FIM Speedway Grand Prix 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szia.köszi szépen,müködik.
Sziasztok!
Vannak kiegészítõk a játékhoz??
Vannak kiegészítõk a játékhoz??
nyomod a kuplungot, és a gázt ezerrel, aztán induláskor elengeded a kuplungot, ez elvileg mûködik
Sziasztok mindenkinek.Legyetek szivesek segitsetek a fim grand prix 2-vel kapcsolatban. Amikor starthoz állunk indulásnál mire elindulok már a többiek a kanyarban vannak!!!!!!,arra vagyok kiváncsi hogy van-e valami technikája hogy gyorsabban induljak el,mert csak az utolsó körben tudom öket behozni.(a beállitásokban semmi különös)van-e valami billentyü funkcio vagy valami? (jaa,a magyarositás sem ártana!!!)Köszi sziasztok Lecsó.
öö nem hanem nemtom h holkezdjem a letöltést...ha érted h mirõl beszélek ,teljesen nemértem az oldalt xD mmint nemtom h mitnyomjak h elinduljon a leszedés
és azon az oldalon belül egy kis segítséget nyújtanál?xD
tess
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://thepiratebay.org/torrent/3569501/FIM.Speedway.Grand.Prix.2.SFClone-Unleashed
hali honnan lehet letölteni ezt a játékot? de teljes verzióban ...valaki küldene egy linket? kösz
hellosztok,
olyan problémám van hogy a játékban ha gamepaddal játszom akkor pont ellentétesen fordul mint ahogy kéne, balra nyomom jobbra fordul, és fordítva...
tudok vmit tenni ez ellem?
olyan problémám van hogy a játékban ha gamepaddal játszom akkor pont ellentétesen fordul mint ahogy kéne, balra nyomom jobbra fordul, és fordítva...
tudok vmit tenni ez ellem?
Nekem úgy sem megy mert ott kiírja h checking disk és ott a végén azt írja ki h nincs benne a cd pedig a daemonban benne van MIT CSINÁLJAK???
ötlet nuku, de a csúnya az hogy sehol nem nincs semmi crack....
pontosabban én nem találtam sehol
pontosabban én nem találtam sehol
halovány hupi lövedékem se nincs.....
de amint tucc valamit irj lécike, én is így teszek....
de amint tucc valamit irj lécike, én is így teszek....
hajhó
leszedtem a játékot, de kurvára nem akar elindulni....
valami crack linket nem tudna valaki benyomni?
vagy ilyenkor mit lehet csinálni?
köszi a segítséget.
leszedtem a játékot, de kurvára nem akar elindulni....
valami crack linket nem tudna valaki benyomni?
vagy ilyenkor mit lehet csinálni?
köszi a segítséget.
cracke meg nincsen ennyi
kijött a game lehet szedni
na elindult a game
és persze én megosztom veletek a titkot
kiirod alkohollal (verzió:1,9,5) az mds fájlt egy újraírható lemezre!!!!!!!(márkája lényegtelen)
beállítod írási sebességnek a 4x
write methodnak raw daot
datatypenak a securom *new-et
kiírja kb 20 perc alatt
ha már fennt van a game a gépen nem muszály letörölni csak tedd be a lemezt és játsz
ha valakinek elindul írjatok
nem vmi könnyû játék
és persze én megosztom veletek a titkot
kiirod alkohollal (verzió:1,9,5) az mds fájlt egy újraírható lemezre!!!!!!!(márkája lényegtelen)
beállítod írási sebességnek a 4x
write methodnak raw daot
datatypenak a securom *new-et
kiírja kb 20 perc alatt
ha már fennt van a game a gépen nem muszály letörölni csak tedd be a lemezt és játsz
ha valakinek elindul írjatok
nem vmi könnyû játék
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
na nekem elindult! itt olvassátok el
speedwaygame
speedwaygame
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Honnan szedted le? 😊
Hát az 1 az egy NAGY bug volt.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Elsõ részben nagyon rossz volt az irányitás kanyarból kijövet mikor döntött akkor csak úgy visszapattant egyenesbe és hasonlók viszont nagyon szeretem a hibái ellenére is , remélem a második rész jobb lesz, nagyon várom!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
nem tudná valaki honan leketne letölteni a tejes verziot?
de ettöl függetlenül elvoltam vele minden szinten végigvittem szinte majdenm
az egész Riderekkel
az egész Riderekkel
+ mikor elestél akkor mint a gumiember olyan volt a Rider<#hehe>#hehe>
PL az hogy az iranyitas fos volt 😞
nekem megvolt de volt benne egy-két bug 😊
Összeüthetnének valami frankó gammát, én is nagy salakmotor rajongó vagyok, örömmel látnék egy ilyen játékot. Az elsõ részérõl sajna lemaradtam.😞
\"Never say never!\" W Churchill
jamár mégnéztem a linket
nemrossz, de a mocikat annyira nemszeretem
nemrossz, de a mocikat annyira nemszeretem
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Az jo 😊 Az elso nem lett volna rossz ha az iranyitas picit jobban eltalaljak. En speedway fan vagyok ugyhogy johet 😄
addig is némi info a sima FIM Speedway GP-röl : https://techland.pl/enProdGl.php?PID=PR014
Szintén a Techland oldalain kalandozva akadtunk arra az érdekes hírre, miszerint készül a 2002-ben megjelent FIM Speedway Grand Prix salakmotoros játék második része.
Sajnos jelenleg még a bejelentésen kívül semmi információ nem található a Techland weboldalán, de reméljük hamarosan néhány képet publikálnak majd a készítõk.
by HSW
Sajnos jelenleg még a bejelentésen kívül semmi információ nem található a Techland weboldalán, de reméljük hamarosan néhány képet publikálnak majd a készítõk.
by HSW