81
-
kev #41 Amúgy nem csodálkoznék ha villámgyosran elszaporodnának a hasonló oldalak. De Minden csoda 3 napig tart.. -
kev #40 Agyam eldobom..nézve azt, hogy a sok hirdetés miatt egy átláthatatlan paca az egész, két dolog végtelen : az univerzum és az emberi butaság - ezt kihasználva gazdagodott meg kis barátunk. -
assdf #39 NA ne viccelj már. Milyen gazdasági teljesitményről beszélsz?
A srácnak nagy mákja van hogy ezt jól tudta reklámozni, de ennyi. egyszeri nem megismételhető dolog. A reklámértékről meg szintén az a véleményem hogy attól még nem fogok pl kólát venni mert 5 pixelben oda van irva... Tehát számomra ennek nulla a reklámértéke, még a weblapok felbukkanó féloldalas reklámablakának is több a reklámértéke ennél. (persze ez az én véleményem, lehet vkit az befolyásol a választásban vagy vásárlásban hogy látja egy idióta weblapon 3 pixelben az adott terméket..) -
#38 bár már van is... -
#37 viszont a helyébe levédeném az ötletet, márha eddig még nem tette volna meg. -
#36 Lol, olvasgatva itt pár ember hozzászólását kiderült, hogy belőlük sem lesz egy nagy marketinges. Méghogy hülyeség ez a lap, és hülyeség itt hirdetni. Pff... -
#35 Nem szoktam de most egyet kell értsek Sodival! a Srác egy zseni.. már válom hogy mikor fognak megjelenni a milliópixeles wallpaperek amiken csak reklám lesz... Lehet, gifel kéne megcsinálni ugyanezt így layerenként lehetne kereskedni takarékoskodva a helyel!! -
Whir #34 de gondoljatok bele, nem csak azokat érték el a hirdetők, akik megnézték magát a honlapot, hanem miután hír lett belőle, azokat is, akik televíziós műsorokban, weblapok híreiben, stb. láttak screenshotokat a siteról... pl. most itt az sg-n is csomóan látták ebben a cikkben a hirdetéseiket (legalábbis a nagyobb méretűeket) úgy, hogy ezért a megjelenésért már nem kellett külön fizetniük...
szóval van egy olyan gyanúm, hogy a hirdetők se jártak rosszul a dologgal...
a srác pedig tényleg ügyes. :D -
#33 miért lenne agyatlan, aki ott hirdet?
gondolkozz már, a felkapott téma miatt ez az oldal egyfajta netes kultushellyé vált, világszerte hatalmas érdeklődéssel.
egy ilyen világhíres helyen hirdetést elhelyezni néhány száz dollárért igenis megéri a pénzét!!
a srác nem napolpó, nem hülye embereket szipolyoz ki, hanem kitalált egy rendszert, mellyel gazdasági teljesítményt tud letenni az asztalt.
a megfelelő nézettségű hirdetési felület ugyanis UGYANOLYAN érték, mint megfelelő súllyú arany! -
#32 aki irigy, menjen szenet lapátolni :DDDDDD -
roliika #31 Namost az a helyzet, hogy az oldal nem érhető el mert túlterhelt!!!! Vagyis igencsak bejött a biznisz! Mert ha Mars csoki reklám is van rajta mondjuk és 5000000-an megnézik ma akkor az elég nagy reklámérték! Egyik kiadó sem lenne ezt képes reprodukálni naponta ilyen példányszámban! Tehát aki ezen az oldalon reklámoz az igencsak jól jár! Pár dolcsiért,mert ugye kicsik a reklámok! Szerintem nem hülye volt aki megvette, hanem üzleti érzéke volt mert most mindenki ezt az oldalt nézegeti,hogy atyaég de drága, közben , lehet hogy 10*-esen behozza a hasznát! -
#30 híres oldal, sokan nézik.
megéri. -
#29 Nincs ilyen honlap aszondja. -
#28 A srácnak szerintem csak az volt a szerencséje, hogy a média minden hülyeségre kapható, és ő általuk sikerült reklámot szereznie ezzel a bárgyű ötlettel. De ezzel ötletetet adott nekünk, hogyan legyünk gazdagok... :) Szerintem nyilván nem a neves napilapok röppentették fel a hírt, hanem a bulvárlapok. Egyébként nem tudok ki hogy van vele a reklámok eléggé átekinthetetlenek. ez az én véleményem volt -
assdf #27 "Tew amerikai talk-show-kban lépett fel, interjúkat adott és bebizonyította, hogy bárkiből lehet egy egyszerű ötlet felhasználásával rövid időn belül gazdag ember."
Ez igy helytelen. Helyesen:Bebizonyitotta hogy van a világ elég sok agy nélküli gazdag ember, akik segitségével valaki rövid idő alatt gazdag lehet.
-
Commandante #26 En mar akkor is lattam, amikor 30% körul jart a srac. Es lehet szidni a medihype-ot (de ocsmany szo), de ma majdnem mindenki ebbol el. Nem az a lenyeg, hogy mit csinalsz, hanem hogy kinek es hogy adod el. Persze a legjovedelmezobb a "semmit mindenkinek" megoldas. -
#25 Éljen a Kapitalizmus! -
#24 Nem, nem néztem meg, elég volt ez a kis kép. -
#23 komoly az oldal -
#22 marhák vagytok és irigyek... a srác meg ügyes -
assdf #21 Ez egy eszement marhaság, ebből pedig a konkluzió az hogy manapság rengeteg eszement marha szaladgál egy valagnyi pénzel. Mondjuk ez meg is látszik a társadalmunkon -
#20 Az ilyen és hasonló ötletek mindig a jóléti társadalom kudarcát mutatják be számomra. Itt most nem a srácról van szó, aki egy remek ötlettel meggazdagodott, hanem arról a közegről, amiben az ilyen ostoba ötletek kivállóan működnek. Hasonló körülmények között omlott össze a római birodalom is, aztán mehettek vissza az emberek barlangan lakni, mert már csak olyan emberek maradtak, akiknek szintén úgy járt az agya mint a fentemlített fiatalembernek. Aztán amikor megszünt az éltető közeg, már mit sem értek a "remek ötleteikkel". -
#19 "Ki az aki fizet azét, hogy egy olyan honlapon amit senki nem néz meg ott legyen a hírdetése?"
Azért az túlzás, hogy senki sem nézi meg. Innen is egy csomóan megnézték (szerintem te is legalább egyszer), ha még a TV-ben is erről beszélnek, akkor még többen nézik meg, etc... -
#18 reklámzabáló... arra is képesek voltak az emberek elmenni és még jegyet is kellett venni, szóval vannak bőven -
IoIa #17 Aki meg megnézi, az még hülyébb. -
#16 Az a hülye, aki egy ilyen oldalon hírdet. -
#15 Ki az aki fizet azét, hogy egy olyan honlapon amit senki nem néz meg ott legyen a hírdetése? -
#14 hát ez... gratula.
ennek se kell már mekdonálcban dolgoznia:) -
#13 akinek nem jött be, az nem zseni
hanem vesztes. -
irkab1rka #12 Sok ilyen zseni van még, akiknek nem jött be a falrengető ötlet.
Sped, Nailboy: pontosan :)
Gondolom még a talk-show pénzeket is hozzászámolhatjuk (pedig az is csak gerjesztette a médiahype-ot.
Már 5 évesen kitaláltam, hogyha mindenki adna nekem 1 forintot, akkor mennyi pénzem lenne :D
Csak 5 évesen nem gondoltam, hogy ez lehetséges. Tévedtem... -
benczurzs #11 Ez a srác szerintem is Zseni.
Jó lesz rá később is odafigyelni, hogy mit tesz Mert lehet azok is bejönnek. -
#10 Igen, mert 1.000.000 pixelt adott el. Valszeg az nem egy képernyő. -
Akuma #9 nemtom észrevettétek e, de nem csak az adott képernyő pixeleit adta el ==> gőrdítősáv -
#8 marketingzseni, nem mindegy?
zseni, az a lényeg.
nem kapcsolatok kellenek, hanem elérni, hogy az újságírók jöjjenek hozzád. -
#7 Hat azert hogy zseni az enyhe tulzas.
Sped jol latja a dolgot.
A kulcs a MEDIAHYPE.
Nem az otlete volt olyan rohadt jo, hanem ahogy eladta.
Szepen mindenhol ingyen reklamot kapott a talkshowkban, meg egyebekben.
Ehhez azert kell egy jo eloado keszseg, meg jo kapcsolatok, mert csak ugy nem lehet az ilyen helyekre bekerulni es ott erool erdekesen csevereszni.
Megjegyeznem ez kb olyan mint a holdon eladni telkeket, semmi ertelme nincsen, de ha a median keresztul elersz par millio unatkozo idiotat akkor elkoltik a penzuket.
A kulcs tovabbra is az hogy el tudod erni oket...
-
#6 ez a srác egy ZSENI
gratula :) -
sped #5 Nagyon profin csinálta. Aki mást mond, az irígykedik. Jó ötlet, rendben van a kivitelezés és jól kihasználta napjaink mediahype-jelenségét. -
bunny #4 Hát a kivitelezés aztán nem valami nagy gunszt, de az ötlet az nem semmi. És már megint nem az én eszembe jutott :( -
#3 Komolyan aki ilyen hülye ötletkből is meg tud gazdagodni tényleg meg is érdemli. -
bobey #2 Teljesen profi az ötlet is, meg a kivitelezés is!