TV paprika és KOZI ÁGI

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Ez rosszabb mint az Rtl klub és Valkó Eszter ?

van még számtalan fiatal tévés szakács srác viláxerte, akik habár közel sem lettek olyan népszerûek mint Jamie, de azért vannak! 😊
Miért pont Jamie jutott eszedbe a gasztropuccs megtekintése közben ?
hol fedeztél fel a mûsor kapcsán angol gasztronómiára emlékeztetõ jegyeket ?

<#eljen>

A LEGJOBB MÛSOR, MEG NE SZÜNTESSÉK! 😄

nekem csupán az az "ellenvetésem" a mûsorral szemben, hogy ez is egy ujjabb saját ötletet nélkülözõ lopás attól a tényleg eredeti jamie oliver nevû sráctól😞(
óriási szégyen ez nekünk magyaroknak akik világszerte elismert konyhakultúrával rendelkezünk, hogy nem általunk az angoloktól lopni konyhatéren, akik viszont köztudottan a legpocsékabb gasztronomiával rendelkeznek...
erre itt ez a gagyin ellopott mûsor(persze diákoknak..lol...mulkor néztem fél szemmel, a hozzávalók többezres tételre rúgtak...a másik tolvaj aki ebbõl szépen meg is szedte magát garantáltan ,az a stahl , aki még a mozdulatokat, beszólásokat , sõt még az enyhén módosított receptneveket sem általlott sajátjának titulálni...nah ez a szégyen szerintem
Tobacco
<#mf1><#ejnye1> nem nyitok juszt se.<#vigyor>

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Az 'Ezer Íz Fõzõiskola' mûsora ..nyiss róla egy topikot! <#idiota>

Tobacco
ezt nem hiszem el! most is megy valami mûsor a paprikán. halál komolyan azt mondja a szakács, ne felejtsük el, hogy fõzésnél a tûzhelyet be kell gyújtani. ennyi agymenést... pedig ez valami komolyabb mûsornak néz ki...

Tobacco
na, azéért!! :-)

Tobacco
miért? te nem szoktál nézni fõzõcskét, meg természetfilmeket, vagy bármi mást ami érdekel téged? amúgy szerintem, amíg az ember a gép elõtt ül, addig elég sok felesleges dolog lemegy a tv-ben, amit az ember akarva-akaratlanul is hall és lát esetleg. Nem idõ túltengés ez :-)

pl. tegnap gépeztem és nem tudom melyik adó ment, de hallottam, a kagylónak van szíve. és valami csiga meg tudja ölni úgy, hogy rámászik és kaparja a tetejét, amitõl a kagyló fél és egyre gyorsabban dobog a szíve és két nap múlva infarktust kap, és a csiga megeszi.

Van értelme felesleges dolgokat hallgatózni, mert esetleg még meg is tudunk belõle valamit. Én tegnap óta teljesen a hatása alatt vagyok ennek a kagylószív és infarktusnak...

Meg ebbõl az idióta mûsorból is "tanultam": ha a paradicsomot felkarikázzuk, és túl vastagok a szeletek, akkor vékonyabb lesz, ha kettévágjuk DE KERESZTBE! a paradicsom karikákat :-D :-D
a mai adásból azt tanultam, hogy válik ki melegítés hatására a vajból a tojás, ami miatt ki kell dobni és újra készíteni :-D
nagyon tanulságosak a csajnak a kis mutatványai! :-D
ja, meg azt is megtanultam a csajtól, ha kimagozott paradicsomra van szükségem, akkor nem félbevágom, kimagozom gyorsan és utánna vágom apróra, hanem, elõbb apróra vágom a paradicsomot, aztán a 3 millió kis darabkát külön kézbevéve kimagozom õket. Sok idõt megspórolhatunk, ha az apró paradicsomdarabkákból szedegetjük ki a magokat! :-D

Tényleg idõkérdés lenne? :-)))))

szerintem a csajt nélkülem is annak tartod aminek akarod, nem kell hozzá az én engedélyem 😊

OrioN the S
Ezé nem nézek tv-t ^^

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Tobacco
hykao: az az

Nolycsy: nagyon gusztustalan a csaj. bocs h nem egyezünk.

M.A.D.: ha nem fogyatékos, akkor én is merek röhögni, de tényleg azt hittem, beteg, mert nagyon nagyon beteg.

Phat Smoker: de tetszik. a tények tudatában már tetszik. :-) nem fikázós topikot nyitottam, bocs. Hanem komolyan érdekelt. Mert ha fogyatékos, akkor támogatni kell a mûsort és nézettséget, és az ötletet, de így meg had röhögjek már ezután szabadon, és had legyen véleményem, és ha hülyének tartom teljesen a csajt, engedd már meg, hogy annak tartsam :-)

St: így van. nagyon béna, és kelletlen, és lusta és falánk disznó, és sötét mint az állat. A sráccal nincs bajom, csak a türelmét irigylem. És dícséretes, hogy mindent szó nélkül megcsinál a csaj helyett. Ráad tegnap, 5ször akarta a csaj (véletlenül, mert a tudatáig sajnos nem jutott el neki) a forró olajba belelökni a srácot, és csak ötödik esetnél szólt szépen a gyerek, hogy az balesetveszélyes, nem szabad. Teljesen úgy kezeli a srác a csajt, mintha tényleg fogyi lenne, és beletörõdött volna, hogy úgysem lehet rajta változtatni, max megpróbálja neki elmagyarázni a dolgokat, mint egy kétévesnek.

De tényleg szuper jó a mûsor. Csak nem úgy, ahogy szánták. Kabarénak elmegy. :-)

horpeti
mennyi idõtök van, hogy ilyeneket nézegettek 😊)))))

irigyellek titeket!

St
nagyon jó sorozat már több mint egy éve megy, szoktam nézni.

Kozi tényleg nem tud fõzni, irtó béna, de a srác az sztem rájátszik, az tud fõzni, csak teteti a lúzert.
az olyan mûsorok amik nem tetszenek azokat 1xûen nem nézem, de fõleg nem nyitok róluk fikázós topikot, mi értelme van neki ?

Nem hiszem el, hogy másoknak is feltûnt, milyen dilettáns ez a két fiatal. 😊)) Én iszonyatosan jót röhögök rajtuk.

Nolycsy
Bár én nem nagyon nézem, de szerintem Kozi tök jó csaj (mármint hogy jól néz ki).

Gasztropuccs

szvsz szimplán hülyék....

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

bertino
nem csak szted

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hykao
Az melyik? Az a szõke raszta hajú csaj meg az a madár? Ha igen, akkor az a leggázabb mûsor a TV paprikán sztem...
Tobacco
Nézi valaki a TV paprikát? Láttátok már a Gasztropuccs címû mûsort?

Ez valami fogyatékosokat támogató mûsor, a betegek részvételével? Mert ha igen, akkor nem szólok róla soha többet sehol semmi rosszat.
De ha nem... hát...

Kozári Ágnes (KOZI) fogyatékos, vagy csak szimplán hülye?

← ElőzőOldal 2 / 2