Turf Battles MMORPG (Ingyenes)

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jancsik
gondolom olyasmi mint a wow, de még azzal sem játszottam. majd valaki csak elmondja

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Detto! Valaki írja már le tömören a lényeget! 😊

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Jancsik
amúgy ezekben a játékokban mit kell csinálni? mert még nem játszottam mmorpgvel.
szeretném kipróbálni, de még életemben nem láttam ilyen fajta játékot

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Pyotr
lvl8 vagyok de már unom a csépelgetést😊

██

Me0w
Lol, majd ha lesz money amit i'm able to transfer neked 😛

Together we'll fly someday...

[Jakuza]
En meg arra, hogy mikor fogod nekem hasznalni a Transfer cash to friend opciot. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Me0w
Kivancsi vagyok, az account menuben mi lehet az a recharge Turf money 😛

Together we'll fly someday...

mila69en
<#gonosz1><#mf2>

bár nekem 290k a max letöltésem

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mousee
Nekem 300k-val vánszorog 😄DD

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

mila69en

open beta 1 ez akkor most miez?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Mersant
nekem max 50el jött, a végén 30al, majd megpróbálom akkor otthonról is...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

mila69en
lassan? most töltöm és jön 200k-val

Mersant
aki játszott már vele írhatna 1 kis infot hogy megéri e leszedni, mert rohadt lassan vánszorog....thx. gyanús ez az open beta dolog...<#fejvakaras>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

[Jakuza]
+12-es hozzaszolas.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Látom Jakuza mindenhol ott vagy ami Rpg a hivatalos oldalon nekem is úgytûnt, hogy ez egy open beta.Vagy nincs igazam?
[Jakuza]
Mivel nincsenek elsimitasi es hasonlo lehetosegek a jatekon belul igy aztan a Windowson belul kell a VGA tulajdonsagait beallitani.
Nekem igy nez ki a karakterem elsimitassal es anizo-val.

mila69en
csak azért kérdem mert regiztem és jött a emil ott meg az van hogy nyilt béta<#zavart2>

mousee
zsíííííííír, már szedem is le 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

magus
aztan gondolom mikor mar sok ember jatsza elkezdenek valos penzbe kerulni a targyak

[Jakuza]
Baloldalt loginnal, lehet nem tudok olvasni.

Join for free and
play for free, forever!

magus
x+1. ilyen stilusu mmorpg

mila69en
ez nem csak egy nyílt béta teszt?

elkezdtem apránként tölteni, nehogy letiltsanak a koliban :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Nincs valami rejtett graf beállítás? 😄
EmThor
annyira nem gáz!

valamit nem értek, elkezdtem, de a grafika nem köszön a screenshotoknak, távolról sem...😞

http://gaborszantai.co.uk/

[Jakuza]
De nagyon is igaz.
Es amugyis mar monitorzombi vagy. 😛

Arthas
Ez jól hangzik..
Már szedem is le

Nocsak ez elég szépnek néz ki, ahhoz képest hogy ingyenes.
ugye nem igaz a "free forever"?
mert akkor megint monitor-zombi leszek😞

http://gaborszantai.co.uk/

[Jakuza]
Play for free MMORPG. http://www.turfbattles.com/home.html
Helyettem beszeljenek inkabb magukert a kepek.

← ElőzőOldal 2 / 2