8
-
Tiby #8 A CD Galaxisban lehet kapni.12 ezer körül lehet.De nem tudom hogy kiszálítják-e vagy csak fent van a honlapon -
vg #7 De okoska vagy, csak kár, hogy vak. A cikk még mindig hibás!
A "Half-Life 2: Aftermath olybá tűnik, hogy április 24-én jelenik meg..." szerinted ez, hogy illik a "Az örömteli hírhez hozzátartozik továbbá, hogy még januárban, egészen pontosan 28-án érkezik a boltokba a Half Life 2 Platinum változata is. Ez tartalmazza a Half Life 2-t, az Aftermath kiegészítést..." cikkhez? -
Newfronter #6 Most néztem, ez egy GS hír. És itt szerintem jól írták.
A Valve egyik frontembere árulkodott. Doug Lombardi elmondta, hogy jelenleg a Half-Life 2: Aftermath olybá tűnik, hogy április 24-én jelenik meg, a csapat minden erővel ezen fáradozik. Tovbbá ugyanekkor várható a Platinum kiadás is, amely az alábbiakat tartalmazza majd: HL2, HL2 DM, CS: Source, DoD: Source és HL2 Aftermath. Aki nem hiszi, járjon utána. -
Newfronter #5 Nem elírták? -
vg #4 Nem értem...
"Half Life 2: Aftermath kiegészítése április 24-én jelenik meg a boltokban"
VS
"egészen pontosan 28-án érkezik a boltokba a Half Life 2 Platinum változata is. Ez tartalmazza a Half Life 2-t, az Aftermath kiegészítést..."
Hee? wilting] -
Derapo #3 A Lost Coast csak egy tech demo.A HDR-t mutogatta milyen is az ha van. -
Szike01 #2 Ez mind szép és yó de...
mi van a Lost coast al?Az mennyiből állt?1 pálya ösz visz?Steamen el lehetett érni...Leszedtem és 1 pályát tartalmazott!!! -
Atees1987 #1 Már naon várom, remélem is h nem fog csúszni!!! A legjobb game a világon!!!