23
  • fflx
    mivan?
  • SötétBarom
    Kelet európához ugye meg nem passzol a bullet time
  • SötétBarom
    Ez egy full DX9es motor. Simán hozza a technikai színvonalát a lentebb emlegetett fearnek, annyi különbséggel, h ez a gém nem a csiricsáré "szlomóba szétküldök mindenkit durván" életérzést adja.. Nekem leginkább az ofp kelet európai miliője köszön vissza..
  • Sanyix
    Még jó hogy nem lesz fear grafikája :) nem folyósókon meg szobákban akarok szaladgálni, hanem nagy szabad területeken.
  • gabesztx
    Ez már úgy elvan baszva ahogy csak lehet!! mivel 2-3 éve ez még CSÚCS technologiájú gafikai motornak számított ellenben mostmár nem tudom mit akarnak kezdeni ezzel egy FEAR-hez képest...a nyomába se fog érni a gafikája!! jó aláirandó hogy ez se lesz csúnya!! de a fő lényeget már nem tudják javitani amit már 2-3 éve lett volna!! Mert ha egy FAER-rt le akarnak lepipázni akkor kezdhetik is előröl kiépitnei a grafikát:))és akkor talán 20 év mulva játszahtunk is vele!:) NEM... itt nem erről van szó....azért nyomatják még itt ezt az egész dolgot mert amennyit igérgetették..nem akarják a VILÁG EGYIK LEGBEÉGŐBB JÁTÉKÁNAK mondani magukat!!
  • Szalámi
    2-3 éve jobban izgatott...
  • fflx
    miert nincs elsimitas a kepeken? :(
  • phunky
    6-8 honap az már mi a 2-3 év várakozáshoz képest
    3 éve az elsö képek láttán még leesett az álam,de mire kijön vhogy sztem senkit nem fog érdekelni,max annyira mint engem,h csak azért tölti majd le h megnézze télleg miaz istent töcsöltek vele eddig.

Elég nagy bukás szaga van
  • Szonár
    Kösz,így már világosabb !
    Már kezdtem aggódni
  • rigidus
    "Nem úgy volt hogy az egész zónát belehet majd járni ?
    Ehhez képest meg csak 20 pályáról papolnak . . ."

jatekzona != palya

Vagyis egyetlen jatekzonan akar 50-100 kuldetest (palyat) is meg lehet csinalni (alapozva ezt az eddig latott hasonlo jatekokra). Ez elsosorban fugg a zona meretetol es a "zsufoltsagatol" is.
  • Sanyix
    Igen a kinyújtott textúra minden játékban előfordul. Majd hiperszuper felbontású textúrákat csinálnak és 400 gigás vinyón adják mi? :D
  • Szonár
    Nem úgy volt hogy az egész zónát belehet majd járni ?
    Ehhez képest meg csak 20 pályáról papolnak . . .
  • Szike01
    Héhéhéhé!Még a Duke Nukem forever is megjelenik!(Valamikor)
    Nem baj valamikor csak megjelnik ez ish!
  • HöfEE
    Azért nem olyan rossz az a grafika... mindenestre én már várom (egy ideje)
  • Venom1986
    Mire kiadják ezt a játékot addigra a Föld kihal!
  • sweech
    a grafika is jó lesz -.-
  • Andris
    Valahogy már nem tűnik olyan szépnek a grafika mint 2-3 éve... de legalább rájöttem mi zavar ennyire a képeken: csomó helyen olyan mintha ki lenne nyújtva a textúra, hogy befedje az objektumot. kicsit gagyi... de ha a hangulata jó lesz akkor nem baj :)
  • Cat 02 #6
    STALKER forever :D
  • Dr4gonlord
    Lehet, hogy az UE4-el akarnak versenyezni, azért tolják el a megjelenést. :P.
  • NEOreg3
    úristen márt csak 6-8 hónap:)))))))))

hányszor ígértek márt iylet?
  • Danecay
    Hát azt, hogy: "a kiadó fogja elvégezni a játék kiegyensúlyozását is" :)
  • Aspirin
    "Valamint a kiadó fogja elvégezni a játék kiegyensúlyozását is."
    Ez alatt mit kell érteni?
  • Adam II
    Jujjj jujj jujjj ne csigázzatok már léégyszi jajh de izgulok jajj mindjárt szívbajt kapok