Megjelentek az elsõ vízálló CD-k és DVD-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy jó 5letnek tartom bár nálam a legritkább eset h elázzon, viszont árba se sokkal drágább mint egy normál korong, ha jól számolom egy cd 100ft körül jön ki
Egyébként van olyan teszt CD-m, ahol gyárilag egy ék alakú "sérülés" van a lemezen belülrõl kifelé egyszer a visszaverõdõ részen, egyszer meg a felületen. Track-enként lehet léptetni és a sérülés 0,2mm-enként nõ. Asszem 1,2-1,6 mm-ig még normálisnak kell lenni a lejátszásnak.
Végre megkevergethetem a kávémat cd-vel. És igazán jó hogy vízálló. Már több cd-m is elolvadt, amikor víz érte. Nagyon hasznos dolog ez. Remélem hamarosan piacra dobják aztz a verziót is, ami a levegõnek is ellenáll.
A lightscribe egyébként hogy mûxik? Van köze ehhez? Úgy értem ez védi azt is? :))
Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)
Ezt miert kellet volna kibirnia annak a szerencsetlennek ??? :)
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
nekem robbant már fel cd-m játék közben :) mondjuk azon volt egy hosszabb repedás, nem pedig lyuk
A vizet bírták
nem tudom ki emlékszik még azokra a philips cd-kre amiken nagy szürke alapon egy piros görbevonal szelte át a lemezt. szépen ívesen. no azok nagyon nem örültek a víznek. ha meg elõtte kombináltfogóval egy pár másodpercre a tûzhely gázlángja fölé tartottam majd utána rá a vizet, akkor a piros csík maradt a korongon, a két szürke rész, magyarán az adathordozó réteg - a piros csík két oldalán egy az egyben jött le.. no azóta nem vettem philipset, kíváncsi lennék van-e most is hasonló..
és tényleg mûködik a cd 2 milis lyukkal. fél centis kráterrel is, ha nagy fájlokról van szó.
\"The voices are back... Excellent.\"
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
Ezt azért nem hiszem.
De ez a melegítõs dolog nekem is bejött már, gondolom a hõtágulással lehet összefüggésben.
Cikkhez kapcsolódva: A CD amúgy is vízálló, mert csak mûanyag korong, rajta egy fényvisszaverõ ezüst réteggel, majd egy lakkréteg.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Más: volt egy cd írom, ami egy idõ után nem olvasott be sok cd-t. Megfogtam, és hajszárítóval felmelegítettem a cd-t és úgy már beolvasta! Ez nem vicc, tényleg beolvasott így sok olyan cd-t, amit hidegen nem akart.
Nekem teccik :))
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
spanyolviasz utánérzés.
\"The voices are back... Excellent.\"