172
  • Praetor
    Ez amúgy jó kérdés.

A honlapjukról van egy link ami szerint elvileg a sourceforgeon keresztül letölthető, de a különböző tükrözéseknél hibát jelez a sourceforge. Gyakorlatilag sehol sincs fent.

Összeesküvést gyanítok... Valakinek nem tetszett az anonimitás.

Lehet, hogy torrenttel kellene próbálkozni.
  • Caro
    Ja, és nem tudom, hogy feltűnt-e az EFF logó a képeken, szóval az Electronic Frontier Foundation.
    Szóval nem éppen kormánymegbízás...
  • Bith
    Tök jó, hogy azt kérdezitek páran, hgy honnan lehet letölteni. Esetleg a cikkben mellékelt linket próbáltátok??
  • Caro
    Hmm...
    Mintha az OpenBSD OPENSOURCE lenne.
    Úgy azért talán mégsem olyan könnyű elrejteni...
  • Praetor
    jogos...
  • Commandante
    Mondjuk bennem felmerul az a kerdes, hogy milyen nehez lehet elrejteni egy kodot az oprendszerben, ami a neten "egy szerveren" rogziti a kommunikacios adatokat. A hasznalonak is kb olyan nehez lehet visszakovetni a tole kikerulo informacio utjat, mint egy masik szemelynek. Szál sohase tudhatod, ellenoriznek-e. Aztan ezeket az adatokat el lehet adni az erintett kormanyoknak. Ha nem ok allnak az egesz hattereben.
  • smv
    :D Amúgy okos ötlet, nekem tetszik. :) És amint sikerült letölteni ki is próbálom.
  • Max Damage
    Ez kell.... Teccik az 5let, tényleg találó....! Nemtudjátok honnan lehet megszerezni?
  • Vorpal
    Lehet, hogy smv nek a seggberakás a lényeg nem a hekk,))
  • prefix
    Honnan lehet letölteni..?:)
  • the Godfather
    Ez egy nagyon konstruktiv megközelités, miért éppen rajtad?...
  • smv
    Király, tehát rjatam keresztül hackelhetnek másokat? :D Aztán meg engem raknak seggbe... :D