732

honved_banner_felso.png\"honved_banner_also.png\"
  • tomcat1
    Ezer köszönet :)
  • FoGPiszka
    Grat. ez azért nem semmi volt!!!
  • tomcat1
    Ti milyen posztokra vártok erősítéseket nyáron?

Úgy gondolom kellene hozni 1 belső védőt, 1 egy jobbszélsőt (Dobosnak nem ellenfél Genító azon a poszton), 1 kapust, 1 védekező középpályást (nem mintha Benjamin nem lenne átlagon felüli, de kispad is kell)
  • tomcat1
    A meccs és az ünneplés [videók]:

összefoglaló és egy videó:
    http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20070509ahonved.html

Képek, főoldalon videó:
    http://www.nb1.hu/gallery/view_photo.php?set_albumName=album465&id=buli20

A tizeneggyesek [videó]:
    http://www.foci24.com/index.php?ugras=video&katszama=158&elem_id=2007

http://img224.imageshack.us/img224/5250/kupagyoztesqn9.jpg

• tomcat1
    Hofi Géza idejében gyakran folyt arról a vita, hogy foci legyen-e, és akkor van szurkolás, vagy a drukkerek segítsék a játékosokat abban, hogy minél jobban tudjanak futballozni. Aztán ahogy gyengült a focink, úgy erősödött a szurkolótáborok hangja, igaz, nem abba az irányba, ami csapatuk jobb játékát segítette volna.
    Nos, a kérdés tegnap este, a Magyar Kupa döntőjében eldőlt: ha van foci, van szurkolás...
    Példamutató viselkedéséért mindkét tábor dicséretet érdemel, egy pillanatra sem lankadtak a Loki és a Kispest szurkolói, és ami még fontosabb: nem egymás "anyázásával", hanem csapatuk buzdításával foglalkoztak. És persze mivel mindig van ok-okozati összefüggés, visszatértünk a kiindulási felvetéshez: volt szurkolás, volt foci.
    Az európai kupaporondon mindkét csapatnak nagy szüksége lehet az efféle buzdításra, kétség nem fér hozzá, hogy adott esetben ez a fajta szurkolás egy-egy plusz gólt is jelenthet kedvenceiknek.
    Hajrá Loki! Hajrá Kispest!
  • tomcat1
    Hemingway: Csodálatos mérkőzés volt

Budapest, május 10., 9.45 A Honvéd tulajdonosa azért dolgozik, hogy a magyar futball egyszer újra felvirágozzék.

George Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa néhány perccel azután, hogy csapata 11 év után ismét elnyert egy trófeát, és az NB I-ben gyakorlatilag már bajnoknak mondható Debrecent a büntetőpárbajban felülmúlva fennállása során 6. alkalommal elhódította a Magyar Kupát a Szusza Ferenc-stadionban, néhány magasztos gondolatot is megosztott honlapunkkal.
    - A büszkeség magától jön - mondta Hemingway -, az alázatot tanulni kell. Nekünk sok időnk volt arra, hogy alázatot tanuljunk, ezért most egy kicsit büszkék lehetünk. Reméljük, hogy a csapatot tudjuk tovább építeni, mert szeretnénk a nemzetközi porondon is jól szerepelni, és jövőre a bajnokságban is jól teljesíteni. Szeretném, hogy a magyar labdarúgás olyan szinten legyen, amilyen valamikor volt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ismét ilyen csodálatos mérkőzések legyenek, mint ezen a szerda estén.
  • vmvr
    grat a kupához!
  • GanXstaZoleeWrk
    Tegnap szép esténk volt :) A meccs magyar átlagon felüli volt.
  • kojak90
    grat a kupához!
  • Nuno88
    grat a Kupához megérdemeltétek!!!
  • gabber_saviola
    gratulálok a Magyar Kupához
  • tomcat1
    Hosszú hétvége Göncön
    2007-05-01 00:33:31

Csapatunknak hosszú hétvégéje volt.

A pécsi mérkőzés után a gárda azonnal visszatért Budapestre, majd másnap délelőtt, egy regeneráló edzés után Gönc felé vette az irányt. A Miskolctól 70 km-re fekvő Gönc a honfoglalás óta lakott település, és az 1500-as évek végétől közel 80 évig volt Abaúj vármegye székhelye. Csapatunk a városhoz közel eső, festői szépségű környezetben lévő kékedi Melczer kastélyszállóban lett elszállásolva.

A kedves meghívás apropója az 1952-ben alapított Gönci VM SE új pályájának avatója volt. Vendéglátónk mindent megtettek azért, hogy emlékezetessé tegyék ezt a napot. A meghívottak között ott volt és a kezdőrúgást is elvégezte az Aranycsapat jobbhátvédje, Buzánszky Jenő bácsi. Az előmeccset a gönci öregfiúk játszották az országgyűlés csapatával, melyet a hazaiak nyertek.

A város vezetői és lakói nagy barátsággal fogadták a mieinket. Jó volt látni, hogy mennyire szeretik erre a csapatunkat, játékosaink nem győzték osztogatni az autogramokat mezekre, füzetlapokra vagy éppen labdára. A mérkőzésen ott volt a település apraja-nagyja, több mint ezren szorongtak a pálya körül. Molnár János polgármester megnyitója után a csapatok birtokukba vették kitűnően elkészített gyepszőnyeget. A megyei bajnokságban szereplő gárda pályáját bizony sok NBI-es csapat elfogadná sajátjának.

A nagy érdeklődéssel várt mérkőzésen a PMFC ellen pályára lépett gárdából mindössze Debreceni András szerepelt a kezdők között. Kilenc perc múlva Abraham korai sérülése miatt Dobos Attila is pályára lépett (a lecserélt csatárnak szerencsére nem súlyos a sérülése). A 22. percben zördült meg először a háló, amikor is Rivera szögletét Abass csúsztatta a hálóba. Két perc múlva megismétlődött a jelenet, mindössze a szereplők változtak, most Diego szögletét Ndjodo bólintotta a hazai kapuba. A 27. percben Diego egy nagy szóló után a kapufát találta el, a kipattanót Koós bombázta a léc alá. Egy perc múlva Rivera sodorta testtel a labdát a hazai kapuba. A szünetben Supka Attila nem cserélt, a taktikai utasítása is tömör volt: Ha tíz gólnál kevesebbet rúg a csapat, akkor a keddi pihenőnapnak lőttek.

Ennek megfelelően kezdtek a fiúk és 20 perc alatt három gólt szereztünk, sorrendben Koós, Debreceni és Abass talált a hálóba. A félidő derekán újabb két gólt szereztünk, Diego és Koós révén. A mérkőzés vége előtt hét perccel a hazaiak bevették Ráthy hálóját, talán mondani sem kell, óriási ovációval fogadta a gólt a szépszámú közönség. Végül az utolsó percben Dobos Attila felsősarkos bombája biztosította a gárdának a keddi pihenőt. A mérkőzés után a két csapat közös vacsorán vett részt, majd egy közös fotó után a gárda visszaindult Budapestre.

2007. április 30.
    Barátságos mérkőzés
    Gönci VM SE - Budapest Honvéd 1-10 (0-4)
    Gönc, 1000 néző.

Gólszerzők: Koós (3), Abass (2), Ndjodo, Rivera, Debreceni, Diego, Dobos.

BHFC: Ráthy - Mogyorósi, Debreceni, Zana, László - Koós, Rivera, Diego - Abass, Ndjodo, Abraham (Dobos, 9’).
  • Tono34
    Szinte biztos voltam a továbbjutásban, nagyon belelendült a csapat.
    Most már meg kell nyerni a KUPÁT!
  • GanXstaZoleeWrk
    KUPÁT! :) jók voltunk igaz buktam a meccsen mert x-re tippeltem de nembaj :)
  • tomcat1
    Angyalföldön harcolta ki a döntőbe jutást Supka Attila együttese
    A Bozsik-stadionban játszott gólnélküli döntetlen után a Budapest Honvéd idegenben harcolta ki a Magyar Kupa-döntőt. A piros-feketék részéről Bogdanovics és Ivancsics is betalált, hazai oldalról csupán Németh Norbert volt eredményes.
    Bogdanovics és Ivancsics góllal vette ki a részét a Honvéd sikeréből
    Bogdanovics és Ivancsics góllal vette ki a részét a Honvéd sikeréből
    fotó: NS-archív

A gólnélküli első felvonás után a visszavágót támadószellemben, a házigazdánál nagyságrendekkel aktívabban kezdte a piros-fekete gárda, a 8. percben előnyhöz is juthatott volna, azonban Németh Gábor bravúrral hárította Hercegfalvi Zoltán közeli lövését.

Görcsösen erőltette támadásait a Vasas, ezekben a kísérletekben azonban sem különösebb elképzelés, sem pedig veszély nem volt.

A 18. percben vezetést is szerzett a riválisánál gyorsabb összjátékkal előrukkoló Honvéd, Bogdanovics nagyszerű ütemben lépett ki az egymásra váró hazai védők közül, majd eltolta a labdát Németh Gábor mellett és 7 méterről a kapu közepébe passzolt.

A bekapott gól láthatólag megfogadta a piros-kék alakulatot, amely továbbra sem találta a rendre visszazáró és letámadással operáló Honvéd-védelem ellenszerét. Sőt, a 25. percben már 0-2 állt az eredményjelzőn, miután Ivancsics Gellért is mattolta Németh Gábort.

Ivancsics találatánál a szerencse is közrejátszott, hiszen miután beverekedte magát a büntetőterületen belülre, Németh kifutott a kapujából, Unierzyski keresztezése után a labda pedig átpattant a hálóőrön, az ifjú középpályásnak nem okozott gondot közvetlen közelről a hálóba pofozni a játékszert.

A megnyugtató előny birtokában eleinte kontratámadásokkal próbálkozott, majd szinte teljesen visszaállt Supka Attila együttese, amely a játékrész hátralévő részében leginkább a védekezésre, és az eredmény őrzésére koncentrált. Ezt azonban nem koronázta siker.

Kenesei Krisztián remekbe szabott szabadrúgása még mellészállt, a 45. percben viszont már Tóth Iván kapujában táncolt a labda, egy szöglet után Németh Norbert volt eredményes.

A második játékrész úgy kezdődött, ahogy az első befejeződött: Vasas-támadásokkal.

Kenesei volt a legaktívabb, ám az angyalföldi ügyeletes gólvágó nemcsak a cselekkel, lövésekkel hívta fel magára figyelmet, hanem Benjamin fellökésével is egy vélt, vagy valós sérelme megtorlásképpen.

Azt szögezzük le, az elefántcsontparti légióst sem kellett félteni, hosszasan feküdt a földön, majd percekig ápoltatta magát, teljesen feleslegesen.

A közjáték után rendületlenül rohamozott a Vasas, ám a vendégek ellentámadásaiban is rejlett némi veszély. Az iram azonban visszaesett, a játékrész derekán csupán halvány emlék volt már a lendületes játék.

A hajrában - akárcsak a térfélcsere után többnyire – a Vasas dominált, ám nemhogy a továbbjutás kicsikarása, de még az egyenlítés sem jött össze Lázokéknak.

Vasas-Honvéd 1-2 online közvetítés
    Helyszín: Illovszky Rudolf Stadion
    Nézőszám: 4000
    Játékvezető: Solymosi Péter
    Asszisztensek: Vígh Tibor, Tóth István
    Tudósító: Gyöngyösi Balázs
    Vasas Honvéd
    33 Németh G. 1 Tóth I
    27 Balog Zs. 36 Schindler
    5 Pandur 6 Pomper
    28 Unierzyski 20 Szmiljanics
    21 Tóth A. 23 Vincze
    23 Kincses 9 Dobos
    19 Fehér Z. 5 Benjamin
    8 Németh N. 25 Szabó T.
    7 Kiss K. 7 Ivancsics
    11 Lázok 55 Bogdanovics
    20 Kenesei K. 21 Hercegfalvi
    Vezetőedző: Vezetőedző:
    Mészöly Géza Supka Attila
    Gólszerzők: Németh N. (45.), ill. Bogdanovics (18.), Ivancsics (25.)
    Cserék: Pandur helyett Piller (46.), Kiss K. helyett Nagy T. (68.), Fehér helyett Odrobéna (75.) ill. Benjamin helyett Genito (57.), Dobos helyett Mogyorósi (60.), Hercegfalvi helyett Abraham (75.)
    Sárga lap: Pandur (20.), Tóth A. (31.), ill. Dobos (9.), Szabó T. (69.), Mogyorósi (77.)
  • tomcat1
    Nyilatkozatok az MTK meccs után!!!!!!!
  • GanXstaZoleeWrk
    KUPÁT!! :))
  • Nuno88
    kinn voltam a meccsen tegna, a hangulat az nagyon jó volt :)
  • tomcat1

Supka Attila több helyen változtatott az előre megadott kezdőcsapaton, bekerült Schindler Szabolcs, Micso Szmiljanics, Szabó Tibor és Hercegfalvi Zoltán is, a másik oldalon pedig bekerült a kezdőbe a Vác elleni meccsen góllal debütáló Acso Sztojkov.

Aktívan kezdett a Honvéd, az első negyedórában többször is odakerült Balogh János kapuja elé, de veszélyt csak Hercegfalvi fejese jelentett: a szöglet után megcsúsztatott labdát a gólvonalon álló Sándor Tamás tessékelte ki szögletre.

Supka Attila volt csapatát szomorította
    Supka Attila volt csapatát szomorította
    fotó: M. Németh Péter
    A másik oldalon Dzsudzsák előtt nyílt az első lehetőség, de a fiatal középpályás lövését Tomic szépen védte.

A félidő hátralévő részében még mindkét csapat elpuskázott egy komolyabb helyzetet: Hercegfalvi beadása után Ndjodo bűnrosszul találta el a labdát, míg a Honvéd kapuja előtt Tomic ugyan kiejtett egy lövést, de Sidibe ismétlését bravúrral hárította.

Gól nélkül ért véget a játékrész, igazából egyik csapat sem érdemelt vezetést.

A szünetben cserélt Miroslav Beránek, a nagyon bizonyítani akaró, de kapura veszélytelen Sztojkov helyett már Zsolnai Róbert futott ki a második félidőre.

Az 54. percben egy rögzített szituáció után megszerezte a vezetést Supka Attila csapata: egy szabadrúgást Ndjodo pördített tovább, Hercegfalvi pedig a kifutó Balogh kapus mellett a kapu közepébe belsőzött. A vezető gól után Dobos is betalálhatott volna, de előle bátor kivetődéssel mentett a hálóőr.

Az 59. percben Hercegfalvi az előkészítő szerepét vállalta magára, egy előreívelés után szép csellel befűzte Mészárost, majd visszatette a labdát Ndjodo elé, aki közelről nem hibázott.

A 67. percben Leandro szánta el magát lövésre, Tomic repült, de aztán megkönnyebbülhetett, ugyanis a labda a felső kapufáról jött ki. A 71. percben egy kissé szigorúan megítélt büntetőhöz jutott a DVSC, ám Leandro csúnyán a bal sarok mellé lőtte a labdát.

Négy perccel később Sidibe szépített, egy Tomic által kivédett labdát passzírozott a hálóba. A játékszer még érintette Szmiljanics kezét is, a játékvezető ezúttal is szándékosnak minősítette a mozdulatot, és a gól után felmutatta a sárga lapot a szerb védőnek, akinek már volt egy, így mehetett zuhanyozni.

Az emberelőnybe került Debrecen nagyon nyomott az utolsó negyedórában, de nem tudott egyenlíteni, sőt az utolsó percekben ők is tíz emberre fogyatkoztak, miután Komlósi csúnyán felrúgta Ndjodót. A kispestiek győzelmükkel – egyelőre – feljöttek a nyolcadik helyre, és harmadik meccsüket is megnyerték a Bozsik-stadionban.
    A bajnokság állása: 1. DVSC-TEVA 21 14 3 4 39-16 +23 45
    2. MTK Budapest 20 14 3 3 38-15 +23 45
    3. ZTE FC 20 12 3 5 34-24 +10 39
    4. Újpest FC 20 10 3 7 27-19 +8 33
    5. FC Fehérvár 20 9 3 8 27-25 +2 30
    6. Vasas 20 9 3 8 21-25 -4 30
    7. Diósgyőri VTK 20 9 2 9 26-27 -1 29
    8. Budapest Honvéd 21 8 4 9 35-31 +4 28
    9. Pécsi MFC 20 7 7 6 22-25 -3 28
    10. Paksi SE 20 7 5 8 20-20 0 26
    11. Győri ETO 20 7 5 8 25-28 -3 26
    12. Tatabánya FC 20 7 2 11 30-36 -6 23
    13. FC Sopron 20 7 2 11 17-33 -16 23
    14. Kaposvári RFC 20 6 2 12 23-26 -3 20
    15. REAC 20 5 5 10 24-35 -11 20
    16. Dunakanyar-Vác 20 1 6 13 13-36 -23 9
  • tomcat1
    Igazi oroszlánbarlang lett a tavaszi szezonra a Bozsik-stadion

Honvéd-siker született a magyar labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának nyitómérkőzésén, miután a kispestiek 2-1-re legyőzték a listavezető Debrecen együttesét. A vendégek hétfőn elveszthetik a múlt héten megszerzett első helyet, a hazaiak viszont mindhárom meccsüket megnyerték otthon.
  • gabber_saviola

grat
  • Tono34
    Jövünk fel, mint a talajvíz :)
    A kiállításért kár volt.
  • totti10
    Kispest Honved [2 - 1] Debrecen

54' [1 - 0] Z. Hercegfalvi
    59' [2 - 0] E. Ndjodo
    73' [2 - 1] I. Sidibe

76' Smiljanic
    90' Komlosi
  • tomcat1
    Igen, hát ez van.
    De majd hétvégén!!!
  • totti10
    Ujpest [4 - 2] Kispest Honved

8' [1 - 0] I. Zaleh
    48' [2 - 0] T. Tisza
    69' [2 - 1] E. Ndjodo
    70' [3 - 1] Z. Kovács
    73' [4 - 1] K. Vermes
    90' [4 - 2] M. Smiljanic
  • tomcat1
    Ma délután tovább erősödött a Bp. Honvéd, miután a klub leszerződtette a 21 éves szenegáli Dieng Cheikh Abass-t. A fiatal csatár közvetlenül a szerződés aláírása után nyilatkozott a honlapunknak.

- Mikor és hol kezdtél focizni?

- Szenegáli vagyok, Saint Louis városából jöttem ez egy kikötőváros, ahol főleg halászattal foglalkoznak. Saint Louis egy igazi futballváros, szinte minden szenegáli futballista innen kerül ki. A Saint Louis Football Center nevű klubban nevelkedtem, ahol 6 és 20 éves kor közötti játékosokat képeznek.

- Öt éves szerződést írtál alá, ez bizonyos lemondással is jár, hiszen távol kerülsz a családodtól. Kik várnak rád majd otthon?

- Hatan vagyunk testvérek, három fiú és három lány. A bátyám 23, az öcsém 17 éves. Ők is abban a sportközpontban fociznak, ahol én nevelkedtem. Nálunk az a szokás, hogy mindenki, az egész család együtt él. A szüleim mellett a nagymamám, a nagybácsik, és a többi rokon is nálunk lakik. Nagy házunk van, és ott lakik ez a sok ember. Azt hiszem, hogy most mindnyájan nagyon boldogok lesznek, hogy aláírtam a szerződésemet.

- Mivel foglalkozik a családod?

- Vannak, akik halásznak, az apám egy biztosítónál, a mamám, pedig a kereskedelemben dolgozik.

- Milyen ismereteid voltak Magyarországról, illetve a Honvédról mielőtt próbajátékra jöttél?

- Amikor megtudtam, hogy Magyarországra megyek próbajátékra, akkor körülnéztem az interneten és ott tudtam meg, hogy meghalt Puskás Ferenc. Nagyszüleim sokat beszéltek arról, hogy a magyar futball milyen fantasztikus volt és hogy Honvéd egy nagyon nagy csapat. Azt is tudom, hogy Puskás és sok más híres játékos is ebben a klubban nevelkedett.

- Úgy tudom több lehetőség közül is választhattál volna, miért pont a Honvédhoz szerződtél?

- Voltak más lehetőségeim is, Dániából és Törökországból is kerestek. Dániában két csapat is várt rám, de azért döntöttem a Honvéd mellett, mert láttam, hogy itt egy nagy csapat építése folyik, és mint fiatal játékos úgy gondoltam, hogy pályafutásom szempontjából jó lesz, ha ide szerződöm.

- Két hetet töltöttél nálunk, mik az első benyomásaid?

- Magát a várost még nem nagyon láttam, mindig a szállodában vagyok, de a klubnál csupa szimpatikus emberrel találkoztam. Talán ez volt a legvonzóbb számomra, mert minden fiatal focistának olyan helyre kell mennie, ahol érzi, hogy szeretik őt. Úgy gondolom, hogy Magyarország egy jó ország. Sokat beszélgettem Benjaminnal, Genitoval és másokkal is. Sok kérdést tettem fel nekik, és ők tényleg csak jó dolgokat mondtak. Ezek a beszélgetések is segítettek a döntésem meghozatalában.

- Voltál már valamelyik szenegáli válogatottnak a tagja?

- Igen. A felnőtt válogatott előtt van egy úgynevezett reménységek csapata, pillanatnyilag ennek vagyok a tagja. Mielőtt eljöttem Magyarországra, megkeresett az edző de mondtam neki, hogy nem tudok menni, mert ide jövök próbajátékra. Természetesen az álmom az, hogy egyszer a felnőtt csapat mezét is magamra húzzam.

- Még egy utolsó kérdés. Mennyire viseled el a számodra szokatlan időjárást?

- Idáig nem okozott gondot az időjárás.

Névjegy:

Név: Dieng Cheikh Abass
    Születési év: 1985.01.01.
    Születési hely: Saint Louis, Szenegál
    Magasság/súly: 182 cm/75 kg
    Beceneve: Zizou
    Posztja: csatár
    Eddigi klubjai: 1998-2000 Ja-Ndar-Toute, 2000-2003 Liguére de Saint Louis, 2003-2006 Saint Louis Football Center
  • tomcat1
    Aldo Dolcetti ma lemondott vezetőedzői posztjáról, helyére Supka Attilát nevezték ki. A szakvezető ezelőtt a Debreceni VSC illetve az Előre FC Békéscsaba együtteseinél dolgozott.
  • tomcat1
    Egy szappanopera hosszúságú történet ért véget röviddel ezelőtt, amikor is Piero Pini eladta a Honvéd FC Kft.-ben birtokolt 86%-os tulajdonrészét. Kiss Zsolt a szerződés aláírása után a következőket mondta honlapunknak: - Örömmel jelenthetem, hogy megtörtént az adás-vétel, Piero Pini aláírta a szerződést. Először is köszönetet szeretnék mondani a KLTE-nek, és a szurkolóknak, az ő segítségük nagyon sokat jelentett. A múlttal nem foglalkozunk, a szurkolókkal összefogva mától egy új, biztonságos, kiszámítható Honvéd építésébe kezdünk. Többet most nem tudok mondani, nagyon boldog vagyok.
  • McFrost
    nagyon szimpatikus ember
  • tomcat1
    Ezt viszont aláirom.És persze Melis is.
  • Tono34
    Messze Aldo a legjobb amit velünk tett :)
  • tomcat1
    ya, de továbbra is fenntartom, hogy egy komoly befektető nem ilyen, tehát a saját idejét fecsérli itt.
  • McFrost
    ok!
    azért sajnálom , mert hozott egy más mentalitású edzőt , egy-két jó pléját , azt mi magyarok megcsak átbasszuk , erre visszaafja a kibaszást és megútáljuk
  • tomcat1
    Akkor minden rendben van :) bár mindenhol ilyen nagy lenne az egyetértés.
  • McFrost
    persze sima ügy , értem , Téged is értelek, magamat is , Kisst is , meg Pinit is:)
  • tomcat1
    Részben igazad van, de ha már a hozott játékosokat sem fizeti az már égő.. és nem mentség, hogy olyanok a viszonyok amilyenek...
    A sok elköltött pénz az jogos, csak még valami, aki a fociba profi szinten akar valamit az évente milliárdos nagyságrendű összeget rak be, mer az alatt nincs előremozdulás csak tötymörgés.. és ráadásul még az a kevés pénze se jön vissza!
    nem tudom érted e?(és nem mentség, hogy "kiscsapat" , osztrákba kisseb csapatok 10x ennyit költve vannak előrébb)
  • McFrost
    figyelj ide , Te is szereted a Honvédot , én is , de én paksi vagyok , nem tudom mi zajlik a Bozsik stadionban , csak azt tudom amit itt a neten olvasok
    de Neked nem tudom hogy állna a szád ha 400 milliót beleőlsz valamibe és nem látod a javulást?
    ezt értsd meg , ki fizette ki Tornyit? Ki hozta a játékosokat, nekik ki ad fizut?
    ha én lennék egy klub feje , had legyen már az amit én akarok az én pénzemből!
    nem hiszem hogy Pininek rosszak a szándékai , csak hamar rájött mi van a magyar fociban.....és elege lett!
  • tomcat1
    A ló*art nem akar semmit, ha kikapcsolja a melegvizet + az áramot sordöntő kupamecs előtta stadionból, és Kiss sem fitetheti ki a klubbon kerezstül, mert aláírási joga csak pininek van, akkor Kiss kénytelen a saját vállalkozásán át fizetni villanyszámlát, mert a szemét el akarja lehetetleniteni....a klubot.. ez hogy an tudod megérteni, sok ilyen sztori van még ám..
  • McFrost
    ennek az éremnek is 2 oldala van: a hagyományt nem szabad elherdálni , ahhoz Pininek semmi köze!
    de ott a másik oldal: a kb . 400 millio amit a csapatba ölt , aminek semmi nyoma sincs(sejtem hogy ennek az összegnek egy része kell az nb1-hez) , hogy stadiont akar ,de nem engedik és stb
  • tomcat1
    Szerintem például kurvára nincs, mert aki érta focihoz (lehet kicsit nagyképüség) az tudja, hogy amiket müvel az őrület... tuddo ő mondja, hogy hagyomány, meg felvirágoztatás aztán emg irány ujváros...
    hallottam olyat is, hogy az olasz alvilágba van benne ...