Mûvészet
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon tehtséges a barátod.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Neckem ez tetszik különösen:

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Üdv, javaslom a barátodnak az egyik legismertebb oldalt ahol rengeteg alkotással találkozhat a világ összes tájáról és meg is oszthatja velük a sajátjait(magyar közösségünk is van<#papakacsint>#papakacsint>).
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
a LJ-on vannak ilyen blogközösségek ahol saját festményeket és egyéb dolgokat raknak fel, szoktam látogatni, jópofa képeket lehet találni, csak tipp <#heureka>#heureka>
Szép képek! :-)
Amúgy szerintem át fog kerülni az általánosba ez a topic.
Amúgy szerintem át fog kerülni az általánosba ez a topic.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sziasztok! Azért nyitottam ezt a topikot, mert nem találtam hasonlót. Úgy gondoltam, azok írhatnának ide, akiket érdekel a dolog és esetleg mások elé tudnak tárni olyan mûveket, melyeket a nagyközönség nem ismer.
Egy jó barátom honlapjátosztanám meg veletek. Festõ a srác és szerintem, bár nem vagyok nagy mûértõ, nagyon tehetséges.
Egy jó barátom honlapjátosztanám meg veletek. Festõ a srác és szerintem, bár nem vagyok nagy mûértõ, nagyon tehetséges.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
← ElőzőOldal 2 / 2