Championship Manager 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de egy fos arsenallal kezdtem gémet,kb 5percig bírtam
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
majd ma
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Amiket zizu21 írt, azok mind igazak, bár szerintem nincs az a patch, ami játszhatóvá tenné ezt a retket....
Nagyot csalódtam!!
ezen nagyon csodálkozok
REAL MADRID
(+)
- 3D s palya
- Valosagosabb transfer rendszer
- Merkozes alatt kamera valtasok, kapu mogotti nezet elvezheto.
- Player scout nal reszletes elemzes a jatekos erossegerol, gyengesegerol.
- Reszletes beallitasok, Highlight-nal.
(-)
- Nincsenek sorsolasok, csupan megjelenik kivel fogsz jatszani UEFA stb mas kupakban
- Hiaba allitasz be 7-8 Ligat, a nem sajat bajnoksagodban zajlo merkozesek adatait nem nezheted vissza, csak az utolso 1,2 ot.
- Ostoba AI a merkozes alatt peldak >> Csatarok, szelsok amint megkapjak a labdat az ellenfel terfelenek kozepen, egybol lonek. Szamukra lenyegtelen, hogy 35-40m a tavolsag,..Cselezes kizart..Szelso jatekosok fenyevente adjak be a labdakat, inkabb ok is lonek alapvonal oldalvonalrol is.
Lokesek (push)>> szinte minden magas labdanal amikor 2 vagy tobb jatekos ugrik fel a biro lokest fuj. Nem szamoltam meg, de atlag mecsenkent lehet vagy 20, ebbol adodoan a tizenhatos kornyeken rengeteg szabadrugas, es sok sarga lap.
- Szoglet..3 honap alatt egyszer sem sikerult sem golt loni, sem kapura loni(fejelni) szoglet utan..
Borzalmas potyagolok 35-40 meterrol...ebbol adodoan abszurd eredmenyek 8-10 golos mecsek a BL ben (Man Utd 1-8 Porto)stb..
Ha egyszer egy csatar(gepe nem a mienk), elindul a kapu fele a labdaval, akkor a budos eletbe nem eri utol a hatved, ugyanis folyton nekimegy hatulrol, es lepattan...ugy tunik becsuszasrol nem hallottak a keszitok..
-Jatekosok igazolasoknal semmi reakcio ha igazolsz, se a vezetoseg, se a szurkolok sem a media reszerol.
- Nincs mar honap,ev legszebb golja..
- Szembetuno, de mintha nem lehetne nemzeti csapatot se iranyitani, leglabbis job avaible-nel nem jelennek meg a nemzeti 11 ek..
- Training..ezen teljesen kesz vagyok..Az osszes jatekos tulajdonsagai nonek az egekbe..(nem allitottam semmit se at alapon hagytam), ha vki komolyabb idore megserul csak akkor csokkenek a statjai, de azt is visszahozza 1 -2 het alatt..
- Eltuntek a jatekosoknal a jelzok (promising, world class, legendary..stb
- Merkozeseket(golokat) mar nem lehet elmenteni, es igy visszanezni sem.
- Nincs magyar bajnoksag ..😛
Egyenlore tobb nem jut az eszembe..Nagyon komoly patch nek kell kijonnie, mer ez igy keves...
msn:[email protected] bárki felvehet
REAL MADRID
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
REAL MADRID
REAL MADRID
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
REAL MADRID
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
CHAMPIONSHIP.MANAGER.2006-DEViANCE
fú, kecályos, leszedjük
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
REAL MADRID
bithun már fennvan
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
REAL MADRID
eddig a kezelõfelület kicsit fura /nameg csúnya/
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Akkor a demo senkinél nem került még kipróbálásra?
REAL MADRID
REAL MADRID
BUDA > miskolc.
el nem tudtam índítani!!
REAL MADRID
de azér kiváncsi vagyok erre is O_O
REAL MADRID
hát igy már nem nagyon teccik!
Szerintetek érdemes regisztrálnom?
REAL MADRID
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Ezmi!!
REAL MADRID