Paul Oakenfold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TITLE: Perfecto: Vegas
CD #1/2
01. Hibernate - Left Alone 6:36
02. The Fraction - Awaken (Torin Schmitt Remix) 5:09
03. Shawn Michaels & Kenneth Thomas - Funktion Won 3:18
04. Joe Echo - On All My Sundays (Liam Shachar Remix) 5:23
05. Dezarate & Mitchel Manzano - Kiss My Love 5:40
06. Shannon - Let The Music Play (David Delano, Dirty Lou & Swedish 4:22
Egil Remix)
07. Joey Modus & Kazell - Slack Jaw 4:08
08. The Fraction & Corey Croft - Tease 5:20
09. Nat Monday - Break & Fall (Adam White Radio Edit) 7:28
10. Vibe Shock - Invasion (Borganism Remix) 4:36
11. Elucidate - Carousel 4:47
12. Outer Sunset - Fell My Magic (Adam White Remix) 6:38
CD #2/2
01. Robert Vadney - Fallen Angel's Symphony 7:45
02. Happy Monkey - King Of The Berry (Piano Slam Mix) 5:58
03. Jan Johnston - Sleeping Satellite (Robert Vadney's Blamed Remix) 4:25
04. Barry Jay - Infused 5:53
05. Robert Vadney - Away From You 7:53
06. Nat Monday - Flammable (Adam White's Perfecto Remix) 7:35
07. Kenneth Thomas Feat. Colleen Riley - Wish You Were Here (Ehren 7:34
Stowers Remix)
08. Trenix - Becoming You 6:47
09. Robert Vadney - Club Perfecto 5:56
10. Amine Edge & Alexis Dante - Eivissa (Deluna Remix) (Bonus Track) 6:00
11. Barrington Lawrence & Shefali - Eclipsing The Sun (Barry Jay 7:20
Remix) (Bonus Track)
Ramadamammy rapidrandi
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Gigabyte EX58-UD3R, Intel Core i7 920, 6GB DDR3-1600, Sapphire HD4890 1GB, Samsung F1 1000GB
Persze a divat letaszította a trónról.
Viszont azután is voltak jó alkotásai, pl. a Matrix: Reloaded soundtrack-jében is elég ütõs számot alkotott.
Az viszont nagy csalódás volt számomra, amikor azzal a Crazy Town-os buzerátorral dolgozott együtt.
Akkor azt hittem, õ is divattá válik, de szerencsére ez nem történt meg.
A mai alkotásairól nem sokat tudok, de még mindig nagy mesternek tartom õt.
Remélem, még sokáig így is marad.
Gigabyte EX58-UD3R, Intel Core i7 920, 6GB DDR3-1600, Sapphire HD4890 1GB, Samsung F1 1000GB
Trance&Friends nothing more..
Szerintem Oakey-nek nagyon sokat köszönhetünk, és megérdemli az elismerést és a sok feltörekvõ, fiatal dj mellett õt sem kellene eltemetni. Sokan nincsenek is tisztában a zene alapjaival. A régi nem divat, mintha mindenki el is felejtette volna. Vagy talán nem is hallottunk róla? Inkább ez utóbbi. Régi számok alatt a nagytöbbség a múlt nyár slágereit érti. Ami valahol azért érthetõ is, a mai rohanó lemezipar szinte eláraszt minket az újabbnál újabb zenékkel. Örülünk, ha legalább nagyjából képesek vagyunk a legfrisseb megjelenéseket figyelemmel kísérni... És a Creamfields szerintem minden elismerést megérdemel, nem hiába kapott érte Grammy-t. 😊 Üdv mindenkinek
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
viszont mostani mixeira amik frissebbek, azokra valahogy nem vaok kivancsi, inkabb a feltörekvö emberekre.
Én történetesen egy szóval nem írtam, hogy szar zenét csinál... mindössze abbéli meglátásomnak adtam hangot, hogy az utóbbi években egyre inkább kommerszé vált õ is. És ez szerintem nem yo.
Ott van pl. a Great wall cd: mit keres rajta madonna, meg justin timberlake...???
CHELSEA FOOTBALL CLUB
..::http://takrisz.fw.hu::..
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
lool iejesztõ(tiesto) lenne a legutólsó akit meghalgatok ha ingyenes lenne a pelépõje akkor is kihagynám<#levele>#levele>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
nem lehet ugy fogalmazni heljárt felette(Ük)az idõ de lehet h erröl van szó😊 naggyon sok jó fiatal feltörekvõ dj van ...és mostmár kis Hazánk is termeli a trance dj ket<#wink>#wink> ugyhogy érdemes figyelni
'És ahhoz képest, hogy már nem "mai dj-k", azért elég jól nyomják!'Persze,h jól nyomják mert nem mai didzsék!<#smile>#smile>nemvagyunk már 17évesek<#smile>#smile>nincs szükségem spájde gósztra...<#levele>#levele><#levele>#levele>
Ez tény.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tavaly elött volt a szigeten azthiszem.Globe party sátorba,hát nemtudom jóvolt jóvolt,de akkor volt a legnagyobb örjöngés mikor belekezdett 1 tiesto számba😊)csak úgy pisslogott.
Viszont amikor felkérik film zenét csinálni meg ilyesmi,akkor nagyon oda teszi magát<#eljen>#eljen>/kardhal/.
Meg persze a régebbi all time bestjei; ready steady go;hynotised;southern sun...<#eljen>#eljen>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha tudod nézd meg, szerintem ez neked is tetszeni fog!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Igazából divat, de szerintem zeneileg közel 0.
Remélem többségben vannak a rajongók itt és akkor életképes lesz a topikod!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
2000... 2001 óta viszont csak a mainstream gagyidömping csûrdöngölés jön tõle is.
Nem mondom, hogy ez feltétlen hiba, mert néha yo tombolni egy-egy ilyen "just another oakey" mixre, de azért ha egymás mellé tesszük mondjuk a 2005 orange hours-t és a 2000 essential mix china-t, akkor azért elég ütõs a különbség. Negatív értelemben. Sajnos.
Uff!