22
MSN 8 (MSN Live!)
-
#22 nem...nekem megvolt a 8, adtak hozzá 1 progit, az csinált vmi proxy szart, aztán simán bejelentkezhettem :)
egyébként sztem nagy rakat szar, a 7 sokkal jobban bejön, talán nyárra jobb lesz -
Peugeot #21 egyre jobb :D -
#20 valaki szúrjon már ide nekem egy könnyezve röhögő smileyt, mert én nem találtam... -
#19 határidő ma este 19:00 -
#18 szal az #1000 ik hozzászolo nemkap meghivast csak aki visszakuldi helyesen ezt a feladatsort :) -
#17 HA EZT VKI visszakuldi nekem a feladatokat megoldva hibátlanul akko kap egy meghivast :) még van 8
Csak a RÓMAI egyes feldatokat kell megoldani szal csak az elméleti feladatokat
a következo képpen:
irja meg privibe a feladat sorszámát és tegye mögé a helyes válasz betujelét
Így:
1 c
2 b
3 d
4 a
18 feladat van
a feladatok megoldasat priviben lehet elkuldeni
az elso 3 hibatlan bekuldo kap meghivast
-
#16 de kis optimista vagy :D 100 hsz nem lesz itt, nemhogy 1000, mivel van általános MSN topik (aminek mellesleg én csináltam a bannerét [frenkizik])
ittene -
#15 örulok :) -
#14 ezmárjobbanteccik -
#13 ja meg lehet yahoos messengeresekkel is dumalni rajta -
Peugeot #12 telefonálni ott van a skype az a fasza program -
#11 xD -
#10 várj nyárig a teljes verziora :) -
#9 valami oylasmit olvastam, hogy van egy fake 8-as msn és vírust meg egyéb nyalánkságokat telepít a gépre D: -
#8 annyi a kulonbseg hogy lehet vele telefonalni videokat nezni meg teljesen más az egész -
#7 nemrosz ez az msn... mit tud? :D (mivel jobb mint az előző? :S ) -
Peugeot #6 én megvárom a teljes verziót ! -
#5 hát mert csak akko ttod letolteni ha van meghivod :)
vagyis letod csak hasznalni nem mert csak azzal az account nevvel tudsz bejelentkezni amylyiket meghivtak
ha nincs meghivva az accod kiirja h nemlehet -
laliking #4 :) jól néz ki. és mik lesznek az új lehetőségek benne? -
#3 Van már ilyen topic :) Meghívó minek...? :DD Amúgy meg vacak.. tele van hibával még. -
#2 az #1000 dik hozzászóló egy Hivatalos MSN 8 Live Messsenger! Beta tesztelés meghívást kap tőlem.
Itt aztán lesz flém bőven akkor .
Egyébként várom. -
#1 hy all
ime az msn 8 rol képek: Http://battlefield.nfc.hu/
a progi nyáron fog megjelenni
az #1000 dik hozzászóló egy Hivatalos MSN 8 Live Messsenger! Beta tesztelés meghívást kap tőlem.