40
Szörényi Levente - Bródy János: István, a király
-
evildamien #40 Szia! Bevallom őszintén, még nem láttam az István, a királyt, csak számokat hallottam belőle, de már egy jó ideje keresem a királydombi előadást, főleg Deák Bill miatt, mert őt nagyon szeretem. Szóval nagyon köszönöm, hogy feltöltötted, nem is tudom, hogyan háláljam meg. Aztán lehet, hogy majd letöltöm a többit is, hogy összehasonlítsam őket.:) -
robag21 #39 Sziasztok!
A szegedi szabadtéri játékok istván a király előadásra keresek 2 db jegyet. Ha valaki tud segíteni, kérem írjon. [email protected] -
freizeit #38 Az István a király letölthető innen:
http://rapidshare.com/users/AHS79U
jelszó a kicsomagoláshoz: freizeit
Ha ezt megnyitjátok, sok fáljot találtok alatta.
ISTVANAKIRALY elnevezésű 47 rész, a Királydombi, eredeti előadás DVD formátumban, kb.4,7GB.
IstAKir elnevezéssel ugyanez avi-ban, kb.700MB.
IstAKirCsik elnevezéssel a Csíksomlyói előadás aviban.
IstvanPlus - a rockopera szövegkönyve akkordosan és anélkül.
IstvanAlap - a rockopera zenéje szöveg nélkül, hogy lehessen énekelni a saját hangunkon.
*.jpg - az eredeti DVD-borítók képei -
smash2005 #37 Sziasztok! Kellene a 83-as és a Csíksomlyói felvétel is, nagyon fontos lenne. Aki tud benne segíteni, annak örökre hálás leszek.
E-mail: [email protected]
Fontos lenne minél hamarabb! -
zsokili16 #36 de ez tuti?
-
zsokili16 #35 valaki nem tud olyan oldalt ahol lelehet tölteni az istvan a király zenéjét??
-
#34 most megy a filmmúzeumon !!! -
Grenzjager #33 mert az MDF ifjúsági szervezete (IDF) már leszedte a honlapjukról....
..no comment -
Sperrow #32 valaki nem tudja véletlenül elküldeni nekem az [email protected] címre az István a király zenéjét mert ez a vacak gép képtelen letölteni a lent megadott linket. -
#31 Az eredeti 1984-es film eddig csak VCD-n jelent meg digitális formátumban :(
Még 97 környékén vettem meg ~5000Huf-ért. -
#30 Király vagyok, Uram.
A Te akaratodból. Minden magyarok királya.
És én azt akarom, hogy ennek a népnek országa legyen.
..Veled Uram
de Nélküled! -
#29 Milyen verziók vannak belőle DVDn? Az 'eredetit' kiadták?
Van film, rockopera meg még mi? Tehát melyik DVDt is érdemes megvenni óccsóér?
8-10 évesen láttam utoljára :(, de máig emléxem -halványan- Vikidál meg Deák Bill énekére. Az ősök közben full extázisban. LOL
-
Takezó #28 bizony, mekkora, te atyaég:) -
Takezó #27 NEM GUMI TOVABBRA SE... -
#26 beszteszt, Bill (Y)(Y) -
Grenzjager #25 Nálam a favorit a Véres kardot hoztam, a Deák Billtől -
#24 nekem CD-n van meg, de csak a Szállj fel, szabad madárt hallgatom :DD
-
#23 Nem láttam még :( -
Grenzjager #22 s akinek nem lenne meg:
http://idf.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=17
innen letöltheti az egészet. A lap alján van a Kormorán alatt, számonként. -
#21 Sanyiii a kiraly!! Laliii meg a csaszar!!! -
Ben C #20 egy ilyen gyenge poénér be se kell jönni. -
#19 Szerintem be lehet zárni, ugyanis nekem már van topicom :) -
#18 az megvolt, tetszett, a "filmet" is láttam, de csak igen rossz minőségben :c -
#17 kulomban zsíros a rockopera!!!
[szereti, bár nem műfalya] -
Takezó #16 huje:ð -
Takezó #15 melyik előadás van rajta, nemtod? -
#14 nem kellett volna topik nekem Taki, de nem ellenkezem:DDDDDDDDDDDDDDDd -
#13 Ennél a résznél könnyeztem :) -
#12 Nem semmi hangulat lehetett. Nagy élmény. -
#11 Hát srácok..
Éjjel azt álmodtam, hogy az összes haverommal egy színházban vagyunk, és az István a királyt nézzük. Teljesen élethű volt... Aztán hajnalban felébredtem, és a TV bekapcsolva, benne István a király. :D:D Végig is néztem... Valami szenzációs.
Ilyenkor végiggondolni a történelmet, kicsit emlékezni az ősökre.
Nagyon szeretem. -
#10 Pont akkor mentünk nyaralni Erdélybe mikor ott volt Csíksomlyón a bemutató és elmentünk megnézni, hihetetlen élmény volt! -
#9 Ha jól tudom, az nem az eredeti film, hanem valami előadás -
#8 Amúgy 900 ft-ért már kapható az "ócsított árú" eredeti DVD film a Tesco, Auchan, MM, Electroworld, stb. üzletekben ... -
#7 Felkelt a napunk, István a mi urunk, árad a kegyelem fénye ránk. Hálás a szivünk , zengjen az örömünk, szép Magyarország, édes hazánk!
Imádom ezt a részt :)
Meg még jó az oly távol vagy tőlem rész is. -
#6 nm:) -
Takezó #5 ugy ertettem szinhaz kategoria a topikoknal:)
koszi, de a felvetel nekem mindekeppen a regirol kene:)mind1, azert kocc -
#4 Dehogynincs,színházban is játsszák:itt (én még egy éve,kicsit más szereposztásban láttam,abban pl Csomor Csilla is játszott)
(erről a fajta előadásról amúgy DVD is készült,de nekem nincs meg...) -
Takezó #3 jah, es hogy miert TV, Mozi, DVD.. nemtom, lehene zene is akar, szinhaz meg ugye nincs, szal:ð -
Takezó #2 esetleg nem tudja valaki, h a nepstadionos (asszem) 92-es felvetel valahol beszerezheto-e akar legalis, akar mas modon...
nekem megvan videokazin, de sajnos nemtom bedigizni:\ -
Takezó #1 István, a király - ha esetleg lenne valaki olyan fiatal, h nem ismerné ;)
A topik apropója, h epp most adjak a TV2-n a 2003-as Csíksomlyói előadást, amit a helyszínen 300,000 ember tekintett meg - elképesztő szám o.0
Gyerekkorom óta imádom ezt a rockoperát, egyszerűen zseniális.