, de most ennyi ugrott be. -
jó is az!:) -
Ezzel a tekintettel? P
klikk
Inkább vmi kéjenc :-) -
Főnök íróasztal megvolt(mondjuk nem munkaidőben), meg irodában ahogy és amin lehet.
Az volt a legjobb, amikor a főnök ült az asztalánál, én meg láttam a kéznyomokat. -
Emlékeim szerint nem érdekelt hogy reagál, mert egyrészt mással voltam elfoglalva, másrészt meg ittas is voltam:D -
Tó mellett
-
Landor #50 BUSZ(106os:) -
:DDDDDDDDDDDddddd