40
-
Somik #40 Magyarország legnagyobb Grace klinika linkoldala: http://graceklinika.linkek.hu -
#39 Nálam ez az első számű kedvenc... Úgyhogy most megprobálom kicsit népszerűsíteni ezt a fórumot...
Körülnéztem kicsit neten... és észre kellett vennem,hogy a sorozat igen gyengén teljesít háttérképgyártó függ rajnongók terén... [Roswell második évadjánál már 300háttérképnél jártam...]
Grey's anatomy-t még ... sokat :) -
#38 hol tudom leszedni a föcim zenéjét mp3-ba -
zoolee #37 Szerintem még az anyátok közt -nél is jobb !
Alapból most a leg jobb ! -
winnie #36 kevesen nézték, a maradék 3 részt majd más időben adjá le. -
esty #34 mért hagyták abba a sorozatot?
-
#33 köszönöm -
Falatka2003 #32 Asszem, a főcímdal ez: PSAPP - Cosy in the rocket. Nézd meg a sori oldalát, minden egyes rész zenéjét megtalálhatod. -
#31 Minden az axn-n megy? Francért nincsen itt...
Akárki akármint mondd nekem tetszett az első része a sorozatnak. -
troc #30 Kíváncsi vagyok, adni fogják-e valaha a House c. sorozatot. De lehet túl konzervatív a magyar közönség egy ekkora büntetés elviseléséhez... :D -
winnie #29 a kingdom hospital még nem volt magyar tévében. ellenben volt a lars von trier által rendezett birodalom c. misztikus kórház sorozat, aminek az angol címe The Kingdom és iszonyat durva és természetesen nem éjszaka ment, hanem ete 9-től az m2-őn.
ja, ls a kingdom hospital, a trier-sorozat stephen king által jegyzett 13 réstes feldolgozása nemsokára indul az axn-en. -
Commandante #28 "Korhazsorozatok pedig kellenek"
A Kingdom Hospital vagy miszar eleg zsir. Nyomtak is valamikor regen valamelyik magyar adon, ejszaka, nehogy meg tudja nezni az ember. Most a fritzeknel megy. -
Commandante #27 "De aki nézi és nem tetszik neki, az minek nézi hétről hétre?"
Mert üres az elete. Pont. -
winnie #26 ez a jó a sorozatokban. vajon mindenki elvárja, hogy minden sorozat bejöjjön. annyi sorozat van, hogy nem tetszhet mindenkinek. (ha itthon bemutatják majd ősszel a prison break-et, majd annak is lesznek utálói - pedig egyelőre 2005 legjobb sorozatának szavazták meg a sorozatnézők itthon)
pl, a Grace klinika a népszerűbb warez sorozatok közül való, most megy kint a 2. évad 10. része és magyar felirat van az egész 1. évadhoz. -
bobey #25 Mindenki csak kritizálja ezeket a sorozatokat. Pedig egy közös jó dolog van mindegyikben. SENKINEK NEM KÖTELEZŐ NÉZNI! De aki nézi és nem tetszik neki, az minek nézi hétről hétre? Pont azok szoktak a legokosabbak lenni a sorozatokból, akik ízig- vérig utálják! Szerintem ez tök őrültségre utal. Már megbocsásson mindenki.
Még egy megjegyzés: Én nem szoktam sok sorozatot nézni, időm hijján, de amit megnézek és nem tetszik, azt legközelebb nem nézem, de nem is kritizálom! -
winnie #24 néminemű kritika a sorozataddikton - van feljebb is még grace klinika, csak scrollozni kell:) -
CsillagJoci #23 Jó a zene, csinos a főhős, ennél több nem kell biztos a siker. Én is csinálok egy ilyen sorozatot!!! -
Szemi90 #22 "Leendő feleségek"
Hehe... Ez jó!
-
oszi1113 #21 Tennap megnéztem!
Éppen olyan, mint a beksztrítbojsz! Össze vannak, lettek válogatva mindahányan! Szépen reprezentálják amit elvár egy producer: ott van a színesbőrű, a zsidó, tipikusan latin figurát még nem láttam benne, akkor a majdnem szép főhősünk... Az első részben már szinte mindent kódoltak, szerelem, barátság, betegség stb. Azért majd meglátjuk, csak egy kis fantáziát hiányolok, mind a tv, mind a mozi műfajában!!!!
Ha már kezdők akkor Scrubs!!!! Szerintem hozzánk úgy se ér ide!!!
A lostm iről szól?
-
Anteris #20 a legfelső képet elnézve úyg tűnik, hogy nagyon P.C. a szereposztás: van benne mindenki akinek lennie kell... -
Anteris #19 hü de nehéz lesz kitalálni hogy miről szólmajd a sorozat. Lesz heroikus küzdelem, dráma, szerelem. Amúgy mit lehet nézni ezeken a szarokon?? -
Anteris #18 broáf... -
winnie #17 ez sem igaz, vészhelyzet nem szokott ilyenkorlenni. mindig szünetet tartanak. -
winnie #16 a kórház neve grace, a lány neve grey. ne keverd. -
#15 hát, most itt megy mellettem a tévében.. szerintem vészhelyzet az jobb volt.. magánvélemény:D magyar fordítás nem csak ebben fals kissé :D
hozzákapcsolódva: ki tudja enneka főcímzenéjének a címét? ez a tataratattaaaara :D:D:D -
enrico #14 Jesszusom. Most látom, hogy ezek Grace klinikának hivják. Holott a film címe: Grey's anatomy. A kórház(!!) neve pedig Grey! Acsajt is Meredith Grey-nek hívják. -
#13 Kapják be. Emiatt nem látom a Vészhelyzetet. -
RpPRO #12 Nem nyert, buvarlapot plane nem olvasok. Azert tv-zek neha es ajanlokban latom, ill a reklamokban, sot itt a neten is. -
enrico #11 Megint ügyesen félrefordítottak egy csomó mindent. Ahogy az már a kórházsorozatoknél lenni szokott. Még csak az előzetest nyomják, de már van egy hiba. Eh. -
winnie #10 a kemény zsaruk igényesebb, de erősen réteg sorozat. örüljünk, hogy vetítik, és 6-800 ezer nézőhöz így eljuthat. -
#9 Kemény Zsarukat bezzeg nem nyomatják ennyire RTL-en, pedig szerintem sokkal több figyelmet érdemelne. -
Falatka2003 #8 Nézzétek, nagyon jó! Nem olyan gagyi, mint a Vészhelyzet. Lost-tal nem hasonlítgatnám, a Leendő feleségeknek meg csak az első részét láttam, aztán már nem is érdekelt. -
DKm #7 Szerintem jó lehet ez a sorozat. Én a lost-ot és a született feleségeket is bírom. Az első részt megnézem és ha tetszik akkor nézem majd. ui.: A második képen jól néz ki a lány. -
winnie #6 En meg egy Emergency-t es egy Lost-ot sem lattam, se Joban rosszban-t (abban jatszik a Vad Misell vagy az egy masik?),
és abból mire lehet következtetni, hogy mit nem láttál?:) max arra, hogy valamelyik bulvárlapot olvasod, hiszen tudod, hogy ki szerepel az egyik magyra szappanoperában. -
winnie #5 attól még mindig szinte csak amerikából jönnek a jó sorozatok.
ez szerencsére ajobbak közé tartozik. -
ZoliJ #4 de a Lost hogy jön a korházsorozathoz? (max annyiban, hogy Jack doki volt a sziget elött:) ) -
RpPRO #3 Nyero recepten ne valtoztass. Korhazsorozatok pedig kellenek. Huzzunk meg le egy-ket bort, hadd dagadjon a producer zsebe.
En meg egy Emergency-t es egy Lost-ot sem lattam, se Joban rosszban-t (abban jatszik a Vad Misell vagy az egy masik?), bezzeg a jo oreg Korhaz a varos szelen, azt neztem anno. -
ZoliJ #2 szar, ha lehugyozod magad -
SonicBoom #1 Ha Amerikában nagy volt a nézettség az csak jó lehet, ugye anyu?
Megy az agymosás nagyüzemben. Ok, tudom, a széllel szemben pisálok...