Egyre több idős ember internetezik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feleségem nagyapja már jócskán 70 fölött jár, évtizedek óta rádióamatõrködik, 5-10 éve számítógépezik, most meg az ADSL bevezetésén gondolkozik. Igyekszik magát lebeszélni a dologról, mert drága, és odaragasztaná a gép elé, de szerintem elõbb-utóbb beadja a derekát.
Nagyanyám pedig C-ben és assemblyben tud programozni... :-) Tök jó lenne.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Majd valami II vilaghaborus veteran letol mindenkit a palyarol <#hehe>#hehe>
Az én nagyszüleimnek a TV távirányító behatóbb használatát sem tudom megtanítani... 😄 (Mármint a ki/be kapcsoláson, hangerõ állításon és csatorna váltáson kívüli opciókat)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
az én nagyapámnak meg eszébe se lesz sose NETezni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nagyapám 63 éves és õ is napi rendszerességgel netezik szal elég hamar eljön ez az idõ <#vigyor0>#vigyor0>
Hát még sok idõ kell mire a mi generációnk megöregszik és akkor aztlehessen mondani: Minden idõs ember netezik! 😄
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...