9
Java könyvek telefonokra
-
#9 Milyen programmal tudok a telefonomra txt szövegből adott kijelző méretre formázott java könyvet csinálni ? -
#8 Szerintrem csak symbian emulatort fogsz tudni szerezni, azt is a googleban keress. Nem naon találkozni olyan igénnyel, hogy az egész op rendszer kellene vkinek -
Brooklyn0816 #7 Hali Daeemon. nem tudsz olyan oldalt mindani ahonnan lelehet szedni a symbian op.rendszert?
-
#6 én 6230-on a Bookreader Shell-t használom
tökéletes -
#5 Hopsz most vettem észre a Légy jó mindhalálig -ot elszúrtam. Ha vki igényli akkor javítom. :) Ha a fórumon nem lennék e-mailben is jelezhetitek a kéréseket. -
#4 Az első széria :)
3 könyv.:Series 1
Csehov - Sirály
Móricz Zsigmond - Légy jó minhalálig
Molnár Ferenc - Pál utcai fiúk
A Csehov - Sirály az SE -re készült, a többi azok minden java képes, 128*128 (vagy nagyobb) kijelzős telóra jó elvileg, de gondok lehetnek ha pici a memória. A k500i-m bírta őket.
Ha vmi gond van, szóljatok, vagy ha kérések akadnak. Az Aranyember most kimaradt :) -
#3 Nos már készül pár könyv:
Csehovtól a Sirály sony ericssonokra
Pál utcai fiúk
Az Aranyember
Az utóbbi kettő is SE -re készül, ha nincs más kérés. Megoldható a wapos letöltés is de erről nektek kell gondoskodni. Ha vkinek ilyen igénye van jelezze. (adok címet) Addig itt a program vmennyire magyar :) http://tequilacat.nm.ru/dev/br/index-en.html
Forrás: htttp://sehqforum.atw.hu -
blackgamer #2 ez engem is érdekelne, bár lehet PDA jobb megoldás de arra meg sajnálok költeni
olcsóbb kinyomtatni -
#1 Üdv mindenkinek!
Ha érdekel vkit a téma, az nyugodtan írjon ide, tippek, programok, saját könyvek belinkelése, és esetleg kérések, ugyanis most kezdek bele az ilyen progik szerkesztésébe. Elsősorban a diákokat (mint jómagam is) céloznám meg, hisz így telóról olvashatjátok a kötelezőket.
Akkor várom a hsz-eket. :) És véleményt az ötletről (bevallom mástól jött az ötlet :) )