172
-
Praetor #12 Ez amúgy jó kérdés.
A honlapjukról van egy link ami szerint elvileg a sourceforgeon keresztül letölthető, de a különböző tükrözéseknél hibát jelez a sourceforge. Gyakorlatilag sehol sincs fent.
Összeesküvést gyanítok... Valakinek nem tetszett az anonimitás.
Lehet, hogy torrenttel kellene próbálkozni. -
Caro #11 Ja, és nem tudom, hogy feltűnt-e az EFF logó a képeken, szóval az Electronic Frontier Foundation.
Szóval nem éppen kormánymegbízás... -
#10 Tök jó, hogy azt kérdezitek páran, hgy honnan lehet letölteni. Esetleg a cikkben mellékelt linket próbáltátok?? -
Caro #9 Hmm...
Mintha az OpenBSD OPENSOURCE lenne.
Úgy azért talán mégsem olyan könnyű elrejteni... -
Praetor #8 jogos... -
Commandante #7 Mondjuk bennem felmerul az a kerdes, hogy milyen nehez lehet elrejteni egy kodot az oprendszerben, ami a neten "egy szerveren" rogziti a kommunikacios adatokat. A hasznalonak is kb olyan nehez lehet visszakovetni a tole kikerulo informacio utjat, mint egy masik szemelynek. Szál sohase tudhatod, ellenoriznek-e. Aztan ezeket az adatokat el lehet adni az erintett kormanyoknak. Ha nem ok allnak az egesz hattereben. -
#6 :D Amúgy okos ötlet, nekem tetszik. :) És amint sikerült letölteni ki is próbálom. -
#5 Ez kell.... Teccik az 5let, tényleg találó....! Nemtudjátok honnan lehet megszerezni? -
#4 Lehet, hogy smv nek a seggberakás a lényeg nem a hekk,)) -
prefix #3 Honnan lehet letölteni..?:) -
the Godfather #2 Ez egy nagyon konstruktiv megközelités, miért éppen rajtad?... -
#1 Király, tehát rjatam keresztül hackelhetnek másokat? :D Aztán meg engem raknak seggbe... :D