A GSC befejezte a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztését

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mivan?

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

SötétBarom
Kelet európához ugye meg nem passzol a bullet time <#idiota><#idiota><#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Ez egy full DX9es motor. Simán hozza a technikai színvonalát a lentebb emlegetett fearnek, annyi különbséggel, h ez a gém nem a csiricsáré "szlomóba szétküldök mindenkit durván" életérzést adja.. Nekem leginkább az ofp kelet európai miliõje köszön vissza..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sanyix
Még jó hogy nem lesz fear grafikája 😊 nem folyósókon meg szobákban akarok szaladgálni, hanem nagy szabad területeken.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ez már úgy elvan baszva ahogy csak lehet!! mivel 2-3 éve ez még CSÚCS technologiájú gafikai motornak számított ellenben mostmár nem tudom mit akarnak kezdeni ezzel egy FEAR-hez képest...a nyomába se fog érni a gafikája!! jó aláirandó hogy ez se lesz csúnya!! de a fõ lényeget már nem tudják javitani amit már 2-3 éve lett volna!! Mert ha egy FAER-rt le akarnak lepipázni akkor kezdhetik is elõröl kiépitnei a grafikát😊)és akkor talán 20 év mulva játszahtunk is vele!😊 NEM... itt nem errõl van szó....azért nyomatják még itt ezt az egész dolgot mert amennyit igérgetették..nem akarják a VILÁG EGYIK LEGBEÉGÕBB JÁTÉKÁNAK mondani magukat!!
2-3 éve jobban izgatott...
miert nincs elsimitas a kepeken? 😞

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

phunky
6-8 honap az már mi a 2-3 év várakozáshoz képest <#oooo>
3 éve az elsö képek láttán még leesett az álam,de mire kijön vhogy sztem senkit nem fog érdekelni,max annyira mint engem,h csak azért tölti majd le h megnézze télleg miaz istent töcsöltek vele eddig.

Elég nagy bukás szaga van <#eplus2>

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

Kösz,így már világosabb !
Már kezdtem aggódni

rigidus
"Nem úgy volt hogy az egész zónát belehet majd járni ?
Ehhez képest meg csak 20 pályáról papolnak . . ."

jatekzona != palya

Vagyis egyetlen jatekzonan akar 50-100 kuldetest (palyat) is meg lehet csinalni (alapozva ezt az eddig latott hasonlo jatekokra). Ez elsosorban fugg a zona meretetol es a "zsufoltsagatol" is.

Sanyix
Igen a kinyújtott textúra minden játékban elõfordul. Majd hiperszuper felbontású textúrákat csinálnak és 400 gigás vinyón adják mi? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nem úgy volt hogy az egész zónát belehet majd járni ?
Ehhez képest meg csak 20 pályáról papolnak . . .

Héhéhéhé!Még a Duke Nukem forever is megjelenik!(Valamikor)<#banplz><#banplz>
Nem baj valamikor csak megjelnik ez ish!
HöfEE
Azért nem olyan rossz az a grafika... mindenestre én már várom (egy ideje)

Mire kiadják ezt a játékot addigra a Föld kihal!<#banplz>
sweech
a grafika is jó lesz -.-

Valahogy már nem tûnik olyan szépnek a grafika mint 2-3 éve... de legalább rájöttem mi zavar ennyire a képeken: csomó helyen olyan mintha ki lenne nyújtva a textúra, hogy befedje az objektumot. kicsit gagyi... de ha a hangulata jó lesz akkor nem baj 😊

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

STALKER forever 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dr4gonlord
Lehet, hogy az UE4-el akarnak versenyezni, azért tolják el a megjelenést. 😛.

NEOreg3
úristen márt csak 6-8 hónap😊))))))))

hányszor ígértek márt iylet?<#levele><#hehe>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Danecay
Hát azt, hogy: "a kiadó fogja elvégezni a játék kiegyensúlyozását is" 😊

"Valamint a kiadó fogja elvégezni a játék kiegyensúlyozását is."
Ez alatt mit kell érteni?

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

Adam II
Jujjj jujj jujjj ne csigázzatok már léégyszi jajh de izgulok jajj mindjárt szívbajt kapok<#szomoru2><#sniffles><#shakehead><#falbav>