22
MSN 8 (MSN Live!)
  • McGrady
    nem...nekem megvolt a 8, adtak hozzá 1 progit, az csinált vmi proxy szart, aztán simán bejelentkezhettem :)
    egyébként sztem nagy rakat szar, a 7 sokkal jobban bejön, talán nyárra jobb lesz
  • Peugeot
    egyre jobb :D
  • Dichter
    valaki szúrjon már ide nekem egy könnyezve röhögő smileyt, mert én nem találtam...
  • Hysteria
    határidő ma este 19:00
  • Hysteria
    szal az #1000 ik hozzászolo nemkap meghivast csak aki visszakuldi helyesen ezt a feladatsort :)
  • Hysteria
    HA EZT VKI visszakuldi nekem a feladatokat megoldva hibátlanul akko kap egy meghivast :) még van 8
    Csak a RÓMAI egyes feldatokat kell megoldani szal csak az elméleti feladatokat
    a következo képpen:
    irja meg privibe a feladat sorszámát és tegye mögé a helyes válasz betujelét

Így:

1 c
    2 b
    3 d
    4 a

18 feladat van

a feladatok megoldasat priviben lehet elkuldeni
    az elso 3 hibatlan bekuldo kap meghivast

• Dichter
    de kis optimista vagy :D 100 hsz nem lesz itt, nemhogy 1000, mivel van általános MSN topik (aminek mellesleg én csináltam a bannerét [frenkizik])

ittene
  • Hysteria
    örulok :)
  • Frosty01
    ezmárjobbanteccik
  • Hysteria
    ja meg lehet yahoos messengeresekkel is dumalni rajta
  • Peugeot
    telefonálni ott van a skype az a fasza program
  • Frosty01
    xD
  • Hysteria
    várj nyárig a teljes verziora :)
  • NEOreg3
    valami oylasmit olvastam, hogy van egy fake 8-as msn és vírust meg egyéb nyalánkságokat telepít a gépre D:
  • Hysteria
    annyi a kulonbseg hogy lehet vele telefonalni videokat nezni meg teljesen más az egész
  • Frosty01
    nemrosz ez az msn... mit tud? :D (mivel jobb mint az előző? :S )
  • Peugeot
    én megvárom a teljes verziót !
  • Hysteria
    hát mert csak akko ttod letolteni ha van meghivod :)
    vagyis letod csak hasznalni nem mert csak azzal az account nevvel tudsz bejelentkezni amylyiket meghivtak

ha nincs meghivva az accod kiirja h nemlehet
  • laliking
    :) jól néz ki. és mik lesznek az új lehetőségek benne?
  • alert
    Van már ilyen topic :) Meghívó minek...? :DD Amúgy meg vacak.. tele van hibával még.
  • Zsolo007
    az #1000 dik hozzászóló egy Hivatalos MSN 8 Live Messsenger! Beta tesztelés meghívást kap tőlem.

Itt aztán lesz flém bőven akkor .

Egyébként várom.
  • Hysteria
    hy all

ime az msn 8 rol képek: Http://battlefield.nfc.hu/

a progi nyáron fog megjelenni

az #1000 dik hozzászóló egy Hivatalos MSN 8 Live Messsenger! Beta tesztelés meghívást kap tőlem.