Easy CD-DA Extractor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Most töltöttem le ezt a programot a 9.0.2-es verzióját. Nagyon meg vagyok vele elégedve, csak az a baj, hogy nemsokára le fog járni a felhasználási idõ.
Tudtok erre egy mûködõ megoldást annélkül, hogy ezt a programot megvásároljam?
Most töltöttem le ezt a programot a 9.0.2-es verzióját. Nagyon meg vagyok vele elégedve, csak az a baj, hogy nemsokára le fog járni a felhasználási idõ.
Tudtok erre egy mûködõ megoldást annélkül, hogy ezt a programot megvásároljam?
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
Biztosan jó oka van rá. Valószínűleg az is közrejátszhat, hogy már nem csak egy zugportál, hanem az egyik legnagyobb hazánkban...
milyen érdekes az SG a warez melegágya volt... most meg ilyen kényes mindenre.. LOL
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
A program elsõdlegesen Audio CD-k másolására szolgál, amelyre van néhány ingyenes, jó alternatíva, például:
Exact Audio Copy
Audiograbber.
Ingyenes MP3 tömörítõnek meg ott a Lame (az Easy CD-DA Extractor-ba is az van beépítve, az Exact audio Copy-val is együttmûködik). Futtatható változata letölthetõ innen, vagy innen.
Ha pedig minõségromlás nélkûl szeretnél tömöríteni, ott a FLAC, a Monkey Audio, illetve majd egy tucat veszteségmentes tömörítõ.
Egyébként ha nem elégszel meg ezzel, irány a torrent-, vagy a crackkeresõ.
Exact Audio Copy
Audiograbber.
Ingyenes MP3 tömörítõnek meg ott a Lame (az Easy CD-DA Extractor-ba is az van beépítve, az Exact audio Copy-val is együttmûködik). Futtatható változata letölthetõ innen, vagy innen.
Ha pedig minõségromlás nélkûl szeretnél tömöríteni, ott a FLAC, a Monkey Audio, illetve majd egy tucat veszteségmentes tömörítõ.
Egyébként ha nem elégszel meg ezzel, irány a torrent-, vagy a crackkeresõ.