33
Battlefield 2 : Euroforce
  • badsec
    Ha már itt tartunk, valójában Unmanned Aerial Vehicle/kb. személyzet nélküli repülő jármű/. Akit esetleg bővebben is érdekelne...
  • haxoror
    Unnamed = névnélküli
    Unarmed = fegyvernélüli
  • Hysteria
    UAV = Unnamed Aerial Vehicle

Joebacsi csak irigy vagy mert nem a tied a topic.. :P
  • mesor
    Én eddig nem láttam ezért értetlenkedtem! Köszi a felvilágosítást!
    Ezt a gépet hívják Predatornak igaz?
  • joebacsi
    amúgy tényleg baromság ennek megin külön topik...csak hiszti gyerköc megint tulbuzgo kicsit...
  • joebacsi
    csak neked :):

kell valaminek lennie, ami kibocsájtja azokat a radarhullámokat, ésazt ki lehet löni :)
    (UAV: pilota nelkuli repulogep)
  • mesor
    Na várjál ezt nem igazán értem, nem kevered véletlenül az UAV-ot a Supplies-al?
    Mert a radar hullámokat elég nehéz lenne észrevenni, lelőni meg pláne!
  • Pyotr
  • Danee
    Camping biztos :)
  • littleNorbi
    Lesz benne campaing ?
  • Hysteria
    :D
  • schrank
    fölszeded a haverod c4-ét aztán amikor megnyomja a gombot kicsit átrendezi a testfelépítésedet
  • Hysteria
    ok akko nem kell ide jonni foruumozni :)
  • Cobra.
    Másik Spec Ops fel tudja szedni a C4-et, aknához lehet ezután nem kell elővenni a villáskulcsot, de a Claymore-t gondolom nem lehet felszedni (bár hátulról elvileg oda lehetne érte menni).
    Az utolsó bejegyzés elvileg azt jelenti, hogy nem érintkezéskor robban a gránátvető lövedéke, hanem mint a sima gránát kell egy kis idő neki (bár biztos kevesebb, mint a gránátnak)
    Az is jó dolog, hogy megint nem lehet felrobbantani lövéssel az aknát, ez elég nagy baromság volt idáig.

Egyébként szerintem semmi értelme nem volt ennek az új topicnak.
  • badsec
    Én igazából arra leszek kiváncsi, hogyan fogják "integrálni" ezt a kieget a bf2- be. Ez a 3 új pálya felkerül a többi 10 alapmap mellé a szerverekre? Nem hinném, hogy 3 maphoz külön szervert is indítani bárki, mint az SF-hez! És mi van azokkal, akik nem veszik meg? Ha ez a map jön, kivágja őket a szerver? Erről van valami hír?
    A másik meg az 1.2-es patch."minden fajta aknát, c4-et fel lehet szedni ugyanazzal a classal, amivel le lehet rakni (G gomb)". Na, ezt nem igazán értem! Az aknát tudtommal eddig is felszedhette egy másik engineer. Ha meg lerakaom a C4-et valahová és ott várok hogy jöjjön pl. egy tank, kicsit nem figyelek és valamelyik idióta felszedheti?! Kicsit zavaros ez a dolog számomra, de majd kiderül. Viszont, hogy az UAV látható és le is lőhető, szerintem nagyon jó ötlet. Remélem azért nem lesz olyan nehéz leszedni, mint a heliket/repülőket!
  • haxoror
    Remélem a tankos mapra nem raknak repcsiket...
  • ERykk
    Most akkor lesz bóti vezió?
  • schrank
    sniper AT új unlock az AT kap vésőt meg kalapácsot a sniper meg egy fuvócsövet
  • ERykk
  • Hysteria
  • mesor
    Eurofighterről nincs kép?
  • theodor
    Hát ez a euroforce sokkal értelmesebb ötlet mint a special forces.Az a kieg egy szar.
  • tigeroo
    sims kiegészítő(k) után szabadon (EA üzletpolitika, a sok hülye amcsi meg veszi)
  • ERykk
    Szted?
  • Hysteria
    ja kell

ea nem hulye h cd kulcs nelkul adja ki oket :)
  • Jancsik
    és ezekhez is kell cdkulcs?
  • Laky
    Battlefield 2: Euro Force

Fogytán lehet a pénzmag az EA háza táján, ugyanis már nem csak kiegészítő formában kínálnak fizetős tartalmat a játékosok számára a Battlefield 2-höz, hanem Booster Packeket (BP) adnak ki. Ebből kettő van a láthatáron (9.99 USD/db), és első látásra soványka újdonságokat kínálnak. Az első, az Euro Force egy új, európai koalíciót ad a választható oldalakhoz néhány új fegyverrel és járművel. Extraként három új pályát kínál az Euro Force, megjelenés február 8-án.
    A második, az Armored Fury újabb három pályát és két új járműosztályt kínál. Az alábbi screenshotok az Euro Force-ból származnak.
  • Jancsik
    cső laky, szoktál még bfezni? freddy vagyok
  • Laky
    nem ezek azok a bizonyos "Tuning csomagok"?
  • ERykk
    Uccsó azt jelenti, hogy kell egy kis idő amíg beélesedik a gránátvető.
  • Hysteria
    Patch 1.2 javítások listája:

Helik 8 rakéta 14 helyett
    A tv rakétának csökken a hatótávolsága
    Csökkentik a légijárművek páncélzatát
    AA-t javítják
    Supportos fegyverének pontosságán javítottak
    Sznájperén is
    Antitankén is
    "Dolphin Diving" nincs többé (ez az amikor csak azt látod, hogy valaki hasravetődés közben már le is lőtt)
    nincs bunnyhopping (nem lehet lőni ugrálás közben KIRÁLY)
    "Prone Spamming" –et kijavítják (nem tudom ez mi)
    "Sprint exploit" kijavítják (ezt se tudom milyen hiba volt)
    The Sa80 weapon fejlesztik
    The G3A3 weapon fejlesztik
    lehet tölteni sprint közben
    kínai és arab apc át tuggya lőni az átlőhető anyagokat
    az M134 sebzését csökkentették
    medic „kisüt”-je töltődik akkor is, ha elrakod
    serverkeresőt javították
    minden fajta aknát, c4-et fel lehet szedni ugyanazzal a classal, amivel le lehet rakni (G gomb)
    aknát nem lehet másik robbanócuccal eltávolítani
    flesbeng hatótávolságát csökkentik
    új unlock a sznájpernek és antitanknak (!!!!!)
    javítják a NV goggle képét, ahol még így is sötét maradt
    Fixed a bug whereby mods that are not bf2 or not xpack permutate shaders every time a level is loaded. –ezt nem tudom mire van
    kijavítják azt a bugot, amikor egy nem kieges mod nem tuggya használni a kieg shadereit
    kijavítják a havoc heli tv rakétájának bugját (ez az amelyik beakad és csak fegyverváltással lehet kiakasztani???)
    MP7 hibája kijavítva. lőszer mennyiséget növelik, de kevesebb tárat és kisebb sebzést kap(???).
    APC Update – szóval javítják magukat is a fiúk: egyik apc sem fog ezentúl keresztüllőni keresztülőhető anyagokat (LOL?)
    járművek nem fognak a HUD-ról eltűnni, ha egy másik járműben vagy éppen (ilyen is volt??)
    valami renderelési dolgot is javítanak
    A gránátvető robbanási hatókörét csökkentik
    Grenade launcher projectiles now have a minimum time before arming.: ezt nem értem pontosan: szó szerint a gránátvető lövedékeinek most már minimum ideje lesz célzás előtt. (kevesebb átállás fegyverről gránátra???)

Thx:Prothor
  • Hysteria

• Hysteria
    Az EA GAMES 2 új kiegészítő lemezt jelentett be. A Battlefield 2: Euroforce megjelenése 2006. február 8., a Battlefield 2: Armored Fury pedig 2006. március 28-án várható. Részletekért katt a tovább gombra!

Battlefield 2 : Euroforce
    Megjelenés: 2006. február 8.

3 új pálya:
    Operation Smoke Screen
    The Great Wall of China
    Taraba Quarry
    4 új jármű köztük a híres EUROFIGHTER-rel.
    Új fegyverek a FNP90-től kezdve a Benelli Taktikai Shotgun-ig.

Battlefield 2 : Armored Fury
    Megjelenés: 2006. március 28.

3 új pálya:

Operation Harvest
    Operation Road Rage
    Midnight Sun
    2 új jármű
    Új fegyverek

Mindkét kiegészítő letölthető lesz az EA DOWNLOADER nevű programmal 2000 Ft ellenében. Várhatóan a bolti verzió is 2000 Ft lesz.