Pixeleladásból lett milliomos

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Namost az a helyzet, hogy az oldal nem érhetõ el mert túlterhelt!!!! Vagyis igencsak bejött a biznisz! Mert ha Mars csoki reklám is van rajta mondjuk és 5000000-an megnézik ma akkor az elég nagy reklámérték! Egyik kiadó sem lenne ezt képes reprodukálni naponta ilyen példányszámban! Tehát aki ezen az oldalon reklámoz az igencsak jól jár! Pár dolcsiért,mert ugye kicsik a reklámok! Szerintem nem hülye volt aki megvette, hanem üzleti érzéke volt mert most mindenki ezt az oldalt nézegeti,hogy atyaég de drága, közben , lehet hogy 10*-esen behozza a hasznát!

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

SoDI---
híres oldal, sokan nézik.
megéri.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Botond
Nincs ilyen honlap aszondja.
maestro85
A srácnak szerintem csak az volt a szerencséje, hogy a média minden hülyeségre kapható, és õ általuk sikerült reklámot szereznie ezzel a bárgyû ötlettel. De ezzel ötletetet adott nekünk, hogyan legyünk gazdagok... 😊 Szerintem nyilván nem a neves napilapok röppentették fel a hírt, hanem a bulvárlapok. Egyébként nem tudok ki hogy van vele a reklámok eléggé átekinthetetlenek. ez az én véleményem volt <#vigyor2>

"Tew amerikai talk-show-kban lépett fel, interjúkat adott és bebizonyította, hogy bárkibõl lehet egy egyszerû ötlet felhasználásával rövid idõn belül gazdag ember."

Ez igy helytelen. Helyesen:Bebizonyitotta hogy van a világ elég sok agy nélküli gazdag ember, akik segitségével valaki rövid idõ alatt gazdag lehet.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

En mar akkor is lattam, amikor 30% körul jart a srac. Es lehet szidni a medihype-ot (de ocsmany szo), de ma majdnem mindenki ebbol el. Nem az a lenyeg, hogy mit csinalsz, hanem hogy kinek es hogy adod el. Persze a legjovedelmezobb a "semmit mindenkinek" megoldas.
FeketeFény
Éljen a Kapitalizmus!

-----][----www.di.fm-----][------

Pharaoh
Nem, nem néztem meg, elég volt ez a kis kép.

FeketeFény
komoly az oldal

-----][----www.di.fm-----][------

EvilDevil
marhák vagytok és irigyek... a srác meg ügyes <#eljen>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Ez egy eszement marhaság, ebbõl pedig a konkluzió az hogy manapság rengeteg eszement marha szaladgál egy valagnyi pénzel. Mondjuk ez meg is látszik a társadalmunkon

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Axon
Az ilyen és hasonló ötletek mindig a jóléti társadalom kudarcát mutatják be számomra. Itt most nem a srácról van szó, aki egy remek ötlettel meggazdagodott, hanem arról a közegrõl, amiben az ilyen ostoba ötletek kivállóan mûködnek. Hasonló körülmények között omlott össze a római birodalom is, aztán mehettek vissza az emberek barlangan lakni, mert már csak olyan emberek maradtak, akiknek szintén úgy járt az agya mint a fentemlített fiatalembernek. Aztán amikor megszünt az éltetõ közeg, már mit sem értek a "remek ötleteikkel".

Anubys
"Ki az aki fizet azét, hogy egy olyan honlapon amit senki nem néz meg ott legyen a hírdetése?"

Azért az túlzás, hogy senki sem nézi meg. Innen is egy csomóan megnézték (szerintem te is legalább egyszer), ha még a TV-ben is errõl beszélnek, akkor még többen nézik meg, etc...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

ReTeK
reklámzabáló... arra is képesek voltak az emberek elmenni és még jegyet is kellett venni, szóval vannak bõven

Aki meg megnézi, az még hülyébb.

Sadist
Az a hülye, aki egy ilyen oldalon hírdet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Pharaoh
Ki az aki fizet azét, hogy egy olyan honlapon amit senki nem néz meg ott legyen a hírdetése?

12346
hát ez... gratula. <#worship>
ennek se kell már mekdonálcban dolgoznia😊

SoDI---
akinek nem jött be, az nem zseni <#ravasz1>

hanem vesztes.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Sok ilyen zseni van még, akiknek nem jött be a falrengetõ ötlet.
Sped, Nailboy: pontosan 😊
Gondolom még a talk-show pénzeket is hozzászámolhatjuk (pedig az is csak gerjesztette a médiahype-ot.

Már 5 évesen kitaláltam, hogyha mindenki adna nekem 1 forintot, akkor mennyi pénzem lenne 😄
Csak 5 évesen nem gondoltam, hogy ez lehetséges. Tévedtem...

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Ez a srác szerintem is Zseni.
Jó lesz rá késõbb is odafigyelni, hogy mit tesz <#awink> Mert lehet azok is bejönnek.
Barpi
Igen, mert 1.000.000 pixelt adott el. Valszeg az nem egy képernyõ.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

nemtom észrevettétek e, de nem csak az adott képernyõ pixeleit adta el ==> gõrdítõsáv <#taps><#eljen>

SoDI---
marketingzseni, nem mindegy?
zseni, az a lényeg.

nem kapcsolatok kellenek, hanem elérni, hogy az újságírók jöjjenek hozzád.

Nailboy
Hat azert hogy zseni az enyhe tulzas.
Sped jol latja a dolgot.

A kulcs a MEDIAHYPE.

Nem az otlete volt olyan rohadt jo, hanem ahogy eladta.

Szepen mindenhol ingyen reklamot kapott a talkshowkban, meg egyebekben.

Ehhez azert kell egy jo eloado keszseg, meg jo kapcsolatok, mert csak ugy nem lehet az ilyen helyekre bekerulni es ott erool erdekesen csevereszni.

Megjegyeznem ez kb olyan mint a holdon eladni telkeket, semmi ertelme nincsen, de ha a median keresztul elersz par millio unatkozo idiotat akkor elkoltik a penzuket.

A kulcs tovabbra is az hogy el tudod erni oket...
SoDI---
ez a srác egy ZSENI
gratula 😊

Nagyon profin csinálta. Aki mást mond, az irígykedik. Jó ötlet, rendben van a kivitelezés és jól kihasználta napjaink mediahype-jelenségét.

Hát a kivitelezés aztán nem valami nagy gunszt, de az ötlet az nem semmi. És már megint nem az én eszembe jutott 😞

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Zsoltika 007
Komolyan aki ilyen hülye ötletkbõl is meg tud gazdagodni tényleg meg is érdemli. <#eljen>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Teljesen profi az ötlet is, meg a kivitelezés is!<#taps>

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

bertino
úristen <#wow2><#wow1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

← ElőzőOldal 2 / 2