Begyûjtötték az üstökös-mintákat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Landren
na

sose nyomd fullba a kretént

Landren
összeszedhetnék magukat kicsit

Landren
eh

Akkor sem fel nem robbant lövegek után néznek. A löveg, az, amivel lõnek. Az egyszerûség kedvéért nevezzük ágyúnak. A lövedék az, amit kilõnek és elõfordul, hogy becsapódva nem robban fel. Fel nem robbant lövedék, nem pedig löveg.
Falconer
Nem álltak a fordítók a helyzet magaslatán, van ez így.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Én máshol valahogy úgy olvastam hogy katonai területre szállt le és azért néztek körül fel nem robbant lövegek után mert gyakorlatozni szoktak ott, de már teljesen bizonytalan vagyok mindenhol más van:P:)

Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür

<#alien2><#alien2><#alien><#alien2> --> <#bohoc> --> <#phone> --> <#violent><#alien>

<#lama><#bdead>
Reméljük volt értelme, és értékes dolgokat tudnak meg :) Ezt (végre) jól csinálták, gratula nekik.

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

" legénysége megvizsgálta nincs-e olyan a szondáról való leváláshoz szükséges löveg, ami nem robbant fel,..."

Bakker, nem tüzérségi fegyver ez, hanem ûrszonda. A nagyobb szondáról apró pirotechnikai töltetek választják le, ez bevett szokás ûrbéli szétválasztásra. No de hogy löveg!<#wow1>
Androméda törzs, nem köd. Van olyan is, Ivan Jefremov írta az ötvenes években, de az nem ûrbõl begyûjtött vírusokról szól.
Pharaoh
Az mirõl szólt? Valam UFO vírusról?

papabear
Remélem nem válik valóra az Androméda köd c regény... (és film)
Lacc
Tényleg gratula, profi munka.
Sanyix
Na és most ez a kapszula lett a a föld légkörébe leggyorsabban belépõ ember alkotta ojjektum :D
13 km/s-el tartja a rekordot :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

FeketeFény
Éljen!

-----][----www.di.fm-----][------

nearo
Huhh, ennek hál' istennek nem kapcsolták be fordítva semmijét sem...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(