16
Szerkesztőket keresek rock/metál portál készítéséhez
  • golematwhu
    Dying Soul: ha akarsz kritikát írni, akkor írj privátban.

All: Kritikusokat még mindig szivesen várunk
  • jgabesz6
    hy all!

• Danee
    ÉN!
  • golematwhu
    faaaszaa...tud vki szép feliratokat készíteni? Mert olyan még nem írt...
  • Dying Soul
    Lemezkritikát is szivesen írok
  • The FlashBack
    msn:

[email protected]
  • golematwhu
    Nem jár érte pénz...a szubjektivitással nincs baj. És igen, van még hely...És ez metál/rock oldal lenne thát, aki inkább csak metálos az is jöhet...A php-hö én nem naon értök, csak inkább htm-hez, de ha vki tud benne segíteni (mármint a php-s részben) akkor jelentkezhet...
  • KeKKSZike
    Péz jár érte?
  • vaaa
    ha valamit le kell szólni szóljatok
  • zakika
    egypar szubjektiv lemezajanlot en is megirhatok, bar jobban szeretem a regieket
  • Dying Soul
    "de olyan is jöhet, aki szimplán csak szereti a rock zenét..."

Én inkább ebbe tartozom, bár igaz, metál az, amit hallgatok :D
  • Danee
    HTML-ben segithetek szerkeszteni, de a php nuke is megy. szeretek irogatni, és elég jol beszélek angolul. van még hely? ja és imádom a tankcsapdát :D
  • laliking
    html-php-s lenne a lap?
  • golematwhu
    Én is láttam ien oldalakat, amelyek nagyon igényesen vannak megszerkesztve...csak sztnék sajátot...ennyi..de ha nem lesz szerkesztő bajlódok vele egyedül is, csak gondoltam hátha vkit érdekel
  • blackgamer
    vannak ilyen oldalak, valahol láttam is kiírva pár hónapja, hogy szerkesztőt keresnek (már nem tudom hol)
    szerintem első körben küldj minden szimpatikus oldalnak mailt, hogy szeretnél szerkesztő lenni bizonyos témában, biztos találsz olyan helyet ahol megjelenhetnek írásaid,
    többen is látogatnak egy bejáratott oldalt és már egy kiforrott társaságba kerülsz ahol működnek a dolgok, újba kezdeni nagy kihívás és a kezdeti lelkesedés hamar elillan...
  • golematwhu
    Szeretnék egy rock/metál weboldalt készíteni, és ehhez keresek társ szerkesztőket, akik szivesen résztvennének ebben. Akit érdekel a dolog az írjon...webprogramozás, grafika-készítés, nyeltudás...stb előnyős lehet, de olyan is jöhet, aki szimplán csak szereti a rock zenét...