23
-
fflx #23 mivan? -
#22 Kelet európához ugye meg nem passzol a bullet time -
#21 Ez egy full DX9es motor. Simán hozza a technikai színvonalát a lentebb emlegetett fearnek, annyi különbséggel, h ez a gém nem a csiricsáré "szlomóba szétküldök mindenkit durván" életérzést adja.. Nekem leginkább az ofp kelet európai miliője köszön vissza.. -
#20 Még jó hogy nem lesz fear grafikája :) nem folyósókon meg szobákban akarok szaladgálni, hanem nagy szabad területeken. -
gabesztx #19 Ez már úgy elvan baszva ahogy csak lehet!! mivel 2-3 éve ez még CSÚCS technologiájú gafikai motornak számított ellenben mostmár nem tudom mit akarnak kezdeni ezzel egy FEAR-hez képest...a nyomába se fog érni a gafikája!! jó aláirandó hogy ez se lesz csúnya!! de a fő lényeget már nem tudják javitani amit már 2-3 éve lett volna!! Mert ha egy FAER-rt le akarnak lepipázni akkor kezdhetik is előröl kiépitnei a grafikát:))és akkor talán 20 év mulva játszahtunk is vele!:) NEM... itt nem erről van szó....azért nyomatják még itt ezt az egész dolgot mert amennyit igérgetették..nem akarják a VILÁG EGYIK LEGBEÉGŐBB JÁTÉKÁNAK mondani magukat!! -
Szalámi #18 2-3 éve jobban izgatott... -
fflx #17 miert nincs elsimitas a kepeken? :( -
#16 6-8 honap az már mi a 2-3 év várakozáshoz képest
3 éve az elsö képek láttán még leesett az álam,de mire kijön vhogy sztem senkit nem fog érdekelni,max annyira mint engem,h csak azért tölti majd le h megnézze télleg miaz istent töcsöltek vele eddig.
Elég nagy bukás szaga van -
Szonár #15 Kösz,így már világosabb !
Már kezdtem aggódni -
#14 "Nem úgy volt hogy az egész zónát belehet majd járni ?
Ehhez képest meg csak 20 pályáról papolnak . . ."
jatekzona != palya
Vagyis egyetlen jatekzonan akar 50-100 kuldetest (palyat) is meg lehet csinalni (alapozva ezt az eddig latott hasonlo jatekokra). Ez elsosorban fugg a zona meretetol es a "zsufoltsagatol" is. -
#13 Igen a kinyújtott textúra minden játékban előfordul. Majd hiperszuper felbontású textúrákat csinálnak és 400 gigás vinyón adják mi? :D -
Szonár #12 Nem úgy volt hogy az egész zónát belehet majd járni ?
Ehhez képest meg csak 20 pályáról papolnak . . . -
Szike01 #11 Héhéhéhé!Még a Duke Nukem forever is megjelenik!(Valamikor)
Nem baj valamikor csak megjelnik ez ish! -
#10 Azért nem olyan rossz az a grafika... mindenestre én már várom (egy ideje) -
Venom1986 #9 Mire kiadják ezt a játékot addigra a Föld kihal! -
#8 a grafika is jó lesz -.- -
Andris #7 Valahogy már nem tűnik olyan szépnek a grafika mint 2-3 éve... de legalább rájöttem mi zavar ennyire a képeken: csomó helyen olyan mintha ki lenne nyújtva a textúra, hogy befedje az objektumot. kicsit gagyi... de ha a hangulata jó lesz akkor nem baj :) -
Cat 02 #6 STALKER forever :D -
#5 Lehet, hogy az UE4-el akarnak versenyezni, azért tolják el a megjelenést. :P. -
#4 úristen márt csak 6-8 hónap:)))))))))
hányszor ígértek márt iylet? -
#3 Hát azt, hogy: "a kiadó fogja elvégezni a játék kiegyensúlyozását is" :) -
Aspirin #2 "Valamint a kiadó fogja elvégezni a játék kiegyensúlyozását is."
Ez alatt mit kell érteni? -
#1 Jujjj jujj jujjj ne csigázzatok már léégyszi jajh de izgulok jajj mindjárt szívbajt kapok