47
FIM Speeway Grand Prix 2
-
lecsolecsi07 #47 szia.köszi szépen,müködik. -
imscania #46 Sziasztok!
Vannak kiegészítők a játékhoz?? -
#45 nyomod a kuplungot, és a gázt ezerrel, aztán induláskor elengeded a kuplungot, ez elvileg működik -
lecsolecsi07 #44 Sziasztok mindenkinek.Legyetek szivesek segitsetek a fim grand prix 2-vel kapcsolatban. Amikor starthoz állunk indulásnál mire elindulok már a többiek a kanyarban vannak!!!!!!,arra vagyok kiváncsi hogy van-e valami technikája hogy gyorsabban induljak el,mert csak az utolsó körben tudom öket behozni.(a beállitásokban semmi különös)van-e valami billentyü funkcio vagy valami? (jaa,a magyarositás sem ártana!!!)Köszi sziasztok Lecsó. -
fradika77 #43 öö nem hanem nemtom h holkezdjem a letöltést...ha érted h miről beszélek ,teljesen nemértem az oldalt xD mmint nemtom h mitnyomjak h elinduljon a leszedés -
#42 torrent mond valamit? ha nem, akkor nézz utána, és rájössz a dolog nyitjára -
fradika77 #41 és azon az oldalon belül egy kis segítséget nyújtanál?xD -
#40 tess
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://thepiratebay.org/torrent/3569501/FIM.Speedway.Grand.Prix.2.SFClone-Unleashed -
fradika77 #39 hali honnan lehet letölteni ezt a játékot? de teljes verzióban ...valaki küldene egy linket? kösz -
#38 hellosztok,
olyan problémám van hogy a játékban ha gamepaddal játszom akkor pont ellentétesen fordul mint ahogy kéne, balra nyomom jobbra fordul, és fordítva...
tudok vmit tenni ez ellem? -
#37 Én is. Első rész jobb volt! -
DrJunior7 #36 Nekem úgy sem megy mert ott kiírja h checking disk és ott a végén azt írja ki h nincs benne a cd pedig a daemonban benne van MIT CSINÁLJAK??? -
#35 Aha, megy 4.08-al, de egy f*s ez a játék. Jobbra számítottam. -
#34 Ja, Daemon 4.08-al tényleg megy. -
#33 Daemon Tools 4.08 viszi aztmonták! -
Stondy #32 ötlet nuku, de a csúnya az hogy sehol nem nincs semmi crack....
pontosabban én nem találtam sehol
-
Stondy #31 halovány hupi lövedékem se nincs.....
de amint tucc valamit irj lécike, én is így teszek.... -
#30 én se tudom elindítani, úgy is pórbáltam ahogy itt le van írva, de nem megy. Ötlet? -
Stondy #29 hajhó
leszedtem a játékot, de kurvára nem akar elindulni....
valami crack linket nem tudna valaki benyomni?
vagy ilyenkor mit lehet csinálni?
köszi a segítséget. -
Djemba #28 cracke meg nincsen ennyi -
#27 Milyen a game?
1 Screenshot jöhetne :) -
Djemba #26 kijött a game lehet szedni -
#25 telepítés gépről vagy cd-ről történjen??? -
#24 plz valaki linkeljen már be 1 mds file-t..thnx -
#23 nekem megy -
#22 Nem indul el... -
#21 na elindult a game
és persze én megosztom veletek a titkot
kiirod alkohollal (verzió:1,9,5) az mds fájlt egy újraírható lemezre!!!!!!!(márkája lényegtelen)
beállítod írási sebességnek a 4x
write methodnak raw daot
datatypenak a securom *new-et
kiírja kb 20 perc alatt
ha már fennt van a game a gépen nem muszály letörölni csak tedd be a lemezt és játsz
ha valakinek elindul írjatok
nem vmi könnyű játék -
#20 na nekem elindult! itt olvassátok el
speedwaygame -
#19 de egyelőre hiába szeded, elindítani nem tudod (starforce) -
#18 pölö -
Nyiri #17 Honnan szedted le? :) -
veri5 #16 Hát az 1 az egy NAGY bug volt. -
#15 ja bakker.
StarForce sucks... -
#14 Már csak elkéne indítani -
#13 Elvben megjelent... -
#12 Első részben nagyon rossz volt az irányitás kanyarból kijövet mikor döntött akkor csak úgy visszapattant egyenesbe és hasonlók viszont nagyon szeretem a hibái ellenére is , remélem a második rész jobb lesz, nagyon várom! -
berg1 #11 nem tudná valaki honan leketne letölteni a tejes verziot? -
beerka666 #10 de ettöl függetlenül elvoltam vele minden szinten végigvittem szinte majdenm
az egész Riderekkel -
beerka666 #9 + mikor elestél akkor mint a gumiember olyan volt a Rider -
Nyiri #8 PL az hogy az iranyitas fos volt :(