58
Művészetek - Ismeretlen tehetségek
-
#18 Kb. 4 éve ismerkedtem meg a Terasz Öntevékeny Csoporttal.
Néhány művük megtekinthető itt, illeve itt.
Jó szemezgetést. -
Cleawer #17 Valszeg mérete, mennyi időt töltött vele,ki(jé)t ábrázol(ja) -
Goth #16 Nemértem amúgy, hogy a képek árát mi határozza meg. Szerintem a legjobb képek azok, amik 50k körüliek, amiben csak színes kavalkádot látok, az már 100k, vagy több.
Amúgy grat a művészúrnak, tud valamit =) -
Goth #15 ja, a második a legjobb. -
#14 nemtom...pont azért jó mert ronda :) -
#13 ezekben mi olyan szép?
legalábbis az első, az ronda
a második az tényleg király -
#12 istenem de király képek
ez a kettő a kedvencem
-
#11 Nagyon királyak. Szerencséje van, igazi művész neve van. 150 év múlva majd csak annyit fognak mondani a híradóban, hogy egy Goschler kép 40 millió forintért kelt el. grat a nevéhez, más nem is lehetne, csak művész:) -
#10 Respect, tényleg profi munka szvsz. -
#9 Köszönöm a pozitív visszajelzéseket az ő nevében is. Meg a tippeket is. :) -
Ben C #8 nagyon tehtséges a barátod. -
#7 Neckem ez tetszik különösen:
-
#6 De hiszen ezek gyönyörű képek!! -
Aspyrin #5 Üdv, javaslom a barátodnak az egyik legismertebb oldalt ahol rengeteg alkotással találkozhat a világ összes tájáról és meg is oszthatja velük a sajátjait(magyar közösségünk is van). -
blackgamer #4 a LJ-on vannak ilyen blogközösségek ahol saját festményeket és egyéb dolgokat raknak fel, szoktam látogatni, jópofa képeket lehet találni, csak tipp -
#3 Szép képek! :-)
Amúgy szerintem át fog kerülni az általánosba ez a topic. -
#2 Művészúr:) -
#1 Sziasztok! Azért nyitottam ezt a topikot, mert nem találtam hasonlót. Úgy gondoltam, azok írhatnának ide, akiket érdekel a dolog és esetleg mások elé tudnak tárni olyan műveket, melyeket a nagyközönség nem ismer.
Egy jó barátom honlapjátosztanám meg veletek. Festő a srác és szerintem, bár nem vagyok nagy műértő, nagyon tehetséges.