679
-
#39 ok
thx -
#38 nem ez nem skin ez egy mód:) LSD-mod találja meg a legtöbb servert de felesleges sztem csak a razorback2 a fontos.... módoknál belehet kapcsóni egy kredit rendszert... minél többet töltesz fel arra kapsz pontokat és minél több a pontod azáltal hamarabb sorra kerűlsz és így gyórsabb is a letöltésed:))
nekem sokszór van hogy maxon töltök lefele:)))
meg van még leecher mod is de azt ne használd -
#37 Letöltöttem ezt az lsd-módot.
Ez mi akar lenni?
Olyan mint egy skin?
Installáltam de nem vágom,hogy hol tudom elindítani -
#36 dehogy néztem el:) emule plus használtam nem tecc... módok jobbak főleg az lsd meg a phoenix meg régen a sivka mód volt nagyon tuti kár hogy azzal már nem igen foglalkoznak
szerk: bár régen próbaltam a emule plust nemtom most milyen lehet:)) -
_Vegeta_ #35 Probald meg megeccer akkor, valamit elneztel. :D
Pyrex: Alap. :D -
blackgamer #34 viszont egy moderátornak szólni kéne, hogy az eDonkey topic alcímébe írja oda hogy eMule, csak azért hogy legközelebb kidobja a kereső -
tomo #33 tenyleg kar ezert a topikert, csak megosztja az edonkey halozatot hasznalokat. -
#32 nekem nem jött be az emule+ -
#31 Sztem sincs értelme a különválasztásnak, az eddigi edonkey topik is bőven elég volt eddig is, ott is volt a mulétól kezdve a shareazán át minden hasonló p2p.
-
#30 1etértek :)
kiegészítése: Razorback 2 a legjobb szerver :) -
_Vegeta_ #29 eDonkey halozatra az eMule+ a legjobb valasztas. :D -
#28 tök mindegy akkor is az edonkey-nek egy módosított változata szal tökugyanaz
amúgy sztem az LSD mod a legjobb:) -
#27 bocs nem vágtam a Edonkey topikot
kövezz meg pls -
Garfield #26 Hóttökmindegy, mert ugyanaz a fájlcserélő rendszer (eDonkey), ez csak egy kliens onnan. Az a pár kérdés bőven elfér az Edonkey topikban - ahogy eddig is bőséggel kérdeztek ott emberek ezzel a klienssel kapcsolatban. -
#25 az én gépem is non-stop megy,soha nincs kikapcsolva -
blackgamer #24 5 emberből 4-nél lekonyul a lelkesedés amikor órákig nem indul be a letöltés,
hiába, nem ugri-bugri usereknek lett kitalálva
nekem szinte éjjel-nappal fut a gépemen, és ritkaságokra tényleg a legjobb, vagy tud valaki jobbat ajánlani? -
blackgamer #23 -
#22 nem, csak ott jobban egymásra vannak utalva az emberek, de ha találsz egy jó helyet, akkor... :)
mégegy gyorskérdés az eMule-lal kapcsolatban: free vagy shareware? -
Monoton #21 nem!! -
#20 az fizetős nem? -
#19 de inkább maradok a torrentnél :D -
#18 ahham, htx -
#17 ugyanazt a célt szolgálja mind -
Monoton #16 ahh köcce már megy is!!! -
#15 hm...
Morpheus, eDonkey, iMesh, Kazaa, Shareaza, LimeWire stb, ezek nem ugyanezen az alapon működnek? -
#14 keresel vmire és tölt ennyi:)
a forgalomnál pedig látod az állapotot -
Monoton #13 attól még sztem ezt topicot nem kellene törölni! -
#12 az emule más projekt -
Garfield #11 Az eDonkey rendszerről már van topik és egy kliensnek felesleges külön topikot nyitni. -
Monoton #10 azokés hogy ezeket meg kell csinálni de amikor kész a beállítás hogyan töltök le? -
#9 Meg a beállítások kijelzőnél pipáljátok ki a befejezett letöltések automatikus törlése a sorbólt -
#8 A beállításoknál a kapcsolatnál állítsátok be az indításkor automatikus kapcsolódást -
Monoton #7 és még magyar is!
ez kell nekem!!! -
#6 zsírag -
Monoton #5 NA már nézem is! :D -
#4 Megkülönböztető sajátossága az eMule-nek, hogy képes a közvetlen linkcserére a kliens csomópontok között, képes gyorsan folytatni a megszakadt letöltéseket, egy kreditrendszer segítségével megjutalmazza a gyakori feltöltőket, valamint Zlib tömörítéssel továbbítja a fájlokat, hogy takarékoskodjon a sávszélességgel. Ezenkívül képes böngészőből fogadni az ed2k linkeket, és letölteni az állományokat, amelyre ezek a linkek hivatkoznak. Ezek a linkek biztosítják, hogy az állomány valóban az, amire a neve utal, nem pedig vírus vagy kémprogram. Az utóbbi időben sok ilyen linkeket közzétevő oldalat hatóság közbenjárására töröltek, tekintve, hogy az általuk kínált linkek sértik a szerzői jogokat.
Az eMule nyílt forrású, a GPL licensz alá eső szoftver. A Windows operációs rendszerre készült, de van Linuxos (xMule) és platformfüggetlen (aMule) leágazása is.
-
#3 Ennél a fájlmegosztó programnál nincsenek hubok,nincsen kötelező megosztás
Csak ajánlani tudom mindenkinek -
#2 hivaatlos oldal -