20
-
#20 na -
#19 összeszedhetnék magukat kicsit -
#18 eh -
Thrawn #17 Akkor sem fel nem robbant lövegek után néznek. A löveg, az, amivel lőnek. Az egyszerűség kedvéért nevezzük ágyúnak. A lövedék az, amit kilőnek és előfordul, hogy becsapódva nem robban fel. Fel nem robbant lövedék, nem pedig löveg. -
#16 Nem álltak a fordítók a helyzet magaslatán, van ez így. -
Bohun #15 Én máshol valahogy úgy olvastam hogy katonai területre szállt le és azért néztek körül fel nem robbant lövegek után mert gyakorlatozni szoktak ott, de már teljesen bizonytalan vagyok mindenhol más van:P:) -
sonicXX #14 --> --> -->
-
CsabiDuke #13 Reméljük volt értelme, és értékes dolgokat tudnak meg :) Ezt (végre) jól csinálták, gratula nekik. -
Thrawn #12 " legénysége megvizsgálta nincs-e olyan a szondáról való leváláshoz szükséges löveg, ami nem robbant fel,..."
Bakker, nem tüzérségi fegyver ez, hanem űrszonda. A nagyobb szondáról apró pirotechnikai töltetek választják le, ez bevett szokás űrbéli szétválasztásra. No de hogy löveg! -
Thrawn #11 Androméda törzs, nem köd. Van olyan is, Ivan Jefremov írta az ötvenes években, de az nem űrből begyűjtött vírusokról szól. -
#10 Az miről szólt? Valam UFO vírusról? -
#9 Remélem nem válik valóra az Androméda köd c regény... (és film) -
#8 Tényleg gratula, profi munka. -
#7 Na és most ez a kapszula lett a a föld légkörébe leggyorsabban belépő ember alkotta ojjektum :D
13 km/s-el tartja a rekordot :) -
#6 Éljen! -
#2 Huhh, ennek hál' istennek nem kapcsolták be fordítva semmijét sem...